- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.881
Maalesef bana olumsuz ne dediyse hep çıktıbynbyn çıkıyor mu? Baktiran yorumlarını iletebilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef bana olumsuz ne dediyse hep çıktıbynbyn çıkıyor mu? Baktiran yorumlarını iletebilir mi
bende merak edip attm şimdiRosetta stone a baktıran oldu mu hic?Bir donem bu isimde biri falsepetinde yok muydu?Çok kısa bakmış ama baya şaşırttı beni,acaba bir yerlerden bilgi mi buluyor diye şüphelendim,yada çoklu hesabı olan falcılardan olabilirmi?Falsepetinde iken öyle acayip bildi vb birsey burda gecen bir falcı degildi,yani o kadar bilebilen bir falcı olsa oradada parlamazmıydı yıldızı?
fikrinizi söyler misiniz bende ilk kez gördüm siz konuşunca baktım kredimde var deneyeyim ay şimdi atıcaktım ne falı atayım karar veremedimmbende merak edip attm şimdi
tarot attım kahveye vakit yokfikrinizi söyler misiniz bende ilk kez gördüm siz konuşunca baktım kredimde var deneyeyim ay şimdi atıcaktım ne falı atayım karar veremedimm
Ben baktırdım ve aynı şeyi düşündüm falsepetinde denk gelmemiştim. Çok genel bir soru sordum kahve atmıştım. Direkt ex’imin baş harfini verdi. Günah almıyım da çoklu hesap gibi geldi bana.Rosetta stone a baktıran oldu mu hic?Bir donem bu isimde biri falsepetinde yok muydu?Çok kısa bakmış ama baya şaşırttı beni,acaba bir yerlerden bilgi mi buluyor diye şüphelendim,yada çoklu hesabı olan falcılardan olabilirmi?Falsepetinde iken öyle acayip bildi vb birsey burda gecen bir falcı degildi,yani o kadar bilebilen bir falcı olsa oradada parlamazmıydı yıldızı?
Canım şimdi gördüm kusura bakma. 4 ay sonraKac zaman sorna geri döndü?
Bana da tuhaf geldi,birde geçmişi süper söyledi ama gelecekle ilgili pek birşey dememiş,kısacıktı.Fal sepetinde bende baktırmadım ona ama şu aklıma geldi,falsepetiyle bir bağlantısı varsa belki girebiliyor ve okuyabiliyordur vb.Veya tellwede baktırmış oldugum bir çoklu hesap olabilirBen baktırdım ve aynı şeyi düşündüm falsepetinde denk gelmemiştim. Çok genel bir soru sordum kahve atmıştım. Direkt ex’imin baş harfini verdi. Günah almıyım da çoklu hesap gibi geldi bana.
Canım aynı şekilde bana da kısacık bakmış. Ben aşk hayatımla ilgili yorum istemiştim. Sadece exten bahsedip bitirmiş. Başka kimseden bahsetmemiş ki çevremde aslında başka insanlar da vardı.Bana da tuhaf geldi,birde geçmişi süper söyledi ama gelecekle ilgili pek birşey dememiş,kısacıktı.Fal sepetinde bende baktırmadım ona ama şu aklıma geldi,falsepetiyle bir bağlantısı varsa belki girebiliyor ve okuyabiliyordur vb.Veya tellwede baktırmış oldugum bir çoklu hesap olabilir
denedim onu yani orta sekerliTarotokuyucusucansuya baktıran var mı kızlar
Bana da çok kısa bakmışdenedim onu yani orta sekerli
fiyatlar düşük ya ondanBana da çok kısa bakmış
Rosetta kesin çoklu hesap bence de,şimdi kesin anlamış oldum çünkü ilk falı acayip kısa ve olumsuzdu ama geçmişi de bilmişti.Ikinciye daha detay isteyip fal atmıştım,günlerdir kaçınıyor bana bakmaktan çünkü başka diyecek şey bulamıyor.Bu gece girdi benim falım 1.sırada olmasına rağmen 4 fal bakmış.Yani ilk gelenlere bakmış bana bakamıyor öyle bekletiyor Allahın cezası..Bende anlayınca kendim iptal ettim bari son kredimi kurtarayım..B.k yedi başı,hem sahtekarsın bari o kadar olumsuz olma..Kendi pis olumsuzluğunda boğulsun,haram paralar çıksın kendinden...Baktırmayın keşke yazmasaydım burada kaç kişi gitti birde boşaRosetta banada bakmış 5 satır fal göndermiş ben fal sepetinde ona hiç baktırmadım telwedede pek fal baktırmadım diye sanırım bilememiş birşey şöyle sen yaparsan olur yapmazsan olmaz diyip bitirmiş tam iadelik
Yok canım fiyattan degil kesin çoklu hesap,o kadarcık bilgi toplayabilmiş daha ileri diyecek şeyi yok,yazdım şimdifiyatlar düşük ya ondan
ben fal sepetinde baktırmadım ona ama tutarlıydı olumsuzduYok canım fiyattan degil kesin çoklu hesap,o kadarcık bilgi toplayabilmiş daha ileri diyecek şeyi yok,yazdım şimdi