- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.841
Kim iyi bakiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimle paylasir misiniz?Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba tekrar
Epeydir tellwede baktırmıyorum ama dışardan birini buldum Esra isminde. Telefonda ona baktırmıştım 1 ay önce. İşle ilgili dediği şeyleri yaşadım diğer konuların vadesi var. Anlık durumda ve geçmişte de iyiydi. Özelden paylaşırım isteyen olursa
Onun sayfasına girdim sadece tarot vardıbynbyn deneyebilirsiniz bence 40 kredi
Bynbyn sadece sayfasında tarot duruyorEvet bayağa detaylı uzun baktı bana da ilk olumsuz dediği fal çıktı bu arada. İkincide de başka bir şey için olumsuz konuştu onu bekliyorum şimdi. Hisli olumsuz konuştu onun gibi ama kahinabla ve melekenerji olumlu konuştu.
Neden iptal etti?tellwede anda önerebilceğiniz biri var mı?
Hisli27ye fal attım iptal etti kredim kaldı
Hisli özel fal seçmiştim fotoğraflarımızı da atıpNeden iptal etti?
Bana bakmıştı ama şartlı fal atmıştı, olumsuz gördü.Hisli özel fal seçmiştim fotoğraflarımızı da atıp
—bu çocukla aranızda bir enerji bağı yok uzun bir fal olmaz bakamayacam iliski durumu olmayacak—-
Demiş
Böyle yaptıkları var mı
Bana da bakmadı, enerjimiz uymadı diye iptal etti.Hisli özel fal seçmiştim fotoğraflarımızı da atıp
—bu çocukla aranızda bir enerji bağı yok uzun bir fal olmaz bakamayacam iliski durumu olmayacak—-
Demiş
Böyle yaptıkları var mı
Bana çok ayrıntılı ve net bir yorum yapmıştı şaşırdımfulyanass yıldızın dusuk diye iade etti bu ne comezlik ya
Telefonunu bana yazar mısın canımBana bir arkadaşım Firdevs diye bir falcı önerdi telefondan bakıyor. Duyan oldu mu hiç? Ben bayağa beğendim.