- 5 Mayıs 2011
- 430
- 205
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.821
Bynbyn bana hiç uymadı falı çok alakasızdıBu soruya kimse cevap vermiyor ben de hep soruyorum Bana hep olumsuz söylüyor ve çıkıyor bu arada :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bynbyn bana hiç uymadı falı çok alakasızdıBu soruya kimse cevap vermiyor ben de hep soruyorum Bana hep olumsuz söylüyor ve çıkıyor bu arada :)
Umarım benimle de alakasız olur, hayattan soğuttu beni kadınBynbyn bana hiç uymadı falı çok alakasızdı
Denedim ben de o da olumlu konuştu. Lenoraras ve bynbyn dışında herkes olumlu yorum yaptı bakalım en geç 1 aya belli olurbegendim ben
a aah? nasıl yaniSihirli derin hisler bana bir destan yazmış,en son beni bir bayanla evlendirdi ve ondan çocuğum oldu…
Bynbyn i denedim beğendim cikiyormu ??
Çok kötüydü ya,yüz liram boşuna gitti.Eski sevgilimin ismini söyledi.Verdiği isimle alakası yok.a aah? nasıl yani
Anlikta herkeze aynı mı yani olumluyami bagliyor.Bence o anlık durumda fena değil ama gelecekte çıkmadı. Bir de kötü bir şey söylediğinde illa böyle olacak diye bir şey yok bu fal çok inanma diyor. Vade vermiyorum çünkü ben de baktırıyorum vade gelmeyince üzülüyorum diyor. Bana kaçak dövüşüyor gibi geliyor çünkü birkaç kez farklı hesaplardan yani arkadaşlarım da attı hep aynı kalıp sözler. Müşteri kaybetmemek için böyle yaklaşıyor gibi geliyor. Fal bitince “eee şimdi olacak mı olmayacak mı?” diyor insan. Nazik biri ama ben başarılı bulmadım pek.
Bir süre faldan çektim elimi eteğimi yaa bir cacık yok
Bu arada ben de bir iki defa farklı hesaptan aynı konuya baktırdım tam tersi şeyler söylediBence o anlık durumda fena değil ama gelecekte çıkmadı. Bir de kötü bir şey söylediğinde illa böyle olacak diye bir şey yok bu fal çok inanma diyor. Vade vermiyorum çünkü ben de baktırıyorum vade gelmeyince üzülüyorum diyor. Bana kaçak dövüşüyor gibi geliyor çünkü birkaç kez farklı hesaplardan yani arkadaşlarım da attı hep aynı kalıp sözler. Müşteri kaybetmemek için böyle yaklaşıyor gibi geliyor. Fal bitince “eee şimdi olacak mı olmayacak mı?” diyor insan. Nazik biri ama ben başarılı bulmadım pek.
Bir süre faldan çektim elimi eteğimi yaa bir cacık yok
Şunu demek istedim anlık analizde başarılı ama gelecek ile ilgili her konuda bu fal çok kaptırma kendini olabilir de olmayabilir de diyor. E bunu ben de biliyorum zaten O zaman sana neden fal atayım ki?Anlikta herkeze aynı mı yani olumluyami bagliyor.
Bana vade vermiyorum dedi her seferinde ama kartlar max 6 ay için fikir verir dedi. Çok geçti üstünden 6 ayın. Olmadığı dediği gibi bir şey. Benim de 2 falımda farklı konuştu. Bir daha atmayı düşünmüyorum. Sadece anlık olarak kişinin zihnini okumada iyi o kadarBu arada ben de bir iki defa farklı hesaptan aynı konuya baktırdım tam tersi şeyler söyledi
Teşekkür ederim benim moralimi bozmuştu bayağa çünkü sürekli olumsuz konuşuyor ne sorsam olmaz diyorBana vade vermiyorum dedi her seferinde ama kartlar max 6 ay için fikir verir dedi. Çok geçti üstünden 6 ayın. Olmadığı dediği gibi bir şey. Benim de 2 falımda farklı konuştu. Bir daha atmayı düşünmüyorum. Sadece anlık olarak kişinin zihnini okumada iyi o kadar
olumsuz konuşanlar gidişatı bildi mi peki canım? önemli olan onu da bilmeleri.Selamlar, bir süredir bir konu hakkında baktırıyordum.
Olumlu konuşup patlayanlar; eysanfal, artemiss, celinaa, medyumsiderya, simaytekin, medyum_ethem, bakırköy laf cafe kuzey
Olumsuz konuşup bilenler; bynbyn herzamanki gibi :), hisli27, lenoaras, beylikdüzü serpil
Evet canım olumsuz olarak yazdıklarımın hepsi ortalama gidişatı da bildi.olumsuz konuşanlar gidişatı bildi mi peki canım? önemli olan onu da bilmeleri.
Neslin yazar nasilBen tabi öneriyorum böyle umarım baktıran olursa benim gibi memnun kalir. Şimdi düşünüyorum ordan bir sürü isme baktırdım heralde 10 kişi falandır. Tek tek isim vermiyim o çıkmadı bu çıkmadı diye ama son 2 yıldır astrocenter tecrübem iyi merak ettiğiniz kişi varsa sorabilirsiniz denediysem yazarım.
Ona hiç baktirmadimNeslin yazar nasil