- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.781
Allah korumuş kızkardeşinizi yol yakınken kurtulmuşHayır söylediği doğruydu ama biz ihtimal vermedik şok yaşadık zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korumuş kızkardeşinizi yol yakınken kurtulmuşHayır söylediği doğruydu ama biz ihtimal vermedik şok yaşadık zaten.
Doğru herşeyin hayırlısı diyorum bu saatten sonra artık.Allah korumuş kızkardeşinizi yol yakınken kurtulmuş
ben bu yorumu dikkate alıcam nolur nolmaz.olan oldu zaten özeli kalmadı artık, kardeşimin sevgilisinin başka sevgilisi varmış hem kardeşimle nişan düşünüyor hem başkasıylada geziyor yazarken bile o anı hatırlamak kötü oluyor.başkasıyla görüşmesi var demişti kardeşime ama çocukta evimizin insanı gibi yani ihtimal vermedik nişan olacağını öğrenince sevgilisi gelip kardeşime söylemiş çık aradan diye Allah kimsenin başına vermesin.
Belki evli değildir uzun süren toksik ilişkisi vardırben bu yorumu dikkate alıcam nolur nolmaz.
peki bunu bilen başkası oldu mu?
olabilir arastırıcamBelki evli değildir uzun süren toksik ilişkisi vardır
Hayır henüz değil :) kahve içip göndereyim diyorum yarın bakalım. Yorum gelince yazarımBaktırdınız mı :)
Bende çıkmamıştı, anlıkta çok aklıbaşında makul bir faldı vay be demiştim ama gelecek tutmadı.Kızlar serüven kitap falı nasıl sizce baktıran var mı
Bazı falcıları tenzih etmekle beraber, Tellwe deki falcıların fazla keyfi ve kaprisli tavırda olduklarını düşünüyorum. Bu konuda bir önlem almalılar bence de.Bynbyn, burayı okuyorsan sana iki çift lafım var. Bakmayacaksan neden falı kabul ediyorsun, kutu açıp soru alıyorsun ekstra. Bakacaksan da takip et kardeşim sürekli zaman aşımına uğruyor fal. Kredim vardı hadi kötünün iyisi diye atayım dedim. 5 kere fal zaman aşınına uğrar mı ya! Her dönüşünde de çok fal bakıyormuşsun gibi zam yapıyorsun. Ne bu? Piyasa kızıştırmak mı? Aşırı sorumsuz bir tavır. Bir daha atmam demiştim, kalan kredimi değerlendireyim diye sözümü yuttum attım ama yeter. Tellwe böyle kullanıcılara engel koysa keşke.
Ben baktırdım burda konuşulunca olumsuzdu banada ilk falı nasıldı size çıkmayan olumsuz muKızlar mavi yakamoza fal baktıran var mı? Ben bundan önce baktırmıştım gelecek çıkmadı, tekrar baktırdım ama biraz olumsuz konuşmuş
Olumluydu ama çıkmadıBen baktırdım burda konuşulunca olumsuzdu banada ilk falı nasıldı size çıkmayan olumsuz mu
Bana söyledikleri mantıklıydı Aslında bilmiş durumu ama bilemiyorum gelecek ne olurOlumluydu ama çıkmadı
Azraya mail yoluyla hic soru sordunuz mu? Ulasmak zor oldugu ıcın baktım tek soru diye bir sistem de varmıs aynısı alya icin de gecerli. Yakalayamıyorsak boyle cvp mantıklı geldi bana. Siz ne dusunuyorsunuz?Ben Alya nin da enerjisini seviyorum ama Azra olmazsa olmazım yaklaşık 2 senedir. Azra ya ulaşamadığım zamanlar da Alya ya baktırıyorum. Azra nin dedikleri daha önce çıktı, yönlendirmeleri falan bana bayağı doğru çıkıyor.
Azra da sadece telefon yolu açıkAzraya mail yoluyla hic soru sordunuz mu? Ulasmak zor oldugu ıcın baktım tek soru diye bir sistem de varmıs aynısı alya icin de gecerli. Yakalayamıyorsak boyle cvp mantıklı geldi bana. Siz ne dusunuyorsunuz?
Aynen soru yok onda Alya da vardı amaAzra da sadece telefon yolu açık