-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.721
Bana genel anlamda çıkıyor özellikle anlık durumu iyi yorumluyor ama burda çıkmayanda varSardunyaya baktırıp bilemediği fal olan arkadaşlar var mı bana biraz olumsuz konuştu da
Arkadaşımada durumu bildi ama gelecek çıkmamıştıSardunyaya baktırıp bilemediği fal olan arkadaşlar var mı bana biraz olumsuz konuştu da
Ya olumsuza da açığım ama mantıklı konuşmasına rağmen tam olarak bilememiş gibi geldi ama ben de bilmiyorum doğrusunuArkadaşımada durumu bildi ama gelecek çıkmamıştı
Sardunya ilk falı olumsuzdu ve vade çook uzundu. Son falları daha olumlu anlık durumu biliyor bence. Ama çıkan eden yok.Ya olumsuza da açığım ama mantıklı konuşmasına rağmen tam olarak bilememiş gibi geldi ama ben de bilmiyorum doğrusunu
Artemiss iade etmişartemisi begenmiştm
Yani evet anlık duruma uygun mu uygun ama geçmişle çok bağdaşmıyor . Sadece an olsa geçmiş hiç olmasa doğru gibi. Bir kişi hakkında sordum evet şuanki durum böyle ama geçmişte öyle davranan biri şu an böyle düşünemez yani bi yanlışlık var .Sardunya ilk falı olumsuzdu ve vade çook uzundu. Son falları daha olumlu anlık durumu biliyor bence. Ama çıkan eden yok.
aaa niyeArtemiss iade etmiş
Olumsuz durum doğru muydu sizce ?Sardunya ilk falı olumsuzdu ve vade çook uzundu. Son falları daha olumlu anlık durumu biliyor bence. Ama çıkan eden yok.
DoğruyduOlumsuz durum doğru muydu sizce ?
Bilmem açıklama olarak iade edildi yazmışaaa niye
nedenini yazsaymış keşkeBilmem açıklama olarak iade edildi yazmış
Müsait değilmiş bekletmek istemedim yazmış sonradannedenini yazsaymış keşke
Baktırdınız mı Mavi yakamozaMaviyakamoz hakkında ne düşünüyorsunuz ? Keşke tüm falcılar baştan olumsuz söyleseydi o kadar fal baktırdım falcılar yüzünden yapmayacağımız hareketleri yapabiliyoruz .
Baktırdım kötü diyemem iyi bence . Ama kısa ve bazı noktalarda haklı mı emim olamadımBaktırdınız mı Mavi yakamoza
Bende baktırmıştım kısa evet nedeni bildi gibi ama ayrıntı yoktu pekBaktırdım kötü diyemem iyi bence . Ama kısa ve bazı noktalarda haklı mı emim olamadım
Ben baktırdım çok kötüByv pırıltıya fal baktıran var mı ?
Çok şaşırtan gerçekten iyi bi falcı yok mu ya hepsi farklı konuşup kafamı karıştırıyorlarBen baktırdım çok kötü