- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.701
lenoraras a baktırıp çıkan var mı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana cıkmamısArkadaşlar Maviyakamoz her falı çıkıyor mu forumda arattığımda olumsuz bakmış genele,denedim de dan dan bütün her şeyi yazmış inş çıkmaz
Olumsuz mu bakmıştıbana cıkmamıs
evet cnm cıkmadı durum olumsuz ama onun dedigi gibi değilOlumsuz mu bakmıştı
Baktıran oldu mu?lenoraras a baktırıp çıkan var mı acaba ?
100 kredim geri geldi şimdi kime baktırcam önerdiğiniz var mı :)Hisli27ye yazdım falı iptal etmiş sorduğum kişinin bana karşı düşüncesi yokmuş hiç … size de böyle oldu mu ?
Bakmadı mı falınıza bende baktırmıştım bi kaç ay önce anı doğru yorumlamıştı100 kredim geri geldi şimdi kime baktırcam önerdiğiniz var mı :)
Bana da bir kere yapmıştı. Bir kere de arkadaşıma yaptı. Bu arada onun bazı dedikleri çıkmadı bana. Hatta son söylediği bariz şekilde tam tersi oldu.Hisli27ye yazdım falı iptal etmiş sorduğum kişinin bana karşı düşüncesi yokmuş hiç … size de böyle oldu mu ?
olumsuz olsa bile kabuldüm ama kişinin benim hakkımda düşüncesinin olmadığını düşünmüyorum aramızda etkileşim oldu çünkü . hissedemedi veya enerjimiz tutmadı sanırımBana da bir kere yapmıştı. Bir kere de arkadaşıma yaptı. Bu arada onun bazı dedikleri çıkmadı bana. Hatta son söylediği bariz şekilde tam tersi oldu.
artemisi begenmiştmVar mı önerdiğiniz kaldı 100 kredi :)
lilithrey, eysanfal ve ronan beğenmiştim ama yoklar. Sardunya deneyebilirsinizVar mı önerdiğiniz kaldı 100 kredi :)
Hisliye tekrar attım yoksa kredim çöp olacak belki anlık görememiştirlilithrey, eysanfal ve ronan beğenmiştim ama yoklar. Sardunya deneyebilirsiniz
Eysanfal geçen yıl bilmişti, sardunyada anlık düşüncelerde iyidir bana özellikle ilk falları çıkıyordulilithrey, eysanfal ve ronan beğenmiştim ama yoklar. Sardunya deneyebilirsiniz