- 4 Eylül 2017
- 479
- 228
- 24
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.681
adından belli zaten, daha olamamış da işte öğrenirse gelecek deKizlar gelecektekimedyuma baktirdim afedersiniz b*k gibi sakin baktirmayin…. Kadin eeee uuuuu senin kalbin temiz sen cok iyi birisin diye diye fali bitirmis gercekten ayip ya iade yapsam kabul ederlermi??
Iade talep ettim, aninda reddetti, şaşırdım açıkçası boşuna giden kredilere yazıkadından belli zaten, daha olamamış da işte öğrenirse gelecek decidden hepimiz bir hesap açsak bu sitelerde daha iyi sallayabiliriz.
Tşk ederim ilk defa baktırmıştım tespitleri çok doğruydu şaşırdım birazBana olumsuz şeyler söylediği de olmuştu. Genel olarak çıkıyordu bana ama son dönemde baktım çıkmayan şeyler de oldu. Maalesef bana sadece bynbyn sürekli çıkıyor o da hep olumsuz konuşuyor :)
Başka baktıran var mı? Ben baktırdım da henüz vadesi var.LenoraRas'a baktiran olmus muydu? bana soyledigi ufak bir sey vadesiyle cikti. Geri kalan kisim icin bekliyorum. Su an uzakta gorunuyor maalesef.
ben baktirmistim cok geneldi.hisleraynasii isimli falcıyı deneyen var mı? çok güzel yorumları var merak ettim
neyine bu kadar övüldüyseben baktirmistim cok geneldi.
Bana onun bir iki sene öncesinde dediği şeyler çıkmadı. Aslında enerji işi herkese farklı çıkıyor demek kiBen 6 ay önce Ronan’a fal atmıştım. Hiç kimsenin demediği ve benim de hiç ihtimal vermediğim dediği bişey doğru çıktı. Çok da tutarlıydı falı. Geçenlerde yine attım ondan da memnun kaldım. Zaman ne gösterir bilmem ama anda nokta atışları vardı ve yine tutarlıydı. Memnun kaldım kendisinden. Dediğim gibi 6 ay arayla 2 kere baktırdım. Sık bastırsaydım ne olurdu bilemem. Denemeyen varsa deneyebilir. Ne çok pembeci ne çok olumsuz
LenoraRas iyiydiyakin zamanda cikan bir falci var mi?