- 26 Ağustos 2009
- 2.493
- 4.282
- 34
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.741
Sen kendi hislerin ve aklınla devam et canım, onlar senin hayatını ve karşındakini senin kadar bilemezler.Çok şaşırtan gerçekten iyi bi falcı yok mu ya hepsi farklı konuşup kafamı karıştırıyorlar
Evet kesinlikle keşke baştan baktırmasaydım eminim sonuç daha farklı olurdu. Hepsi vadeyı değiştirdiler sene sonu diyorlar . Sene sonu zaten ben artık sorduğum insanla aynı ortamda bile olmayacağım büyük ihtimalle . mart,nisandan sene sonuna döndü. Hem paramız gidiyor hem de hislerimiz karışıyor , kafamız karışıyor.Sen kendi hislerin ve aklınla devam et canım, onlar senin hayatını ve karşındakini senin kadar bilemezler.
Bana da tam olarak doğru değil gibi geldi ne yazık ki ben de teyit edemiyorum :)sardunya sonu güzel olan çocuğun hisleri de güzel olan bir fal bakmış ama asıl beni şaşırtan şuanki durumda karşı tarafın durumu. teyit de edemiyorum bilmediğim icin ama baya kötü bence.
herseyı cıkıyor mu sardunyanın?
aynı duruma sahibiz. baya da hem olumsuz hem asırı olumlu anlığıBana da tam olarak doğru değil gibi geldi ne yazık ki ben de teyit edemiyorum :)
Benim anlamadığım 2 hafta önce olumlu yorumlar birden olumsuza dönmeye başladı bende ilginç. Her şey iyi dediklerinde her şey iyi olmadı. Şimdi de kafam karışıyor kötü diyorlar iyi mi olacak yoksa diyeBana da tam olarak doğru değil gibi geldi ne yazık ki ben de teyit edemiyorum :)
En beğendiğim anda doğrulayabildiğim falcılardan biri benim için sardunyasardunya sonu güzel olan çocuğun hisleri de güzel olan bir fal bakmış ama asıl beni şaşırtan şuanki durumda karşı tarafın durumu. teyit de edemiyorum bilmediğim icin ama baya kötü bence.
herseyı cıkıyor mu sardunyanın?
Vadeler marttan,nisandan sene sonuna, seneye atmaya başladıBenim anlamadığım 2 hafta önce olumlu yorumlar birden olumsuza dönmeye başladı bende ilginç. Her şey iyi dediklerinde her şey iyi olmadı. Şimdi de kafam karışıyor kötü diyorlar iyi mi olacak yoksa diye
Nasıl doğruluyordunuz iletişim kısıtlıysaEn beğendiğim anda doğrulayabildiğim falcılardan biri benim için sardunya
Ben evliyim eşim için olunca aynı evin içinde doğrulayabildimNasıl doğruluyordunuz iletişim kısıtlıysa
Anladım teşekkürlerBen evliyim eşim için olunca aynı evin içinde doğrulayabildim
Bir yolun var sitesinde falcılar önceki fallarını görüyor orayı kullanmanı önermem. Bana falcının biri eski sorduğum soruları derleyip bir yorum atmıştı.Aslında tekrwr okuduğumda Sardunya bende de durumuma oldukça uygun ve anlıkta olma ihtimali yüksek bir yorum yapmış, olumsuz bir yorum aynı zamanda büyük oranda çat çat söylemiş. Genelde olumsuz mu diyor bilmiyorum. Karakter analizi de oldukça uygun.
Ama yine de ben durumu teyit edemiyorum şu an.
byv serkan tek hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sardunyaya kaç yıldır baktırıyorum genelde çıkıyor bana, Serkan tek geçen yıl baktırmıştım patladı çok ümitliydim ondan, Bencede birbirlerinin fallarını görüyorlar byv Sema yıllar önce ilk falı tamamen çıkmıştı sonrasında baktırdığımda farklı bi olay için oda çıkmadıAslında tekrwr okuduğumda Sardunya bende de durumuma oldukça uygun ve anlıkta olma ihtimali yüksek bir yorum yapmış, olumsuz bir yorum aynı zamanda büyük oranda çat çat söylemiş. Genelde olumsuz mu diyor bilmiyorum. Karakter analizi de oldukça uygun.
Ama yine de ben durumu teyit edemiyorum şu an.
byv serkan tek hakkında ne düşünüyorsunuz ?
ssardunyanın vadeleri çıkıyor muSardunyaya kaç yıldır baktırıyorum genelde çıkıyor bana, Serkan tek geçen yıl baktırmıştım patladı çok ümitliydim ondan, Bencede birbirlerinin fallarını görüyorlar byv Sema yıllar önce ilk falı tamamen çıkmıştı sonrasında baktırdığımda farklı bi olay için oda çıkmadı
Ben vadeye pek takılmıyorum 1 ay 3 ay içinde gibi vade veriyordu bazenssardunyanın vadeleri çıkıyor mu
Bana hayatıma başka bir kişinin gireceğini söylemişti ama olmadı.ssardunyanın vadeleri çıkıyor mu
aa ?? durumu bilmiş miydi*Sardunyaya kahve falı atmıştım dedikleri ben de gerçekleşmedi kızlar