-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.641
hangisi daha iyi? ve cikiyor mu?
Sardunyada serüven de şartlı canım. Ama ben ikisini de beğendim bende iyiydiDurrin şartlı atmıs sardunyaya attım bakalım oda şartlı atarsa serüvene atıcam
Şartsoz baktı canım bende bekleyip göreceğimSardunyada serüven de şartlı canım. Ama ben ikisini de beğendim bende iyiydi
Eysan ile sardunya falları farklı bakalım hangisi tutucakgecmis fallarima bakindim biraz. sizlerle de paylasmak istedim. eysanfalin soyledigi bazi seyler cikmis. shayla bir konuda cok spesifik bir seyi bilmis dedigi gibi oldu. ama onun disinda cikmamis hic soyledikleri. melekenerjisine cok baktirmistim. ozellikle kariylerle ilgili dogru bilmis. onun disindakiler sakiz fali gibi.
Melekenerjisi yan hesaptı yakalandı ve kapandi bilmesi normalgecmis fallarima bakindim biraz. sizlerle de paylasmak istedim. eysanfalin soyledigi bazi seyler cikmis. shayla bir konuda cok spesifik bir seyi bilmis dedigi gibi oldu. ama onun disinda cikmamis hic soyledikleri. melekenerjisine cok baktirmistim. ozellikle kariylerle ilgili dogru bilmis. onun disindakiler sakiz fali gibi.
Ben Alya nin da enerjisini seviyorum ama Azra olmazsa olmazım yaklaşık 2 senedir. Azra ya ulaşamadığım zamanlar da Alya ya baktırıyorum. Azra nin dedikleri daha önce çıktı, yönlendirmeleri falan bana bayağı doğru çıkıyor.hangisi daha iyi? ve cikiyor mu?
Ay berbat o .medyumçetine baktiran oldu mu?
İlk defa baktırıcam astrocentrda, akşam randevu aldım Azra için ama ne falı bakıyor onu anlamadım. Fal sorumuzu ona telefonda mı anlatıyoruz?Ben Alya nin da enerjisini seviyorum ama Azra olmazsa olmazım yaklaşık 2 senedir. Azra ya ulaşamadığım zamanlar da Alya ya baktırıyorum. Azra nin dedikleri daha önce çıktı, yönlendirmeleri falan bana bayağı doğru çıkıyor.
İlk defa baktırıcam astrocentrda, akşam randevu aldım Azra için ama ne falı bakıyor onu anlamadım. Fal sorumuzu ona telefonda mı anlatıyoruz?bende azrayı zar zor yakaladım fena degildi muzoyu yakalayamıyorum onuda mrk ediyorum
tarot bakıyo cnm ben sorumu sölemiştim ilişki diye bakalım begencen miİlk defa baktırıcam astrocentrda, akşam randevu aldım Azra için ama ne falı bakıyor onu anlamadım. Fal sorumuzu ona telefonda mı anlatıyoruz?
Yani normal ne için baktırmak istiyorsanız onu soruyorsunuz diğer fallardan çok farkı yok:) baktırmak istediğiniz kişinin doğum tarihini sorarİlk defa baktırıcam astrocentrda, akşam randevu aldım Azra için ama ne falı bakıyor onu anlamadım. Fal sorumuzu ona telefonda mı anlatıyoruz?
Ben durugörü ve su falan sanmıştım. Tarot sevmiyorum pektarot bakıyo cnm ben sorumu sölemiştim ilişki diye bakalım begencen mi
cnm hisleri olan için sadece aracı ztn öyle kart yorumlamıyorBen durugörü ve su falan sanmıştım. Tarot sevmiyorum pek
Katılıyorum katına da bakıyor olabilir bu arada tam Tarot mu emin diilim ama kartları çok iyi okuyor. Mevcut enerjiyi çok iyi biliyor. Su ve kahvede bi tek extradan harf çıkıyor. Kartlarda harf yok.cnm hisleri olan için sadece aracı ztn öyle kart yorumlamıyor