- 15 Ağustos 2023
- 47
- 48
- 24
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.621
İkiside bambaşka falcı çok gülesim gldi.yorumlari bstan frkli ikside harika yrmcu.ya bide sz gitmesseniz falsız kalırlar tühBen tellwe kurulduğu günden itibaren baktiriyorum çikan yok Mucizehis onu severim baktirdim yıllarca ama mutluluk verici sözler başka verdiği bir durum olmadi. Şudur diyemem demet kahin abla ayni kişi eminim benziyorlar zaten bakın gözlerine yüz aynı kuzen olabilir bunlar
burada ne kadar oduyorsunuzAstrocenter Alya Azra
burada ne kadar oduyorsunuz
10 dk sonra kapatamıyor musunuz? Diğer falcıların yorumları da 10 dk yı geçmiyor zaten.astrocenter minimum 500 tl 10 dakika
Zaten sistem kapatıyor, kontörünüz bitiyor gibi dusunun10 dk sonra kapatamıyor musunuz? Diğer falcıların yorumları da 10 dk yı geçmiyor zaten.
once kredi mi yukluyoruz faturaya mi yansiyor ve ilk 10 dk ucretsiz yaziyor dogru mu?Zaten sistem kapatıyor, kontörünüz bitiyor gibi dusunun
kart tanımlıyosun 10 dakika 550 tl olarak sonra süre bitsede kapatmazsan kartından çekiyoronce kredi mi yukluyoruz faturaya mi yansiyor ve ilk 10 dk ucretsiz yaziyor dogru mu?
Yok öyle değil 10 dk si 15 Euro diye paket var onu alıyorsunuz, sonra arıyorsunuz. Sure dolunca kapaniyorkart tanımlıyosun 10 dakika 550 tl olarak sonra süre bitsede kapatmazsan kartından çekiyor
banada öyle dediler kartımdan 3 dakikanın parası çekilmiştiYok öyle değil 10 dk si 15 Euro diye paket var onu alıyorsunuz, sonra arıyorsunuz. Sure dolunca kapaniyor
çok emin de olamadım ama siz tellweden diğer arkadaş astrocenter bahsediyorsunuz sanki.banada öyle dediler kartımdan 3 dakikanın parası çekilmişti
once kredi mi yukluyoruz faturaya mi yansiyor ve ilk 10 dk ucretsiz yaziyor dogru mu?
astrocenterdan bahsediyorum bençok emin de olamadım ama siz tellweden diğer arkadaş astrocenter bahsediyorsunuz sanki.
hangisi daha iyi? ve cikiyor mu?Evet ilk kez üye olunca 10 dakikası ücretsiz
O hakkınızı kesin Alya ya da Azra ile kullanmanızı tavsiye ederim.