tellwe.com'da bakılan fallar!

Benden şimdiye kadar kimse isim soyisim falan istemedi, doğum tarihi falan sordular. Söyle bir durum var kötüsüne denk gelirseniz ibanla ödeme yaptığınız takdirde herkes size musallat olabilir. Çok şükür öyle bisey gelmedi başıma. Astrocenterda falı iyi olsun olmasın görüştüğüm herkes çok düzgündü. Hatta ben iki tanesine nolur numaranızı paylaşsanız falan diye bayağı baskı yaptım, sanırım onlar benden korktu yasak diyip vermediler:))

Ya size pes diyorum başka da birşey demiyorumbu kadar da kul hakkına girilmez ki demet hanım tellwenin eniyidir ne derse tamamen yaşıyorum tabi gerçekleri pat pat diyerek dobra davrandığı için işinize gelmemiştir ama el insaf yani bu yorumu yaparken azıcık vicdanınız olsun

Gerçekleri söylediği için zorunuza gitmiştirben uzun zamandır kendisinden bakım alıyorum kesinlikle verdiğiniz paraya değer olumsuzu da net şekilde söylüyor hanfendi gibi zor gelecekse gerçekleri duymak demet hanımı tercih etmeyin ama tüm gerçekleri olduğu gibi yansıtıyor

Sana uymuştur bana uymadi herkes herkese iyi gelmez okadar.. Yorumumu paylaşmak suç degil.. Okadar iyi hissediyorumki artık keşke dedim yani gerçek bişe demediki çiksin.. Senin düşüncenede saygı duyuyorum sana iyi gelmiş

Kahinmi onu zaten hiç sevmedim kul hakkına giriyor fal bakmak değil ki canlı fali kısa tutar işi çıkar hep tırt göze batan değil kul hakkı yiyen bunlar
Çokta güzel bakıyor helal olsun lak lak dogrularla bizi yüzleştiriyorsen sevme kimseyi seni seven varmi çok merak ettim biz seviyoruz danişanlari olarak biz helal ettik gittibaşarili olan insanlar hep kıskanılır

Geçmişte benim sevgilime yavşayan bi kız vardı ve kız üstelik nişanlıydı bunu bildi hayatında biri varken başka biriyle ilişki yaşamak istemiş dedi
Banada çok emin birsey yok diyo kız yavsamis ama sonuç yok diyor özellikle sordum çok emin konuştu yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…