- 21 Nisan 2015
- 1.593
- 1.436
- 38
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.541
Yeminle iki yılım çöp okadar param gitti sohbet ediyoruz canli da lafı birde çeviriyor degme keyfineDemet8888 çok mu iyi? Sürekli en az 10 fal bekliyor? Yorum alan var mı?
Sende destek bakanimisin burda falcıların yaptığının okadar paran gitse birde boş konuşması verdiğim eyrolar cabası sistemeOkadar fal bakımı yapan biri senin gitmemen ona dokunmaz bence belki aklina bile gelmiyorsundursen çok ilgi istedigin için bu düşüncede olabilirsin boş olduğunu düşünüyorsan tercih etmessin boş bir bakımı oldugunu düşünmüyorum ki zaten ortam meydanda
merhaba. Kahin ablaya baktırdım ama olumsuz konuştu. Size çıktı mı
o sitenin kötü yanı ses kaydı yok mesaj yok tekrar yok baktır unutuyosun gidiyo ve evet saçma sapan pahalıKahin ablaya 1.5 yıl önce baktırmıştım hiç bi dediği çıkmadı. Ya arkadaşlar çok eski uyeyim zaman zaman yorumlarım oldu burda, o yüzden reklam bilmem ne ihtimalim zaten yok. Tellwe deki herkes tirt, bi yeşil cingene vardı bilen bilir, o iyiydi ama sanırım birakti.
Onun dışında şöyle söyleyeyim, zor bir dönem geçiriyorum. Astrocenter dan fal baktırıyorum, evet fiyatlar Tellwe ye göre yüksek ama adam akıllı danismanlik alıyorum. Özellikle Azra ekin benim için şu anda bir numara. İnanılmaz enerji okuyor. Bazen can havliyle arıyorum, noldu diyor sen açmaya başla zaten görürsün diyorum, takır takır anlatıyor. Pembe tablocu değil bu arada, olumsuzu söyler. Mesela beklediğim şeyle ilgili suanda bir gelişme olmayacak diyor ve hakkaten 2 aydır tik yok. Ben yıllardır Astrocenter da fal baktırırım, Azra yi nasıl atlamışım bunca zaman bilmiyorum. Burdaki birinin yorumlarını okurken keşfettim bu arada ben de. Diyeceğim o ki Tellwe de ona buna 150 200 tl vereceğinize doğru düzgün bir danışmanlık almanızı tavsiye ederim.
Herkese sevgiler
her dakikasına 1 euro mu alıyo cok uzun bakarsa baya pahalı olurKahin ablaya 1.5 yıl önce baktırmıştım hiç bi dediği çıkmadı. Ya arkadaşlar çok eski uyeyim zaman zaman yorumlarım oldu burda, o yüzden reklam bilmem ne ihtimalim zaten yok. Tellwe deki herkes tirt, bi yeşil cingene vardı bilen bilir, o iyiydi ama sanırım birakti.
Onun dışında şöyle söyleyeyim, zor bir dönem geçiriyorum. Astrocenter dan fal baktırıyorum, evet fiyatlar Tellwe ye göre yüksek ama adam akıllı danismanlik alıyorum. Özellikle Azra ekin benim için şu anda bir numara. İnanılmaz enerji okuyor. Bazen can havliyle arıyorum, noldu diyor sen açmaya başla zaten görürsün diyorum, takır takır anlatıyor. Pembe tablocu değil bu arada, olumsuzu söyler. Mesela beklediğim şeyle ilgili suanda bir gelişme olmayacak diyor ve hakkaten 2 aydır tik yok. Ben yıllardır Astrocenter da fal baktırırım, Azra yi nasıl atlamışım bunca zaman bilmiyorum. Burdaki birinin yorumlarını okurken keşfettim bu arada ben de. Diyeceğim o ki Tellwe de ona buna 150 200 tl vereceğinize doğru düzgün bir danışmanlık almanızı tavsiye ederim.
Herkese sevgiler
Yok paket alıyorum ben, 10 dakikası 15 Euro, 500 tl oluyor. Zaten telefonda hoşgeldin beş gittin muhabbeti olmuyor. Merhaba aşk için baktırmak istiyorum diyorum bilgileri alıyor, acıyor sonra hemen. Azra bi de hızlı konuşuyor allahtan, açılımı da hızlı. Giy giy yapıp vakit almıyor boşa. 10 dk bana kafi geliyor. Bazen konuyu bildiği için artık 7 Euro aliyorum orda hemen 4-5 dakikada hızlıca sorumu soruyorum bi bakar mısın şuna diye bakıp soyluyor. Dediğim gibi asla ucuz demiyorum ama saçma sapan küçük küçük öyle paralar verdim ki artık bu daha mantıklı geliyorher dakikasına 1 euro mu alıyo cok uzun bakarsa baya pahalı olur
saat mi belirliyosun da arıyosun hiç aramalı yapmadmYok paket alıyorum ben, 10 dakikası 15 Euro, 500 tl oluyor. Zaten telefonda hoşgeldin beş gittin muhabbeti olmuyor. Merhaba aşk için baktırmak istiyorum diyorum bilgileri alıyor, acıyor sonra hemen. Azra bi de hızlı konuşuyor allahtan, açılımı da hızlı. Giy giy yapıp vakit almıyor boşa. 10 dk bana kafi geliyor. Bazen konuyu bildiği için artık 7 Euro aliyorum orda hemen 4-5 dakikada hızlıca sorumu soruyorum bi bakar mısın şuna diye bakıp soyluyor. Dediğim gibi asla ucuz demiyorum ama saçma sapan küçük küçük öyle paralar verdim ki artık bu daha mantıklı geliyor
bilgileri alıyor demişsiniz de merak etrim, ne bilgilere ihtiyaç duyuyor acaba fal bakmak için?Yok paket alıyorum ben, 10 dakikası 15 Euro, 500 tl oluyor. Zaten telefonda hoşgeldin beş gittin muhabbeti olmuyor. Merhaba aşk için baktırmak istiyorum diyorum bilgileri alıyor, acıyor sonra hemen. Azra bi de hızlı konuşuyor allahtan, açılımı da hızlı. Giy giy yapıp vakit almıyor boşa. 10 dk bana kafi geliyor. Bazen konuyu bildiği için artık 7 Euro aliyorum orda hemen 4-5 dakikada hızlıca sorumu soruyorum bi bakar mısın şuna diye bakıp soyluyor. Dediğim gibi asla ucuz demiyorum ama saçma sapan küçük küçük öyle paralar verdim ki artık bu daha mantıklı geliyor
Yok her uzman farklı saatlerde online oluyor. Eğer online ise direk arayabilirsiniz, sıraya alıyorlar, sıra gelince sistem sizi ariyor. Azra hep gece online 22:00 den falan sonra. Randevu kısmı var asagida sayfanın ama ben hep takip edip spontan aradım.saat mi belirliyosun da arıyosun hiç aramalı yapmadm
İsim doğum tarihibilgileri alıyor demişsiniz de merak etrim, ne bilgilere ihtiyaç duyuyor acaba fal bakmak için?
cok saolun musait zmn da denicem orda muzo varmış o nasıl?Yok her uzman farklı saatlerde online oluyor. Eğer online ise direk arayabilirsiniz, sıraya alıyorlar, sıra gelince sistem sizi ariyor. Azra hep gece online 22:00 den falan sonra. Randevu kısmı var asagida sayfanın ama ben hep takip edip spontan aradım.
Muzo anda iyidir konuyu bilir size de anlatır şu olmuş bu olmuş diye bana bisey göreceksin bu adamla ilgili dedi sonra bi olay yaşadık ve ayrıldık ama sonrasında baktirdigimda geleceğe dair dedikleri çıkmadı. Basım sıkışırsa ararım ara ara ama gelecekle ilgili bisey dediğinde beklentiye girmem.
Berbat bir site benim iş arkadaşlarım evet o sitede okişiye baktirdi ve uyku uyuyamadilar okişi faldan anlamiyor ölümlü konuştu ve korkutuyor ki tekrar tekrar çagırıyor merak için arkadaşım kafayı yedio sitenin kötü yanı ses kaydı yok mesaj yok tekrar yok baktır unutuyosun gidiyo ve evet saçma sapan pahalı
Bence herkeste ayni enerji olmuyor arkadaşlarımın yaşadigi kötü olaydan sonra ya bide isim soy isim vermeyin asla sizi sosyal medyadan yazmalari var kızlar unutmayın.hiç bir yerde gerçek isim yazmayın sizi sonunda büyük sıkıntıya sokabilirler ve olduda Azra ekine bugibi falcilar sizi sosyal hayatta buluyor hayır asla baktirmayin ben heryerde her siteyi çok iyi biliyorum hiç bir sitenin güvenilirliği yok kızlar tellwede dahilBen tabi öneriyorum böyle umarım baktıran olursa benim gibi memnun kalir. Şimdi düşünüyorum ordan bir sürü isme baktırdım heralde 10 kişi falandır. Tek tek isim vermiyim o çıkmadı bu çıkmadı diye ama son 2 yıldır astrocenter tecrübem iyi merak ettiğiniz kişi varsa sorabilirsiniz denediysem yazarım.
Berbat bir site benim iş arkadaşlarım evet o sitede okişiye baktirdi ve uyku uyuyamadilar okişi faldan anlamiyor ölümlü konuştu ve korkutuyor ki tekrar tekrar çagırıyor merak için arkadaşım kafayı yedi