tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu Havadis şaman olan mı havadisefre

hayatımda gördüğüm en pembeci falcı
Pempeci olsa bakım yaptırmazlar diye düşünüyorum demekki biliyorlar ki bakım yaptırıyorlar sistemde zaten iki falci var yogun fal bakan demet8888. Ve ardindan kahin abla bazen aceba diyorum nasıl yetişiyorlar tellwenin iki göze batan falcilari yogunbaktiklari için

insanlar zor zamanlarında öyle şeyler duymayı seviyor kısa motive yapıyor çoğu insana. aynı şey durumu gibi morali bozukken bir kadına bir erkeğe yaklaşan ilk insanın anında gözüne güzel iyi gelmesi gibi

Demet8888 çok mu iyi? Sürekli en az 10 fal bekliyor? Yorum alan var mı?
Baştan aşağı boş hep aynı kişiler hiç değişik kişiler yok. Ben hep canlı Falina gidiyordum birgün gitme surat sirkeci hamamı haspam tövbe gitmiyorum artık inancım kalmadı boş bunlar.

Kahinmi onu zaten hiç sevmedim kul hakkına giriyor fal bakmak değil ki canlı fali kısa tutar işi çıkar hep tırt göze batan değil kul hakkı yiyen bunlar

Baştan aşağı boş hep aynı kişiler hiç değişik kişiler yok. Ben hep canlı Falina gidiyordum birgün gitme surat sirkeci hamamı haspam tövbe gitmiyorum artık inancım kalmadı boş bunlar.
Okadar fal bakımı yapan biri senin gitmemen ona dokunmaz bence belki aklina bile gelmiyorsundur sen çok ilgi istedigin için bu düşüncede olabilirsinboş olduğunu düşünüyorsan tercih etmessin boş bir bakımı oldugunu düşünmüyorum ki zaten ortam meydanda

Kahinmi onu zaten hiç sevmedim kul hakkına giriyor fal bakmak değil ki canlı fali kısa tutar işi çıkar hep tırt göze batan değil kul hakkı yiyen bunlar
Bence kul Hakki olan bir durum yok kendi rızamizla gidiyoruz falabegenmessen gitmessin okadar.ben seviyorum tellwenin falcılarını tabiki nadir kişiler var kahinabla da onlardan biri bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…