- 15 Ağustos 2023
- 47
- 48
- 24
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.521
Evet bakım tarzı üslubu öngörüsü güzel ben begendim ilk zamanlar bakım yaptırdım falcı arayışındaykenMucizehisse baktıran var mı?
ben baktrmsm epey olmuş güzel bakmış ama çıkmamışMucizehisse baktıran var mı?
Bu Havadis şaman olan mı havadisefreMerhaba arkadaşlar geçen yıl bütün fallarım patlayınca bıraktım falı şimdi dönüp okuyunca eysanfal diye bi falcı sonucu bilmiş, Sardunyada anlık iyidir ara ara danışıyorum ,bide telwede havadis vardı oda önemli bi durumu bilmiş şimdi baktım uzakta görünüyorlar
hayatımda gördüğüm en pembeci falcıDemet8888 çok mu iyi? Sürekli en az 10 fal bekliyor? Yorum alan var mı?
Pempeci olsa bakım yaptırmazlar diye düşünüyorum demekki biliyorlar ki bakım yaptırıyorlarhayatımda gördüğüm en pembeci falcı
insanlar zor zamanlarında öyle şeyler duymayı seviyor kısa motive yapıyor çoğu insana. aynı şey durumu gibi morali bozukken bir kadına bir erkeğe yaklaşan ilk insanın anında gözüne güzel iyi gelmesi gibiPempeci olsa bakım yaptırmazlar diye düşünüyorum demekki biliyorlar ki bakım yaptırıyorlarsistemde zaten iki falci var yogun fal bakan demet8888. Ve ardindan kahin abla bazen aceba diyorum nasıl yetişiyorlar tellwenin iki göze batan falcilari yogunbaktiklari için
şimdi farketim onada geçen aylarda baktırmışım alakasız pembe şeyler anlatmış fal değilde bildiğin süsleyip hikaye yazmış pembeyede bağlamışMucizehisse baktıran var mı?
Pempeci olsa bakım yaptırmazlar diye düşünüyorum demekki biliyorlar ki bakım yaptırıyorlarsistemde zaten iki falci var yogun fal bakan demet8888. Ve ardindan kahin abla bazen aceba diyorum nasıl yetişiyorlar tellwenin iki göze batan falcilari yogunbaktiklari için
Pempeci olsa bakım yaptırmazlar diye düşünüyorum demekki biliyorlar ki bakım yaptırıyorlarsistemde zaten iki falci var yogun fal bakan demet8888. Ve ardindan kahin abla bazen aceba diyorum nasıl yetişiyorlar tellwenin iki göze batan falcilari yogunbaktiklari için
Kesinliklehayatımda gördüğüm en pembeci falcı
Baştan aşağı boş hep aynı kişiler hiç değişik kişiler yok. Ben hep canlı Falina gidiyordum birgün gitme surat sirkeci hamamı haspam tövbe gitmiyorum artık inancım kalmadı boş bunlar.Demet8888 çok mu iyi? Sürekli en az 10 fal bekliyor? Yorum alan var mı?
Kahinmi onu zaten hiç sevmedim kul hakkına giriyor fal bakmak değil ki canlı fali kısa tutar işi çıkar hep tırt göze batan değil kul hakkı yiyen bunlarPempeci olsa bakım yaptırmazlar diye düşünüyorum demekki biliyorlar ki bakım yaptırıyorlarsistemde zaten iki falci var yogun fal bakan demet8888. Ve ardindan kahin abla bazen aceba diyorum nasıl yetişiyorlar tellwenin iki göze batan falcilari yogunbaktiklari için
Mucizehis güzel bakar yılların falcısı deneyimi güzel duruşunu hiç bozmadışimdi farketim onada geçen aylarda baktırmışım alakasız pembe şeyler anlatmış fal değilde bildiğin süsleyip hikaye yazmış pembeyede bağlamış
Okadar fal bakımı yapan biri senin gitmemen ona dokunmaz bence belki aklina bile gelmiyorsundurBaştan aşağı boş hep aynı kişiler hiç değişik kişiler yok. Ben hep canlı Falina gidiyordum birgün gitme surat sirkeci hamamı haspam tövbe gitmiyorum artık inancım kalmadı boş bunlar.
Bence kul Hakki olan bir durum yok kendi rızamizla gidiyoruz falaKahinmi onu zaten hiç sevmedim kul hakkına giriyor fal bakmak değil ki canlı fali kısa tutar işi çıkar hep tırt göze batan değil kul hakkı yiyen bunlar
Ben beğenmedim tutarsız şeyler söyledi bilemedi hiçkızlar hislerenerjiye baktırdım begendim eskiden de konusulmus forumda begenilmiş