- 16 Nisan 2012
- 2.103
- 3.679
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.681
Kızlar, elifsucan sadece Yıldızname mi bakıyor? Baktıran var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bakarsa baksın zaten ya yolda giderken bakıyor ya evde iş yaparken o yüzden çok takılmayın bana isimleri karıştırıp öyle biri varmış gibi anlattığı bile oldu o günden sonra güvenemedim bile pek zatenKızlar, elifsucan sadece Yıldızname mi bakıyor? Baktıran var mı?
benimadimiris vardı gitmiş o kadın iyiydi yaaa ona ulaşsam keşkene bakarsa baksın zaten ya yolda giderken bakıyor ya evde iş yaparken o yüzden çok takılmayın bana isimleri karıştırıp öyle biri varmış gibi anlattığı bile oldu o günden sonra güvenemedim bile pek zaten
Su falında geçmiş gelecek bana karıstırdı iki kez ama genel olarak bende aşk için çıkıyor. Herkese aynı enerji tutmayabilir güvenme olayını şahsen ben buna bağlamazdım o yüzden. Önerecek olduğunuz falcı var mı peki sizde baya falcı denemiş gibi duruyorsunuz?ne bakarsa baksın zaten ya yolda giderken bakıyor ya evde iş yaparken o yüzden çok takılmayın bana isimleri karıştırıp öyle biri varmış gibi anlattığı bile oldu o günden sonra güvenemedim bile pek zaten
Siteye girmiyor bi süredir o yüzden falları kapanmış bir cok çeşit falı vardı bende tarot ve katinası çıkıyor hepKızlar, elifsucan sadece Yıldızname mi bakıyor? Baktıran var mı?
Geçmiş mesajlarımda var canım bir sürü önerim daha doğrusu önermediğim şuan tek tek yazmak çok zor olur ama bir tane bilen çıkan olmadı diyebilirim tellwede özellikle hiç ama hiç olmadı otomatik mesaj atan falcılar hariç hepsini denemişimdirSiteye girmiyor bi süredir o yüzden falları kapanmış bir cok çeşit falı vardı bende tarot ve katinası çıkıyor hep
Girerse belki denerim. Orta fiyatlı iyi bir falcı olsa iyi olurdu acayip falım geldiSiteye girmiyor bi süredir o yüzden falları kapanmış bir cok çeşit falı vardı bende tarot ve katinası çıkıyor hep
Oliviayı merak ediyorum fiyatları uygun gibi ama bende cesaret edemedimGirerse belki denerim. Orta fiyatlı iyi bir falcı olsa iyi olurdu acayip falım geldi
Medyum çetin iyi biraz bende ciktiSu falında geçmiş gelecek bana karıstırdı iki kez ama genel olarak bende aşk için çıkıyor. Herkese aynı enerji tutmayabilir güvenme olayını şahsen ben buna bağlamazdım o yüzden. Önerecek olduğunuz falcı var mı peki sizde baya falcı denemiş gibi duruyorsunuz?
Olivia çıkmıyor kesin bilgiOliviayı merak ediyorum fiyatları uygun gibi ama bende cesaret edemedim
Kesinlikle çıkmıyor +1Olivia çıkmıyor kesin bilgi
Medyum cetine iki ayrı hesaptan fal attım ve birine olumlu birine tam tersi yorum yaptı aynı konuyla ilgili burada da paylasmıştım daha önceMedyum çetin iyi biraz bende cikti
Eysan evet çok söylenmiş deneyeceğim sanırım onuda umarım enerjimiz uyarOlivia burayı okuyup yorum yapıyor öyle bir muhabbet vardı bana da burada yazdığım birşeyi söylemişti bende oha olmuştum spesifik birşey bildi diye sonra havadis anlık eysan anlık memnun kaldım nobelle de iyi ama o yok uzakta görünüyor birde falcıbaris d 10 kredi için fena değildi yorumu demeyebilirsiniz isterseniz
Bende sardunya kalmıştı aklımda ona attım aslında atmasam da olurdu ama merak ediyorum bundna sonra bide serüven i denerım ılerleyen günlerdeEysan evet çok söylenmiş deneyeceğim sanırım onuda umarım enerjimiz uyar
Hiç şaşırmıyorum tellwede o kadar çoklar ki… yalnız falalem i de beğenmiştim ona üzüldüm şimdibu durumla ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güldüm ya bari farklı foto kullansalarbu durumla ilgili ne düşünüyorsunuz