tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu arada eski fallarımı dinledim ıkı kere havadis e baktırmışım, ıkısınde de cok dogru seyler söylemis ama yakın gelecek tutmamıs, anlık tespitleri doğruydu. Sadece 6 dk nın 2 dk sı fal çeşitlerini neye niye baktığını anlatıp şuna gel buna gel diye çağırması bıraz insanı sogutuyor. Yine de tekrar baktırabılırim sonra, bari bu sefer en pahalısına baktırayım da çağıracak bir seyı olmadıgı ıcın süreyi verimli kullansın 😀
Bunu buradaysa konuşmuştuk :) hatta bende aynı sekılde :) demiştim ama genelde fena değildi bemde 4 ay önce baktırdım bıde dün fena değildi en azından o kadar kötü arasında

Bunu buradaysa konuşmuştuk :) hatta bende aynı sekılde :) demiştim ama genelde fena değildi bemde 4 ay önce baktırdım bıde dün fena değildi en azından o kadar kötü arasında
Ben kaç ay önce baktırdığımda anlık diğer çok iyi denilen falcılarla aynı şeyleri söylemişti vadesizdi o yüzden gelecekte demiş :)henüz gelmedi ama analizi başarılı anlık için bakılabilir

sardunya ya gönderdim yorumu da anlık iyi gibiydi Ama yazılı idi .Ben gönderirken farketmedim .Sesli olması daha tatmin edici .Labradoru denemek isitiyorum da foto göndermekten ötürü kuskuluyum.

sardunya ya gönderdim yorumu da anlık iyi gibiydi Ama yazılı idi .Ben gönderirken farketmedim .Sesli olması daha tatmin edici .Labradoru denemek isitiyorum da foto göndermekten ötürü kuskuluyum.
Sardunya yazılı bakıyor hep ben kahve attım eysana foto atmak istemiyorum🤭hisli olan her türlü bakıyor sanki durugörüsü varsa

Tusedisi diye bir yorumcu gelmiş, daha önce baktıran var mı? Ona baktırmayı düşünüyordum da.

Kızlar Eyşan ı coşturmuşsunuz 6 fal var sırada :KK70:neyse zaman zaman oluyor bazı falcıların önünde böyle kuyruklar, umarım deneyen herkes memnun kalır. Ben 4 ay önce baktırmıştım, anlıkta fena değildi ama vadesi patladı tabii ki.
Tekrar tekrar dinliyorum bende ses kaydını fena değil :) ama ne yalan söyleyim

Sardunya yazılı bakıyor hep ben kahve attım eysana foto atmak istemiyorum🤭hisli olan her türlü bakıyor sanki durugörüsü varsa
Ya evet orası öyle ben de sevmıyorum fotoğraf işini, ama insan bir seye bakma ıhtıyacı hissediyor bence, sonucta medyumlar hocalar bile fotograf istiyor😀

Aynı fıkırdeyım emek verıyor kız bellı, ve hisleri olan biri olmasa bu kadar one çıkmazdı, olivia gibi sönerdi 🎈

X