- 7 Temmuz 2016
- 253
- 128
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.121
Çingene de uzakta gözüküyrodu attıktan yarım saat sonra reddettiBanu Yılmaz uzakta görünüyor yalnız bende atacaktım ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çingene de uzakta gözüküyrodu attıktan yarım saat sonra reddettiBanu Yılmaz uzakta görünüyor yalnız bende atacaktım ona
Banu Yılmaz uzun süredir yok diye biliyorum yıllar önce bi fal bakmıştı bana geçen online olmuşÇingene de uzakta gözüküyrodu attıktan yarım saat sonra reddetti
Memnun kaldınız mı? Çok bilmiyorum galiba 2 günden sonra fal iade ediliyomuş sonrasında kime baktırmamı önerirsenzi?Banu Yılmaz uzun süredir yok diye biliyorum yıllar önce bi fal bakmıştı bana geçen online olmuş
evet o zaman çıkmıştı bana Banu Yılmaz.ben orda sardunyadan memnunum ama burda pek beğenilmiyor, havadis iyiydi Ronan anda iyiydi sonuç çıkmadı henüz ama enerji meselesi bana uyar başkasına uymaz o yüzden deneme yanılmaMemnun kaldınız mı? Çok bilmiyorum galiba 2 günden sonra fal iade ediliyomuş sonrasında kime baktırmamı önerirsenzi?
Yeşil çingeneye baktırabilmişmiydnizevet o zaman çıkmıştı bana Banu Yılmaz.ben orda sardunyadan memnunum ama burda pek beğenilmiyor, havadis iyiydi Ronan anda iyiydi sonuç çıkmadı henüz ama enerji meselesi bana uyar başkasına uymaz o yüzden deneme yanılma
Yeşilçingene beni de reddetmişti 2 kere, bir daha gitmedim zaten. Olumsuz görmek gibi değil de görü alamıyormuş, bir şey hissedemiyormuş. Zaten olumsuzu hiç çekinmeden söyleyen bir insan burada okuduğum kadarıyla.Selam arkadaşlar fal ile cok alakası olmayan biri olarak yaşadığım ayrılık sürecinde kafam rahatlasın diye baktırmaya başladım binnaz ve falsepetinde baktırmıştım 2-3 tane telwede tabi çingeneye attım reddetti. Reddetmesinin sebebi gerçekten enerji alamamak mı yoksa kötü görüp kaldıramayacağımızı mı düşünüyo? Bende kalan krediyi kullanıp fal defterini kapatayım dedim banu Yılmaz ı seçtim 20 saat oldu atalı başka kimleri önerirsiniz
Bildiğim kadarıyla kendisi hasta o yüzden otomatik olarak iptal ediyor. Bana o şekilde açıklama yapmışlardı 1 hafta önce.Çingene de uzakta gözüküyrodu attıktan yarım saat sonra reddetti
Bana enerjimiz hiçbir koşulda ve hiçbir zaman uyusmıyor dediBildiğim kadarıyla kendisi hasta o yüzden otomatik olarak iptal ediyor. Bana o şekilde açıklama yapmışlardı 1 hafta önce.
Ben ona hiç atmadımYeşil çingeneye baktırabilmişmiydniz
Bana enerjimiz hiçbir koşulda ve hiçbir zaman uyusmıyor dedi
Zorlamak istemedim açıkcası :) belki zor durumda kalsam zorlarım. Kızlar falalem rezzan ablaya attım burada fallar nasıl geliyor ilk kez atıyorum.Bana zorla bakmıstı tak tak söylüyor herşeyi olumlu olumsuz çekincesi olan birisi değil bence ve hisli birisi :) ama bakarsa ne ala
Ben de seninle aynı şeyi merak etmiştim burda okuyup attım o popüler 3 isme çıkan bence medyum Fatima oldu ama zaman kavramı çok yanlış br de Rezzan abla forumda yazıldığı gibi çok genel çok yuvarlak belirsiz bir fal bakmıştı. Profilime tıkla orda bakılan fallarım ona düşüyor işte değişik bir sistem olduğunu farketmiştim bende senin gibiZorlamak istemedim açıkcası :) belki zor durumda kalsam zorlarım. Kızlar falalem rezzan ablaya attım burada fallar nasıl geliyor ilk kez atıyorum.
Canım evet sonradsn gördüm iki saattir bekliyorum burada fiyatlar daha uygun diğerlerinifr denerim fatimadan cok olumlu bahsetmemişler ama zeyderi merak ettimBen de seninle aynı şeyi merak etmiştim burda okuyup attım o popüler 3 isme çıkan bence medyum Fatima oldu ama zaman kavramı çok yanlış br de Rezzan abla forumda yazıldığı gibi çok genel çok yuvarlak belirsiz bir fal bakmıştı. Profilime tıkla orda bakılan fallarım ona düşüyor işte değişik bir sistem olduğunu farketmiştim bende senin gibi
ZEYDER e iki kez baktirdim kesinlikle tek kelime çıkması aynı şekilde rezzan abla yada 2 kez baktirdim oda patladı ikisinide tavsiye etmiyorum.ayrica şeydesin ses kaydı çok kötüydüCanım evet sonradsn gördüm iki saattir bekliyorum burada fiyatlar daha uygun diğerlerinifr denerim fatimadan cok olumlu bahsetmemişler ama zeyderi merak
Rezzan abla kaç saat sonra göndermişti acavaZEYDER e iki kez baktirdim kesinlikle tek kelime çıkması aynı şekilde rezzan abla yada 2 kez baktirdim oda patladı ikisinide tavsiye etmiyorum.ayrica şeydesin ses kaydı çok kötüydü
Falalemde Banu doğru iyiydi, rezzanı ben begenmedim cok genel gecer herkese uyacak yorum yapmıştı bana, kredime uzuldum . Ronan anda iyi ama bana kısa vade uzun vade cıkmadı hatta öyle bir sey söylemisti ki ödüm patlıyordu olacak diye ama olmadı neyse ki, tabii sonra olur mu bilememZorlamak istemedim açıkcası :) belki zor durumda kalsam zorlarım. Kızlar falalem rezzan ablaya attım burada fallar nasıl geliyor ilk kez atıyorum.
Sardunya cok kısa bakıyor ama net söyluyor uzatmadan, bana baktığı fal fena diildi ama aynen cok alakasız birkac sey söylemisti bana da gercek Olmayan, bence o da hissettiğine ek baska seyler de söylemis olmak ıcın falan herhalde tek bir yorum yapmış olmamak ıcın çeşitlendirmek ıcın falan mı acabaGünaydın kızlar rezzan abla dün 10 da attığım falı göndermemiş başına böyle bişey gelen varmı?
Telwe sardunya ya baktırdım ciklet falı gibi o dönecek sen istemiceksin diyor kıskançlık falan demiş bizim olaylarla alakasız
Hemen bakıyordu aslında ama bayram tatili mi verdi acaba kendısıne . ben ona en son gönderdiğimde daha önce gönderip beğenmediğimi hatırladım ama falı geri çekme suresı varmıs o süre ıcınde ben çekemeden yorumlamıştıRezzan abla kaç saat sonra göndermişti acava
Ronan bana da gelecekte hiç çıkmadı. Bir de hem şartlı gönderip üstten üstten konuşmaya başlamış gibi geldi, bir daha göndereceğimi düşünmüyorumFalalemde Banu doğru iyiydi, rezzanı ben begenmedim cok genel gecer herkese uyacak yorum yapmıştı bana, kredime uzuldum . Ronan anda iyi ama bana kısa vade uzun vade cıkmadı hatta öyle bir sey söylemisti ki ödüm patlıyordu olacak diye ama olmadı neyse ki, tabii sonra olur mu bilemem