tellwe.com'da bakılan fallar!

Valla aramızda falcı var ve kimse salak değil
Ama var ben hatta çaktım bile kim olduğunu Beria gittim fena değil bu arada

Yani vardir elbette aramizda bi falci benceede ama ben zannetmiyorum ki sürekli burda dolansinlar.
Kızlar bu mevzuyu çok uzatmayın bence. Önerisi olan abartmadan söyleyebilir. Hurharca savunan ve eleştiri bile kaldıramayan da falcıdır zaten. Ayrıca sürekli burada olan falcı tipler var, sadece girip okuyorlar, yazmıyorlar.

hayatımın çok karıştığı bi dönemdeyim birilerine danışmaya ihtiyacım var.. 80 kredi aldım nasıl bitecek bilmiyorum hayırlısı
Ben de öyle bir dönemdeyim, çok da fal attım hep dandik şeyler çıktı. Bir tane iyi düzgün biri olsa veririm parayı da ama bulamıyorum.

Ben de öyle bir dönemdeyim, çok da fal attım hep dandik şeyler çıktı. Bir tane iyi düzgün biri olsa veririm parayı da ama bulamıyorum.
Sizin dandik dediklerinizden bazılarında iyi mesela değişiyor beğeni konusu bana harf verdimi birkaç öneride bulundumu kafama yatıyor en azından bot ya da çok sallama yapanlar gibi olmayanlarda var arzu bacı ya gittim gayet bakımı güzeldi

Niye üyelik zor değil ki kendini yükseltir inceden var zaten öylesi ben ondan kaç gündür yazıyorum açık veriyor uzun süredirde burda üye olsa farketmez

Benim kimlere dandik dediğimi bilmeden, onların bazıları iyi diyorsunuz. Neyse siz memnunsanız fal atmaya devam edin o zaman ne güzel memnun kalmışsınız. Ben de kalmadıklarımı ve sahtekar olanları yazıyorum burada, yazacağım da çünkü insanların çaresiz anlarından faydalanıp hem paralarını alıyorlar hem de umut satıyor bir çoğu. Kim onlar diye sorarsanız da geçmiş konuşmalara bakabilirsiniz hepsinin ismini verdik.

Niye üyelik zor değil ki kendini yükseltir inceden var zaten öylesi ben ondan kaç gündür yazıyorum açık veriyor uzun süredirde burda üye olsa farketmez
siz yanlış anladınız galiba, burada üye olmuş falcı da var, üye olmadan izleyen falcı da var diyoruz biz. Bunu ben geçmişte buraya kanıtıyla koydum zaten. Geçmiş konuşmalara bakabilirsiniz. Daha fazla bu konuda bir şey demeye gerek yok.

Üye olmadan bakılıyormu buraya ben onu bilmiyorum üye olanlara özel değilmi

O zaman anladım iş tabii dediğinize gelir ben üye olmadan yazılmıyor okunmuyor sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…