- 28 Ekim 2012
- 241
- 463
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.821
Ronan olumlu mu bakmıştı özel değilsekızlar merhaba herkese, uzun zamandır fal baktırmıyorum 7 ay gibi bir süredir. tellwe fallarımdan çıktı diyebileceğim sadece mücteba abla ve ronan oldu. telwede herkese baktırmışımdır nerdeyse diğerleri çıkmadı elifsucan sardunya vs olsun. sizin önerebileceğiniz yenilerden biri var mı ?
Sardunya anda biliyor gibi gelecek yuvarlak net bişey demiyorkızlar merhaba herkese, uzun zamandır fal baktırmıyorum 7 ay gibi bir süredir. tellwe fallarımdan çıktı diyebileceğim sadece mücteba abla ve ronan oldu. telwede herkese baktırmışımdır nerdeyse diğerleri çıkmadı elifsucan sardunya vs olsun. sizin önerebileceğiniz yenilerden biri var mı ?
Mucizehiss in yorumu güzel evet ama genelde geçmişe dair yaşananları söylüyor, gelecekle ilgilide bir kaç şeyin tuttuğu olmuştu. Medyumhestia kısa yorumluyor, Gamzeli4510 u bende beğendim verdiği süreci bekliyorum:) Mihriye nasıl ona baktıran var mı?O zaman gitmeye gerek yok oliviayaya altıncıhisleriolan ın duvar yazısına vesairede baktım :) kendini allah ilah gibi yapıyor tövbe haşa sağlam üçkağıtçı galiba zaten bakım ücreti çok değmez.mucizeHiSss MedyumHestia ve GamzeLi4510 nu denedinizmi yorumları güzel onların ben şahsen memnun kaldım hem uzun hemde tutan şeyler olmuştu onların fallarında
Merhaba, size önerebileceğim Arzubaci, Medyumnebis, Mucizehiss var. Uygun fiyatlı olan Sariella ve Medyumaysem var onlarda güzel bakıyorkızlar merhaba herkese, uzun zamandır fal baktırmıyorum 7 ay gibi bir süredir. tellwe fallarımdan çıktı diyebileceğim sadece mücteba abla ve ronan oldu. telwede herkese baktırmışımdır nerdeyse diğerleri çıkmadı elifsucan sardunya vs olsun. sizin önerebileceğiniz yenilerden biri var mı ?
Baktırdığım kişi için olumsuz konuştu başka birini tarif etti tarifine uygun biriyle birlikteyim şuan tesadüf mü bilemiyorum tabiRonan olumlu mu bakmıştı özel değilse
Teşekkür ederim baktırırsam görüşlerimi yazacağım sizlereMerhaba, size önerebileceğim Arzubaci, Medyumnebis, Mucizehiss var. Uygun fiyatlı olan Sariella ve Medyumaysem var onlarda güzel bakıyor
Rica ederim, görüşlerini bekliyorumTeşekkür ederim baktırırsam görüşlerimi yazacağım sizlere
sariella tamamen ama tamamen sallıyor o kızın falcılıkla alakası bile yok ben söyliyim de.Merhaba, size önerebileceğim Arzubaci, Medyumnebis, Mucizehiss var. Uygun fiyatlı olan Sariella ve Medyumaysem var onlarda güzel bakıyor
aslında ücretsiz diil siz yine kredi yüklüyorsunuz onlar sadece iade edip baska fal ıcın kullanmanıza izin veriyor. Sonucta su an cebjnızden para cıkıyor mu cıkıyor. O site bana hıc saglam gelmiyor, kötu yorum yayınlamıyorlar vsFal sepetinde ücretsiz yıldızname falı varmış, sizce kime atayım? Yıldızname konusunda güvenilir biri istiyorum
Bende bildiği şeyler oldu, sorduğum kişiyi aynen tarif etti hatta olumsuz dedi ve öyle de oldu.sariella tamamen ama tamamen sallıyor o kızın falcılıkla alakası bile yok ben söyliyim de.
Sezgisel güçlerin biosunda tv de de calistim filan yazmiş. Medyum cetinin cok gecmis biosunda da buna benzer birsey yaziyordu sen söyleyince şimdi girdim baktim sezgisel guclerin profiline ordan doğruluk payinin oldugunu cikarttim. Mihriyeye ben de baktirdim ama hakkini yemek istemem detay verdigi seyler oldu nisanlimin annesinin ismini söyledi. Hic bu detayi veren olmamişti.Enerjisi iyi geldi sanki mihriyenin.Mihriye nasıl diye sormuştum ona da baktırdım, çok kısa bakıyor ve detay yok herkese uyacak şeyler yazmış.. Demet ve Kahinabla aynı kişi demiştim, gidenler aa herşeyi nasıl bildin demiş, nasıl bildi acabaBu arada medyumcetin ile Sezgiselgucler de aynı kişiymiş öyle duydum. Sitede fal baktıracak kimse kalmadı
hello kızlar didilika senden söylediklerim için özür diliyorum gereksiz bir olaydı umarım sizde yüce gönüllülükle yaklaşırsınız içimde kalmasın paylaşayım dedim bu arada bir yolun var adlı fal siteside sanki kurmaca birkaç falcıya gittim otomatik şekilde fallar geldi anında tellwede mihriyeye bende bakım yaptırdım artı bakım yeni olmasına rağmen 100 kredi bakımına göre çok fazla bakımı kısa beklenilenin altında ama çokta kötü değildi vadesini beklemekteyim olumsuz duruma olacak dedi göreceğiz bana oda birinin yan hesabı gibi geliyor ayşemm falcı nasıl? deneyen oldumuSen yeterince gerginsin zaten.bunu da şikayet et olur mu
Tek hesabı olan yok gibi birşey zaten bu falcılara fal gönderdim birbirinin aynısıydı fal yorumları medyumcetın ve sezgıselgucler bana görede aynı kişiMihriye nasıl diye sormuştum ona da baktırdım, çok kısa bakıyor ve detay yok herkese uyacak şeyler yazmış.. Demet ve Kahinabla aynı kişi demiştim, gidenler aa herşeyi nasıl bildin demiş, nasıl bildi acabaBu arada medyumcetin ile Sezgiselgucler de aynı kişiymiş öyle duydum. Sitede fal baktıracak kimse kalmadı
Denemedim ama senin için kendimi feda edebilirim bebeğimBen tellwede falalem isimli falcıya tarot baktırmıştım, bayağı iyiydi, sesli bakıyor ve çoklu hesabı olan falcı çok diye yeni bir hesap açıp öyle fal attım ben, gerçekten hiç paylaşmadığım detayları bildi. Ben şaşırmıştım bayağı. Aranızda deneyen oldu mu başka? Çok nadiren bana tutturan falcı çıkıyor çünkü :)
Merhaba önemli değil.Burada o kadar falcı gelip üyelik alıyor ki yıllardır çok gordum.oluyor böyle tatsızlıklar o yüzden sorun değil.hello kızlar didilika senden söylediklerim için özür diliyorum gereksiz bir olaydı umarım sizde yüce gönüllülükle yaklaşırsınız içimde kalmasın paylaşayım dedim bu arada bir yolun var adlı fal siteside sanki kurmaca birkaç falcıya gittim otomatik şekilde fallar geldi anında tellwede mihriyeye bende bakım yaptırdım artı bakım yeni olmasına rağmen 100 kredi bakımına göre çok fazla bakımı kısa beklenilenin altında ama çokta kötü değildi vadesini beklemekteyim olumsuz duruma olacak dedi göreceğiz bana oda birinin yan hesabı gibi geliyor ayşemm falcı nasıl? deneyen oldumu