tellwe.com'da bakılan fallar!

Siz yoksa medyumpetek misiniz 🤣🤣🤣
siz varya insanları çok yanlış yönlendiriyorsunuz bu formda bunu çok net farkettim ama sırf sizin için geçerli diğer hanımlar bu kadar saygısız değil medyumpetek değilim ben falcı olsam gerçek ve kaliteli bir tek hesabım olurdu siz merak etmeyin

Ayrıca kimseyi paylaşmayıp gizemli halleriniz form değilde karalama yeri olduğunun kanıtı feminist16 nın yazdıklarına bak istersen medyumpetek o olma ihtimali benden yüksek

siz varya insanları çok yanlış yönlendiriyorsunuz bu formda bunu çok net farkettim ama sırf sizin için geçerli diğer hanımlar bu kadar saygısız değil medyumpetek değilim ben falcı olsam gerçek ve kaliteli bir tek hesabım olurdu siz merak etmeyin
Pardon saygısız sensin senin fark etmediğin yakında ne olduğun çıkar 🤣🤣daha bikac gün önce acmissin forum da hesabı ne isen çıkar zaten sen merak etme 😂😂😂

Ayrıca kimseyi paylaşmayıp gizemli halleriniz form değilde karalama yeri olduğunun kanıtı feminist16 nın yazdıklarına bak istersen medyumpetek o olma ihtimali benden yüksek
Ben burda çok eskiyim eski mesajlara bak sen bir istersen ortada gizemli biri varsa o da sensin daha yeni hesap açıp sardunya için bot falcı diyorsun.yillar önce baktirmistim bende kendisine bot falcı değil kendisi.buraya yorumcular üyelik alip kendilerini ovuyorlar bunu çok gorduk burada.

Ben burda çok eskiyim eski mesajlara bak sen bir istersen ortada gizemli biri varsa o da sensin daha yeni hesap açıp sardunya için bot falcı diyorsun.yillar önce baktirmistim bende kendisine bot falcı değil kendisi.buraya yorumcular üyelik alip kendilerini ovuyorlar bunu çok gorduk burada.
sen bence sardunyasın asıl çok övdün belli oldu falcılar burda hesap açmış istediğini övüyor istediğini gömüyor sizi tellweye şikayet edeceğim

sen bence sardunyasın asıl çok övdün belli oldu falcılar burda hesap açmış istediğini övüyor istediğini gömüyor sizi tellweye şikayet edeceğim
Bir yanlış anlaşılma oldu galiba, D didilika sardunya falan değil yani :)

Bende de övülen falcıların hiçbiri tutmamıştı mesela, size o noktada katılıyorum. Bilemiyorum artık enerji meselesi mi nedir ama gerçekten övülen çoğu falcı bende fos çıkmıştı. Tellwe de çok fazla fake falcı var, çoğu sallamasyon yazıyor ve çoklu hesabı olan bir sürü eski falcı var, onlar da bu topicteki geçmiş konularda konuşuldu hep bir sürü kişi tespit edilmişti. Bir de gerçekten tellwedeki falcılardan burayı takip edenler var, onların kuyruğuna bastıkça gelip burada bize çemkiriyorlar oradan da zaten belli oluyor.

Hoşgeldiniz çok hızlı giriş yaptınız :) aynısını geçen bir üyede demişti bu falcilar icin.ayni eşleştirme demek ki doğru.🤔
hanfendi medyum petekmisin demeseniz öyle bir tutum takınmazdım ramazan mübarek günde gerilmeye gerek yok

mahalle kavgası gibi sözler lütfen bu tarz paylaşımlara izin vermeyin
Siz bir yazdığınız cevapları bakın yetişkin misiniz siz çocuk gibi şikayet ediyorsunuz mahalle kavgası gibi derken ortada kavga yok ki.siz bir haddinizi aşmayın.cok seviyesizsiniz burda bana yazıp durmayın.ben sizin yorumcu olmadığınızı nerden bileyim.uc gün olmuş foruma üye olalı.

X