- 18 Şubat 2018
- 11.954
- 53.340
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.801
Özelden atın o zamankızlar birini çok beğendim ama fiyat arttırmasın diye söylemiycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden atın o zamankızlar birini çok beğendim ama fiyat arttırmasın diye söylemiycem
Bana da özelden atar mısınız?kızlar birini çok beğendim ama fiyat arttırmasın diye söylemiycem
Bir 17 kredim var baktiramadim kimseyeÖzelden atın o zaman
Bir harciyamadin şu krediyi pampiş.Bir 17 kredim var baktiramadim kimseye
Aynen yaaaBir harciyamadin şu krediyi pampiş.
siz varya insanları çok yanlış yönlendiriyorsunuz bu formda bunu çok net farkettim ama sırf sizin için geçerli diğer hanımlar bu kadar saygısız değil medyumpetek değilim ben falcı olsam gerçek ve kaliteli bir tek hesabım olurdu siz merak etmeyinSiz yoksa medyumpetek misiniz
bu hanımın yaklaşımına bakın birde kibar ve özgüvenli düşüncelerini aktarmışTavsiye etmedi kimse enerji meselesi sonuçta bot olduğunu düşünmüyorum ne falcılar gördük burda
Pardon saygısız sensin senin fark etmediğin yakında ne olduğun çıkar daha bikac gün önce acmissin forum da hesabı ne isen çıkar zaten sen merak etmesiz varya insanları çok yanlış yönlendiriyorsunuz bu formda bunu çok net farkettim ama sırf sizin için geçerli diğer hanımlar bu kadar saygısız değil medyumpetek değilim ben falcı olsam gerçek ve kaliteli bir tek hesabım olurdu siz merak etmeyin
Ben burda çok eskiyim eski mesajlara bak sen bir istersen ortada gizemli biri varsa o da sensin daha yeni hesap açıp sardunya için bot falcı diyorsun.yillar önce baktirmistim bende kendisine bot falcı değil kendisi.buraya yorumcular üyelik alip kendilerini ovuyorlar bunu çok gorduk burada.Ayrıca kimseyi paylaşmayıp gizemli halleriniz form değilde karalama yeri olduğunun kanıtı feminist16 nın yazdıklarına bak istersen medyumpetek o olma ihtimali benden yüksek
sen bence sardunyasın asıl çok övdün belli oldu falcılar burda hesap açmış istediğini övüyor istediğini gömüyor sizi tellweye şikayet edeceğimBen burda çok eskiyim eski mesajlara bak sen bir istersen ortada gizemli biri varsa o da sensin daha yeni hesap açıp sardunya için bot falcı diyorsun.yillar önce baktirmistim bende kendisine bot falcı değil kendisi.buraya yorumcular üyelik alip kendilerini ovuyorlar bunu çok gorduk burada.
Hayır o Sardunya falan değil,o benim kankam.Gidin istediğiniz yere şikayet edin.sen bence sardunyasın asıl çok övdün belli oldu falcılar burda hesap açmış istediğini övüyor istediğini gömüyor sizi tellweye şikayet edeceğim
Bir yanlış anlaşılma oldu galiba, D didilika sardunya falan değil yani :)sen bence sardunyasın asıl çok övdün belli oldu falcılar burda hesap açmış istediğini övüyor istediğini gömüyor sizi tellweye şikayet edeceğim
Git istediğin yere şikayet et yavvv ateş olsan cürmün kadar yer yakarsinçok mu övdüm ovecek ne dedimsen bence sardunyasın asıl çok övdün belli oldu falcılar burda hesap açmış istediğini övüyor istediğini gömüyor sizi tellweye şikayet edeceğim
Canimmmm pampisimHayır o Sardunya falan değil,o benim kankam.Gidin istediğiniz yere şikayet edin.
mahalle kavgası gibi sözler lütfen bu tarz paylaşımlara izin vermeyinGit istediğin yere şikayet et yavvv ateş olsan cürmün kadar yer yakarsinçok mu övdüm ovecek ne dedim
Hanımlar lütfen tartışmayın
hanfendi medyum petekmisin demeseniz öyle bir tutum takınmazdım ramazan mübarek günde gerilmeye gerek yokHoşgeldiniz çok hızlı giriş yaptınız :) aynısını geçen bir üyede demişti bu falcilar icin.ayni eşleştirme demek ki doğru.
Siz bir yazdığınız cevapları bakın yetişkin misiniz siz çocuk gibi şikayet ediyorsunuz mahalle kavgası gibi derken ortada kavga yok ki.siz bir haddinizi aşmayın.cok seviyesizsiniz burda bana yazıp durmayın.ben sizin yorumcu olmadığınızı nerden bileyim.uc gün olmuş foruma üye olalı.mahalle kavgası gibi sözler lütfen bu tarz paylaşımlara izin vermeyin
Sen yeterince gerginsin zaten.bunu da şikayet et olur muhanfendi medyum petekmisin demeseniz öyle bir tutum takınmazdım ramazan mübarek günde gerilmeye gerek yok