tellwe.com'da bakılan fallar!

oliviateller ve altıncıhisleriolan nasıl onları hiç denemedim?
olivia bi ara burayı takip edip insanların bilgileriyle yorum çıkarıyordu bildiğiniz dolandırıcı yani.. altincihisleriolan da çoklu hesap kullanan, hisleri olmayan pembeci biri ikisini de asla tavsiye etmem

O zaman gitmeye gerek yok oliviayaya altıncıhisleriolan ın duvar yazısına vesairede baktım :) kendini allah ilah gibi yapıyor tövbe haşa sağlam üçkağıtçı galiba zaten bakım ücreti çok değmez.mucizeHiSss MedyumHestia ve GamzeLi4510 nu denedinizmi yorumları güzel onların ben şahsen memnun kaldım hem uzun hemde tutan şeyler olmuştu onların fallarında

40 deyince anladım bana ilk baktığı fal çıkmıştı yıllar önce ara arada gittim ,bu senede dediği gibi ilerliyor ben memnunum ondan enerji meselesi gerçekten
Cok isabetliydi gerçekten ama bir tane cok yanlıs bir sey söylemis sasırdım ona, onun dışındakiler iyiydi ama kısa olunca da cok tatmın olmadım. Biraz pahalı olmasa ben de baktırabiliedim tekrar, ama bana da tutarsa söyledikleri şaşırırım bir konuda uyardı beni bir de ona aklım takıldı :/

Anda iyi gerçekten kısa bakıyor evet umarım tutar söyledikleri sizede

Canım o kendisi adını yazmıştı zaten ben saral ipek diye. Abbeydawn hesabında biosunda adım saral ipek yazıyordu. Medyumpetek hesabındada adım saral ipek diye yazmıştı sonra kaldırdı. Ben ekran görüntüsü atmıştım buraya, geçmiş sayfaları kurcalarsan bulursun. Medyumpetek ve abbeydawn aynı kişi yani, kanıtlı ve tespitli. Başka analize gerek yok.

Şöyle ekleyeyim fotoğrafları da kanıtımız var yani :))

Eklentiler

• _20220202_214751.JPG
    61,3 KB · Görüntüleme: 41
  • _20220202_214522.JPG
    71,2 KB · Görüntüleme: 35
  • photo_2022-04-02_18-38-36.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 35
  • photo_2022-04-02_18-38-42.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 37
Banada veren olmadı ama saral ipek denen falcının paylaştığınız kanıt fotosunda numarası çıkmış o yüzden sordum

Sardunyada bot falcı ben gittim burada tavsiyeniz üzerine ne geçmişi bildi nede geleceği ayrıca çok kısa yorumluyor beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…