- 23 Mart 2022
- 67
- 92
- 33
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.761
Demet8888 bende sevemedim yada enerjimiz uyuşmadi bilmiyorum cokta sırası var fallarinda sürekli öğüt verici konuşmuş banada. Oyle bildigi aman aman birseyide yok.Zaten ne gelirse gereksiz samimiyetten gelir daha seni tanımıyor bileben o yorumcuyu sevemedim.o mu değil mi bilemem ama belki de başkasıdır çoklu hesabı olan.bilgi toplayıp bakıyordur.
Medyumpetek, abbeydawn ve saralipek de aynı kişiydi konuşulmuştu burada da, tabii abbeydawn ve saralipek diye bir falcı yok şu an ama işte diğerlerine baktırıp bilgilerini verenler medyumpetek nasıl bildi diye düşünmesin. Diğerlerine şaşırdım, özellikle Demet8888 e. Nasıl anladınız acaba aynı kişiler olduklarını?
Merhaba öncelikle hoş geldiniz.Merhaba kizlar bende buraya yeni üye oldum tellwede cok fazla fal baktiran birisi olarak yorumlarinizi okudum daha önce abbeydawna sesli baktirmistim sevmistim aslinda ama şuan sitede yok neden acaba bi fikriniz varmi bu konuda
Merhaba öncelikle hoş geldiniz.
Sorunuzun cevabı alıntı yaptığınız mesajda gizli :) Abbeydawn üyeliğini iptal edip medyumpetek adıyla yeni hesap açmış. Memnun kaldıysanız medyumpetek olarak
Evet bende iki gün once baktirdim canim surekli ogut verici ve guzel dilekli filan konusuyor.anlik veya gecmisteki cogu seyimi bilemedi hep lafi evirip cevirdi. Medyum petegede sesli bakmasi icjn attim bakti ama abbeydawn in sesine benzemiyor kizlar. Karsilastirma yaptim onceki sesli falini abbeydawinin. Aşırı fark var seslerde.abbeydawnin sesi daha tok ama medyumpetek daha ince ve sakin naif bi konusmasi var. Bunuda soyleyim dedim tecrubemi paylasmak istedim.kızlar demete bosuna baktırmayın bence, hem cok pahalı hem de dedikleri cıkmıyor yani. tatlı dilli oldugu icin bence insanlar gidiyor, guzel seyler yazıyor uzun uzun lafı dolandırıyor, dusuk kredisi olsa hep baktırırım ama bir kere baktırdım, tespitleri guzel dogru ama zaten benim bildigim seyleri soyluyor yani. bana subat sonu mart bası olucak dedigi bir sey olmadı, zaten olmasını beklemiyordum da, öyle aklıma geldi su an yazayım dedim. bosuna para vermeyin, cok inandırıcı konusuyor ama maalesef balon. keske her sey dedigi kadar guzel olsa
Hoşgeldiniz çok hızlı giriş yaptınız :) aynısını geçen bir üyede demişti bu falcilar icin.ayni eşleştirme demek ki doğru.hello kızlarrrr aranıza yeni geldim bende aktif olarak fal sepeti bir yolun var tellwe gibi uygulamları kullanıyorum.Bir yolun var fama yı biraz beğendim söylediği bir kaç şey olmuştu.Tellwe ile ilgili dip notum var evet demet88888 pembeci falları çöp psikolojisi bozuk insanlar tatlı dilinden ötürü onu devamlı tercih ediyor bir nevi kendilerini güzel sözlerle kandırmak için verilen paraya yazık kahinabla denilen kişide o ayrıca yazım şekli uslübu bire bir aynı bende ordan çözdüm ayrıca foto ya teyze ya anne yada halasının :) medyum petekte çoklu hesap baktırdım fal oda çöp fotorafları dahi sahte koyduğu.Yanlız fahremez adlı falcıya hiç dikkat etmediniz değilmi medyummedusa ve sultanabla4545 te fahremezin ta kendisi yan hesapları
Ben baktirmadim bu dediklerine canım ama 100tl ye fal baktırmam ben sonuçta çıkmıyor zaten o parayı kendime harcarim.hoşbuldum :)))) bu platformu fal tutkunu arkadaşımın önerisi sayesinde keşfettim aranıza kabul ederseniz benide çok memnun olurum.Kesinlikle doğru bir tezim daha var fiyat artışı hepsinde aynı aktiflik zamanlarıda aynı şekilde buda dikkat çeken başka bir nokta.duvar yorumlarınada hiç baktınızmı bilmiyorum birbirlerini kayırmaca falan mevcut kimse yapmaz kimseye bunu diye düşünüyorum demet8888 zaten sohbet ediyor fal bakmıyor hep olumlu konuşuyor canlı falda laf kalabalığı ile bazı soruları geçiştiriyor kahinabla hesabınıda bu özellikle keşfettim benzerlik olması imkansız.Önereceğiniz kimse varmı genelde hepsine gittim aynı hepsi para peşinde.
Hoşgeldiniz. Evet dediğiniz gibi demet8888 psikolojisi bozulmus yada sevgiye ac olan kisilerin sectigi bi falcihello kızlarrrr aranıza yeni geldim bende aktif olarak fal sepeti bir yolun var tellwe gibi uygulamları kullanıyorum.Bir yolun var fama yı biraz beğendim söylediği bir kaç şey olmuştu.Tellwe ile ilgili dip notum var evet demet88888 pembeci falları çöp psikolojisi bozuk insanlar tatlı dilinden ötürü onu devamlı tercih ediyor bir nevi kendilerini güzel sözlerle kandırmak için verilen paraya yazık kahinabla denilen kişide o ayrıca yazım şekli uslübu bire bir aynı bende ordan çözdüm ayrıca foto ya teyze ya anne yada halasının :) medyum petekte çoklu hesap baktırdım fal oda çöp fotorafları dahi sahte koyduğu.Yanlız fahremez adlı falcıya hiç dikkat etmediniz değilmi medyummedusa ve sultanabla4545 te fahremezin ta kendisi yan hesapları
hoşbuldum feminist16 :) sisterler hepiniz çok haklısınız bu sayfayı okuyup ona göre hareket ediyor falcıların hepsi ben takip ettimde her lafı en ince ayrıntısına kadar analiz edip hal tavır değiştiriyorlarHoşgeldiniz. Evet dediğiniz gibi demet8888 psikolojisi bozulmus yada sevgiye ac olan kisilerin sectigi bi falcimedyumpetekte tavri çok sert gibi geldi banada ve hem olumluya değinmiş hemde olumsuza deginmis. Gerci benim olmayacak gozuyle baktigim seye oda olumsuz olarak gordude ama yinede sanki coğu anlık durumlarimi bildi gibi geldi. Bide bana 11 gunluk vade verdi 11 gunu bekleyecem bakalim olacakmi. Demet8888 e terapi almak isteyenler tercih etsin zaten bide angora var onu deneyen oldumu hic denemedim denemek istiyorum. Tecrubesi olan varsa paylasabilir mi
Estagfurullah hepımız yazıyoruz aslında ama sonra havaya girip fiyatları ikiye katlıyorlar o yuzden öyle dusundumBen verdim enayimiyim diye düşündüm tabii sonradan ama birdaha vermem gerçi kredisi az olanlarda bot çıkıyor
Baktırdığınız sardunya mı acabakızlar baktırdım ve cok wow olmadım. değmez. yani kötü diildi baya bildi cok net konustu ve dogruydu soyledikleri (tek 1 sey haric) ama sonuc olarak benim bildigim seyleri soyledi, gelecek konusunda cok genel ve belirsiz su olursa bu olur bu olursa su olur sana baglı vs tarzı konustu. 20 kredi olsa baktırırdım arada ama 40 cok, kısaydı cunku. bosuna heyecanlandırmıyım