tellwe.com'da bakılan fallar!

İnsan bazen kendi özel alanına da ihtiyaç duyuyor her boşlukta sevgili ile olmak zorunda değil bazen erkek muhabbeti öyle erkek arkadaşlarıyla olmaya bazen üstündeki negatifleri atmaya ihtiyacı vardır bu durum senin bozulmanı veya sorun var gibi düşünme sonuçta erkekler biz gibi değil maddi sorunu vardır belki ailesi ile sorunu vardır belki böyle retrolar var insan bi anda bi tuhaf enerjilere giriyor böyle tatsız tuzsuz oluyor biraz nefes almasına izin ver bakalım canım

Reactions: cnu
Geçmiş Tılsım Yedilisi
Şimdiki kupa yedilisi
Gelecek kılıç dokuzlusu
Sana birşey diyeyim mi...sanırım sen yenisi ile bayağı yol alacaksın çünkü bu kişide şu an içinde bulunduğu hayal dünyasını bırakıp sana yöneldiğinde acayip üzüleceği çıkıyor,uykusuz geceler yükleniyooorrrr.....
bire bu kişide ben elimden geleni yaptım düşüncesi çok var gibi..ama ayağı yere erecek..
birde test sorusu..senin ayrılman 7 li bir vakit miydi?
7 ay 7 hafta önce veye 7.ay gb...

buna katılıyorum bak.....sana da bu hakkı tanıyacak ama ben erkeğim ben çıkarım sen evde otur gibi bir durumu olmayacak..

Bugün 27 si biz aralıkta ayrıldık 9 Aralık

Sabır dedin mi o bende var, tabii benimki de haddinden biraz fazla. Sanırım karşıdaki insan da böylesini görmediği için esnettikçe esnetiyor. Gerektiği yerde görmezden gelme kısmına katılıyorum ama her insanın sınırları olmalı bence, kırmızı çizgileri olmalı ve onlar aşılmamalı.

Bu sabır ve görmezden gelme konularında çok doluyum ben, klişedir ben çok emek harcadım çok sabrettim muhabbeti ama gerçekten beni fazla sabırdan ve iyi niyetten harcadılar

kesinlikle saldım şu an diziye verdim kendimi çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için iyi ki varsınız kızlaarr

Burcun Başak terazi filan mı

Yok kendi burcum koç, alakasız yani çünkü normalde sabırsız bir burçtur aslında başka konularda sabırsızım hemen herşey olsun isterim falan, konu aşık olduğum adam olunca iş başkalaşıyor

Ateş grubu önce kendini yakıyor hayırsız olabilir hani herkes hayırlı olacak diye bişey de yok. Sorun ben neden bunu görüp önlem almıyorum. Sen doğru yolu bulmuşsun artık ben de bulurum inşallah
Kızlar burayı takip edemedim,ben aslan burcuyum az biraz banada birşeyler yazın.Ama yükselen falan bilmiyorum.

Ateş grubu önce kendini yakıyor hayırsız olabilir hani herkes hayırlı olacak diye bişey de yok. Sorun ben neden bunu görüp önlem almıyorum. Sen doğru yolu bulmuşsun artık ben de bulurum inşallah
İnsan severken görmek istemiyor aslında benim de gözümün önünde dururken kendimi suçluyordum ben beceremiyorum ben yanlış yapıyorum ben bunu yaptım ben şöyle davrandım halbuki ne yaparsan yap insan istediği bir şeyin her zaman çaresini bulur bir insan seni istemiyorsa ne yaparsan yap olmuyor insan gerçekten kalbe aşk girince beyin yolculuğa çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…