- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 40
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.601
kızlar burdan okuyunca bende falcısemaya attım, yaşananları bilmiş sayılır ama gelecek tahmini çok havada kalmış..zaman verdiği var mı aranızda? bu arada aynisa nerelerde bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada semaya fal yolladım ayrıntı vermeden aşk hayatımdaki gelişmeler nedir diye sordum 6. sıradayım ama vip plus olmak üzere fiyatları yükseltip bizim falları iade edebilir
nasıl böyle bi tahminde bulundun ki canım, vip plus olacağına dair yani. ha olursa şaşırmam tabi de nası bu kanıya vardın
150 falı geçince vip plus oluyor falcılar
kızlar burdan okuyunca bende falcısemaya attım, yaşananları bilmiş sayılır ama gelecek tahmini çok havada kalmış..zaman verdiği var mı aranızda? bu arada aynisa nerelerde bilen var mı?
2015 diye tarih verdigi fali var
ama en yakin tarih 3 hafta ile palamutta ilk haberi ondan alicaz bence tutarsa... bakalim
Bana vermiş.:2::2:
tatlım senin nicki gördüm sema'nın hayranlarında. nasıldı?
Ağzım açık kaldı, bu kadar bilinir
Ağzım açık kaldı, bu kadar bilinir
anlat bizi merakta birakma :)
Semayı bende beğendim... Durumu güzel özetlemiş ama gelecekle ilgili de belirsizlik var demiş bana da 4 ay içinde demiş bakalım bekleyip görücez
Semaya ne fali baktirmami onerirsnz?