- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.641
ahah nickinin sonu a ile mi bitiyo?
Ta kendisi sanirsam
Yoksa sana da mi aynisini soyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahah nickinin sonu a ile mi bitiyo?
Ta kendisi sanirsam
Yoksa sana da mi aynisini soyledi
malesef evet şu durumda :) kendimi hatırlatmam lazımmış filan. aah ah genel olarak eh işte isabetli bi faldı o, nokta atış yoktu bende ama eh işte idare eder diyodum. şu ortak noktadan sonra valla ne diyim bilmiyorum :)
Walla aslinda hayatim boyunca fallara inanan biri olmadim birsey oldugunda dua edip beklerim ama sanirim kendimi bu kdr depresif ve caresiz hissetmedigimden bu kdr fallar sardim ama bir olumlu bir olumsuz beni daha da kotu yapio en itisi icimden gelen sesi dinleyip ona mesaj aticam eger bitersede bitsin daha fazla fallara brl baglayip para yedirtmektense sandimi denerim atin olumu arpadam olsun sonucta gelecegi Allah'tan baskasi bilemez dimi
yani ben daha önce 2 sene evvel birine yüzyüze kahve baktırmıştım, dediği çoğu şeyi yaşadım. o zaman biriyle enerjim tutunca o falın çıktığını anladım. son 1 aya kadar pek baktırmıyodum ama şu an ben de senle aynı durumdayım, kendime şaşıyorum. içinden nası geliyosa öyle yap derim. yani o falcılar mesela biri de çıkıp ''sen msj atcaksın ona, o şöyle tepki verecek'' dedi mi. bu durumda bu lafı diyen kazanmıs olur :) 25 msj yazdıysan bana özelden msj atabilir misin
Yok henuz 25 olmadi olsun yazicam sana :)
Yok henuz 25 olmadi olsun yazicam sana :)
Yok oyle diyen olmadi sdc bazilari kararsiz kafasinda bitirmis aramaz seni dedi
Bazilarida hala seni dusunuo adim atacal ama daha zamani var dediler
Bir iki kiside sen ona medaj at kendini goster dedi yani her kafadan bir ses :)
Walla benim teyzem super bakar ama yilda bir kez kendisi i gorebiliorum ona gore biz evlenecez ne dediyse dogru cikti kotu iyi hisleri guclu insallah bu seferde onun dedigi gibi olur
umarım istediğin gibi olur sonuç, sen tellwe'de kaç kişiye baktırdın
15 kisi olmustur en azindan tum en iyi denilenlere baktirdim
Ya kızlar inanılmaz moralim bozuldu. Lütfen fikir verin bana. Nerdeyse 10 / 12 falcıya baktırdım ve hepside eski erkek arkadaşımla tekrar biraraya geleceğimizi ve evlilikle sonuçlanacağını söyledi. Hepside hemen hemen aynı tarihi verdi ve benzer şeyler söyledi. Ama şimdi Falimpirden Lebudaya baktırdım o tam tersi dua çalışması bile yapmaya değmez çünkü hiçbirşekilde umut olmadığını söylediler bana dedi. Çok moralim bozuldu ya. Lebudanın falı çıkan varmı aranızda?
Tek bir yorumcunun falıyla ümitsizliğe kapılma, benim yorum yaptırdığım yorumcular çok beğenilen yorumculardı ve falları çıkan bunların bir kısmı banada olumsuz dedi ama çıkmadı olumlular çıkmadı sen pozitif düşün
nası olumlular çıkmadı, hakkaniyet falan çıktı demiştin
Ay yanlış yazmışım çok beğenilen yorumcuların bazıları bana olumsuz demişti .
Olumsuzlar çıkmadı.
Şu ana kadar yüzdeye vurursam olumlu olanlar çıktı ve devam ediyor kesin sonuç için zaman var.
Yasadiklarim oldi
Esincenin 2 falindan bazi durumlar (hepside olumsuzzz seylerdi tuttu)
Melek öz is ile ilgili (baktirdigimda calisiodum simdi issizim )bazi durumlar (yine sadece olumsuz seyler tuttu)
Aklina gelebilecek her isime baktirmisimdir olumlu tek bir olay ask veya is hcbisi yasamadim
ha anladım şimdi. hadi inşallah ya, çıkan fal haberi cidden hepimize moral oluyor. serüven'i denedin mi?
Denemez olurmuyum beğendim olumluydu.
kahve veya tarot hangisi?
Kahve ama yorumu bence kahveyle sınırlı değil yani söyledikleri fincanda çıkacak şeyler değil. örnek kullandığı kelimeyi aynen kopyalıyorum belki sana fikir verir.
SENİN GELECEKLE İLGİLİ KARARLILIĞIN BU KİŞİDE DE ETKİLİ OLACAK VE SENİNLE OLMAK İÇİN BAZI KURALLARINI YIKACAK. O YÜZDEN BENCE BU İLİŞKİYE BİR ŞANS DAHA VERMEN SONRADAN PİŞMAN OLMAMAN İÇİN GEREKLİ TATLIM.
acaba 2 falda da çekilen kartlar farklı olduğu için mi dicem de, aynı yorum gelmesi lazımdı aslında. aynı kişiye yani sana bakmış çünkü 2 durumda da. genelde geçmiş ve mevcut durum analizi beğeniliyor, tuhaf olmuş cidden
Cok enteresan bir durum.2 falinda paralel olmaliydi acaba karsi tarafi mi anlatti
cidden bilemiyorum..