- 23 Ağustos 2012
- 49.438
- 229.016
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.321
Ben Selena ya baktirmistim, bana de4dikleri cikmadi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana önerebileceğiniz bir isim var mı tellwe'de?
Klotho
Venüs Amber
Crazy Woman
Meduyme selena özellikle.
Çok teşekkürler.
SarayliHanim ve parana kiyarsan CrimsonLady
Ben Selena ya baktirmistim, bana de4dikleri cikmadi.
Çok teşekkürler.
cnm sen ne zmn ve ne falı baktırdın? umarım olumsuz tarafları banada çıkmaz
Kasim-Aralikta cok baktirdim, onlardan biriydi. Hatta sanirim 2 kere baktirdim, ikisi de cikmadi.
falaniyethakkaniyeti de ekleyelim listeye
anladım cnm bnm kafam allak bullak oldu valla
An tespitleri beni resmen soke etmisti ama gelecek hiccccccccc tutmadi, resmen hikayeydi. An bu kadar iyise gelecek tutar sandim ama olmadi.
tellwedeki KezibanAbla ya baktiran biri var mi aramizda
Varsa nasi bakiyor ne söylüyor fali nasil merak ettim
fIyatlari acayip ucuk
Hazır burda lafı açılmışken bende yazmak istedim.bi dünya kişiye fal baktırdım bir çoğunu burada da yazdım zaten şu iyi şu değil felan diye.ama anladım ki hepsi pembe tablocuymuş.1 ay evvel selena ablama bi katina falı attım ve söylediklerini hayretler içinde okudum hislerine güvendim bir de su falı attım.ve hayatımda dün bi gelişme yaşadım.selena ablamla fatima ablam dışında herkesin söylediği saçmalıklar daniskasıymış onu anladım.tüm fallarımı sildim bu 2 kişi dışında.fatima ablayla ilgili olumsuz şeylerde okudum burda ama bana dediği herşey tek tek çıkıyor.
sanırım bu fatima kimine hiç bilemiyor, kiminede tam biliyor demek ki! Bende baktırsam mı ki. ya tam bilecek, ya da hiç bilemicek
Bana tam bildi, begenilerimiz de benziyor zaten Selinax cim.bence dene
sanırım bu fatima kimine hiç bilemiyor, kiminede tam biliyor demek ki! Bende baktırsam mı ki. ya tam bilecek, ya da hiç bilemicek
Bende ikisinin arasında bi yerdeydi,çoğu fal gibi sıradan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.