- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.361
ayy bende bozdum yaa,yorumun gelince bizede bilgi ver cnm
tabikide muhakkak bilgi vericiğiiiim en ince ayrıntısına kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bende bozdum yaa,yorumun gelince bizede bilgi ver cnm
kirazenin çıkan falı oldumu arkadaslar?
aynen ben de merak ediyorum kirazeyi..bana çok mantıklı yorumlar yapmış..anlık durum analizi süper..hatta bazen kendi kendime söylendidiğim zamanlardaki laflarımı bilmiş
okumalar nasıl gidiyor bu arada ? korunmadan sonra daha iyi misin ?
ağırlık oluyo canım ya hala
evet ağırlık bende de oluyor esmaların enerjisi çok yoğun malum , ama en önemlisi duygusal açıdan etkilenmemek .. ve daha da önemlisi karşı tarafı etkilemek
CrimsonLady nasıl yahu cherry sen baktırdın mı, bugün medciğimin tavsiyesi ile selenaya tarot gönderdim bakalım bekliyorum, ama ben biraz fazla ayrıntı veriyorum sanki falcılara yazarken farkettim
Baktırdım, çakal bakıyor
Bende de sperdi ama yazılı degıl chat falında yazılı falda yourumunun ucu acıktı chatte soru soruyu dogurdu superdi
chat falında çok para gitmiyormu? :44: kaç dakikalık konuşmada senin ne kadar gitti tl?
yok gitmedi çünkü beni cafe ye davet etti fazla kredin gitmesin diye sen de rica et o kanıda çok mütevazi.
Normalde fal alımına hiç denk gelemedim..chat falına da denk gelirsem artık.
Fatima birde bu mesleği bir cafede icra ediyormuş. Hangi il, hangi cafe acaba? Bu konu hakkında bilgisi olan nev-i şahsına münhasır olan bir hanımefendi varsa söylesin lütfen
Kızlar bu Ruhani neden bu kadar pahalı iyi mi gerçekten
Normalde fal alımına hiç denk gelemedim..chat falına da denk gelirsem artık.
Fatima birde bu mesleği bir cafede icra ediyormuş. Hangi il, hangi cafe acaba? Bu konu hakkında bilgisi olan nev-i şahsına münhasır olan bir hanımefendi varsa söylesin lütfen
aralık ayında baktırmıştım. bana dedikleri çıkmadı hiç
Arkadaşım yolladı gerimi çekse ne bilim ama yorumlarına aldandı galiba karışmakta istemiyorum fazla ama çok pahalı ya
Kızlar Kiraze referans mı istiyormuş? Tarot veya kahve hangisini önerirsiniz bu hanım için?
Falalemdeki Ester Kira kendisi, orda baktir derim
Ben kahveden cok memnunum, bence cok guzel bakiyor ve cok tatli.