- 30 Ocak 2014
- 765
- 342
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off biri tam bildi der, biri sıradan
bende baktırdım bugun selenaya ve herkesten farklı şeyler söyledi bana,daha önce kimsenin söylemediği şeyler...hem olumlu hem olumusuz bir faldı.
hmm peki baktır der misin yani ecük fikir istesem ne dersin bana :44: gerçi o da gayfe bakmıyor yaa benim boynu bükük adamlı bi fincanım var arkadaş yorumlatacak bi insan bulamıyom iyi mi
hmm peki baktır der misin yani ecük fikir istesem ne dersin bana :44: gerçi o da gayfe bakmıyor yaa benim boynu bükük adamlı bi fincanım var arkadaş yorumlatacak bi insan bulamıyom iyi mi
cnm öyle bir baktıki iyi mi kötümü bişe diyemiyorum sordugum soru için olumlu yorum yaptı ama suanki durum için dedikleri benm bilmediği şeyler
bu falı ancak eski sevgilime okutum cvpları ona sormam gerekir :S
hahahaa kaçaak seni yakaladım selena'da baktırda hbr ver bakalım ne diecek
ahahaha evet itiraf ediyorum attım falımı ona yarın yorum elinde olur dedi hadi bakalım
Kacinci siradasn peri ben de selanaya attm.ilk sirada bekliyrm.guya baktrmycktk bi de:)
Seni gidi seniiiii fal yorumu gelsin 1021 tövbe çekeriz yine ama bu kez çok kararlıyım bu son tabağımdaki boynu bükük erkek çok kafama takıldı muhakkak birine yorumlatmalıydım bu arada 4. sıradayım
Peki,baktrslm yorumlari yazarz artk
Peki,baktrslm yorumlari yazarz artk
SarayliHanim ve parana kiyarsan CrimsonLady
tellwedeki KezibanAbla ya baktiran biri var mi aramizda
Varsa nasi bakiyor ne söylüyor fali nasil merak ettim
fIyatlari acayip ucuk
Onu bende merak ettim ama kaç gündür biraz fazlaca açıldım sanırım beklesem mi biraz diyorum
diyetimi bozup ben de attım selanaya hadi bismillah