- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.281
Su falı da bakıyormuş, su falına gönderip tarotla desteklemesini mi rica etsem acabağğğğğğğ
Eğer gönderirsen fikrini bildir lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su falı da bakıyormuş, su falına gönderip tarotla desteklemesini mi rica etsem acabağğğğğğğ
Eğer gönderirsen fikrini bildir lütfen
Ya ben ıkı gundur tellweye gıremıyorum hata verıyor sız gırebılıyor musunuz?
ben girebiliyorum.
Ben tablet kullanıyorm hep bu sekılde gırdım artk ne telefondan nede tabletten ızın vermıyor sıteye gırmeye sız normal pc den mi gırıyorsunuz
evet bugün denemedim ama tabletten de girebiilyordum, biraz önce gene denedim girildi.
O da doğru Merte gönderdim az önce tarot, bir de med'imin dediğine göndereyim akşam
bişi sorcam baktracağımdan diil ama merak etim.. telwede moonlıght dıye biri var katina 50 kredi diyo..
o kadar kredi çok fazla diilmi ? baktıran varmı hiç krndisine😦
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yoook baktırmadım online, yüzyüze fal baktırmama kararı aldım. içimde istek,şevk kalmadı ztn..
hepsi ayrı bişi söylüyo yok dönecek, yok dönmeyecek, yok hayatında biri yok sen öyle bil istiyo,yok başında yüzük var.. herşey karman çorman oldu.. ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi şaşırdım.
hem geleceği bilmemiz bizim için hayırlı ve faydalı olsaydı Allah bilmemizi yasaklamazdı. ne gelirse Allah'tan.. hayırlısı neyse o olsun.
sizi okumayı çok sevdim o yüzden topici takip ediyorum o ayrıı çok eğlenceli burası :)
ama falmış tarotmuş hocaymış.. yok annem yok benden uzak olsunlar.. :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tellwedeki cingenefalcısevil cok sık girmıyormu siteye kızlar....2 gecedir bekliyorum....:)
Oda çok iyi dir, ama onun için yanılabilir pembe tablocu demişlerdi
burdan bunu okuyan herkese sesleniyorum kuile'ye kesinlikle ama kesinlikle fal baktırmayın tellwede ilk defa bir isimden kredimin iadesini talep ettim o derece yani
bacım dünki fal şeysi dimi ? kime baktırsak yahu
sorma cnm yaa o faldan sonra hatuna yazdım bu fal benm soruma cvp olmamış gibisinden neyse bu da bana peri kartlarımla ayrı bir açılım yapacağm sana dedi ok dedim(2 günlük süreç bu) bekledim o kadar şimdide tutmus yok kendimi iyi hissetmiyorum suanda bakmayacağım diyor eee ne geziyosun madem iyi değilsin sistemde fal alımıda açık ohh falı atsın millet saatlerce günlerce beklesin,sonucta bir halta benzemeyen fal valla bekleten falcılardan nefret ediyorum,fal baktırasım gelmiş senin keyfinimi bekleyeceğim
Mert reiki ye 2 -3 kez baktırdım çok iyi bakıyo ve dediklerinin çoğunu yaşadım Pembe tablocu da değil ne görürse onu söylüyo
Kızlar bugun bir arkadasımın tavsiyesiyle selena ya baktırdım cidden sasırdım cocuk sayımı goz rengimi su an hissettiğim duyguları ilşkimn gelmişini gecmişini döktü ben cok begendimçok haklısın yani böyle saçmalık mı olur ya hayyyret bişe