20 krediniz varsa bence tek kişide harcamayın iki falcıya bölün derim zaten 3-5 falcında adam gibi 1 falcı anca çıkıyor
Benim tavsiyelerim ki özellikle copy yapmadıklarına şimdilik inandıklarım ya da açıklarını henüz ortaya çıkaramadıklarım arasında diyeyim en iyisi, hislerenerjinin hisleri güçlüdür gerçekten verdiği tarihlerin çıktığını söyleyenler var benim tarihime henüz zaman olduğundan bu konuda net konuşamıyorum ama yorumu isabeti , cingenefalcisevil uygun fiyatlı ve yine hislerine güvendiğim bir isimdir ayrıca yorumu da isabetlidir bende tutturduğu şeyler var bir de henüz yeni Vip+ oldu fiyatını 3'ten 5'e çıkarmış daha fazla artırmadan denemeni tavsiye ederim, kuilenin yorumları çok ilgimi çekti söylediklerini yaşayanlar olmuş şahsen denemedim henüz , falaniyethakkaniyet nokta atışları çok iyi olan bir isimdi bende dediği tarihlere ise zaman var , başka da öyle vay canınaa dediğim birisi yok , ha bir de kahinceyi de tavsiye ederim yine uygun fiyatlı isabetli yorumları olan bir falcıdır dediklerini de yaşadım