-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.001
çok takılma fallara bende de olumlu olumsuz ortaya karışık fallar var, ama şunu söyleyebilirim sık aralıklarda fal baktırma çünkü bu fallar birbirini etkileyip bozarmış, özellikle olumlu falların üzerinden zaman geçmesini bekle, bunu falcılar da söyler ..
2-3 sene önce 1-2 hafta aralarla 3 fal falan baktırmıştım, ki hayatımda ilk defa o dönem fal baktırma deneyimi edindim. negatif bi şey olmamıştı, zaten bi şeyin olacağı varsa tak diye oluyor kaderimizde varsa. art arda fal baktırmalardan etkilenmedi bende olaylar ama falcı ile fal baktıranın arasında yüksek frekans oluşursa, ve çok sık fal baktırırsa bir kişi; ruhsal açıdan üstünde ağırlık, sıkıntı olurmuş diye biliyorum ben de.
az bir kredim kaldı telwe den (5) kahve kimi önerirsiniz
ilknurcuğum kabarık listeme şöyle bir baktım .. tavsiye edeceğim kişilerin bir kaçı malesef uzakta görünüyordu ..
desia'nın duvarı ilgimi çekti genelde baktıranlar memnun ama kendim denemedim açıkçası
Rhea veya kahince nasıl
Rhea'dan uzak dur o burda deşifre oldu tam bir copy pasteci çıktı ama kahinceyi öneririm bak bende çok tutarlı yorumlar yapmıştı cidden
valla bizi bu hallere düşürenler utansın gülüüüüüm biz de buralarda teselli bulmak istemezdik ama nabalım kara vicdanlıların eline düşünce nereye kime gideceğimizi şaşırıyoz işte
Perican,fala gore hayatmi yonlenir diyenler hakli ve mantikli,ama emin olun,gecen bir bucuk sene okadar baktryordumki baktimkiduygusal bir konuda olumlu fallardan okadar umutlaniyormusumki,fal olmasaydi heralde boyle sagliksiz bir durumu uzatmazmisim,olumlu fallarin sonunda birgun nisan haberi geldi bahsettgim kisinin,herkes kendi yaptgini yasiyor tabi bende uzatmamaliydim belki ama fallari dayanak olarak goruyoruz bisure sonra,simdi fal okudgumda hic inanm8yorumda ama can8m cekiyo iste yonede,artik bikezde bakirkoyde bir defa gdcem bidaha para yedirmekte istemiyorum acikcasi
Perican,fala gore hayatmi yonlenir diyenler hakli ve mantikli,ama emin olun,gecen bir bucuk sene okadar baktryordumki baktimkiduygusal bir konuda olumlu fallardan okadar umutlaniyormusumki,fal olmasaydi heralde boyle sagliksiz bir durumu uzatmazmisim,olumlu fallarin sonunda birgun nisan haberi geldi bahsettgim kisinin,herkes kendi yaptgini yasiyor tabi bende uzatmamaliydim belki ama fallari dayanak olarak goruyoruz bisure sonra,simdi fal okudgumda hic inanm8yorumda ama can8m cekiyo iste yonede,artik bikezde bakirkoyde bir defa gdcem bidaha para yedirmekte istemiyorum acikcasi
kimden veya nereden copy paste yapmış ki. yoksa herkese mi aynı şeyleri söylemiş
aynen canım herkese aynı yorumu atmış göndermiş .. girişi tamamen aynı zaten :)
şu 25 mesaj şeyim dolsa, özel msj atıcam sana
habire bişeler yazıp dur canımbekliyorum özelini :)
falaniyethakkaniyet'in duvarında gördüğüm bi yoruma göre, bir kadının ne zaman hamile kalacağını falan bilmiş. burada da dedikleri çıkıyor diyenler vardı. iyi galiba
Fal yorumu çok güzeldi ama kesin sonuç için benimki ne zaman var
falaniyethakkaniyet'in duvarında gördüğüm bi yoruma göre, bir kadının ne zaman hamile kalacağını falan bilmiş. burada da dedikleri çıkıyor diyenler vardı. iyi galiba
evet canım hakkaniyet de beğenilen ve dediklerinin çıktığı söylenen birisi .. ben tarot göndermiştim hatta telwedeki ilk yorumcumdu kendisi :) durum analizini on numara yapmıştı gerçekten, gelecek için bahar mevsimiyle birlikte mart ayından itibaren gelişmeler olacak demişti bana çok şükür martı devirdik sayılırkaldı nisan mayıs
umarım senin de falın umduğun yönde çıkar canım. bu mesajdan sonra 3 kez daha bi şeyler yazarsam özel mesajlara açılabilicem. konu bulamıyorum ki yazayım, tıkandım valla.
Sekerim, falci olsa da olmasa da ben umut etmekten kendimi alamiyorum, ask bu.cikmadik canda umut vardir diyip bekliyorsun.
Uzulmussun ama en azindan durumun netlige kavusmus. Ne yasadigini hayal edebiliyorum. Ayni seyin benim de basima geldigini dun gece ruyamda gordum, butun gece uyuyamadim.
Bagimlilik yapti bana da fal, habire canim cekiyorHani sormak istedigimiz bir sey olur arada sirada falciya gider ya insan; ben artik o noktayi gectim ve icki, kumar gibi bagimli oldum.