-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.021
Birde neden farklı açılım türü eklenmiyo tarotada,katinayada.Mesela Katina'da Tanridna Metodu vardır,26 kartlık bir açılımdır,10 kart geçmiß,10 kart gelecek,6 kart şimdiki zamanı verir.Tarotta kader açılımı var 18 kart seçilerek bakılır,6' şar adet üç parçaya bölünür,Azize'nin sırrı gerçekten adı gibi sır bi açılımdır.9.kart Azize'nin sırrını verir ve çok ilginç sırrın yanıldığınî ben kendi baktığımla bile hiç görmedim.Bunları yazdım çünkü bu metodlar( evet kartların kombinasyonu adet çok olduğu için her baba yiğidin harcı değildir),ama öyle açılımlardır kiiii iyi bir yorumcuyla şoktan şoka sokar ve yanılma payı yok denecek kadar azdır.
yaa alcanzar fal bakabiliyo musun bak çok merak ettim şimdi yaabu dediğin açılımdan bana bakabilir misin lütfeeen
Vallahi fal olayım kör topal bakım diyelim.Soru cevap olurmu olmazmı?Ben bakmayı değil baktırmayı sevdiğim için çok üstüne düşmedim ama kartlarımı seviyorum.Sizlerede sorunuzu yada niyetinizi yazarsınız o şekilde Azize nin sırrına bakarım.Olurmu olmazmı diye.Yarın gece bir ara bakarım tabiki, lafımı olur?Ama tekrar söyliyim profesyonel fal bakımı zannetmeyin sakın,bide benden yana hayâl kırıklığı yaşamayın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amaaaan ben yanılmam diyenleri de görüyoruz be bacım alıştık hayal kırıklığınabenim sorum vicdansız zalım sevgilim .. geri döner mi gülüüüüm ? yani ne bileyim evlenir miyiz filan işte :26: bana duyguları var mı vs ..:26::26:
Tamamdır,şu an kartlarım yanımda değil ama dediğim gibi yarın gece bakarım,sorunuda almış oldum zaten,bakar yazarım sana.İnşallah olumlu çıkarda bende seve seve yazmış olurum bari.
canım çok teşekkür ediyorum helal et hakkını emek vereceksin bana, inşallah olumlu olur dediğin gibi
Olurmu ya deme öyle,helâl olsun.Elimemi yapışacak??.inşallah olumlu çiksında,müjdeli haber verir gibi yazayım bende...
inşallah canım benim inşallah, hissediyorum kutumda olumlu şeyler çıkacak :)
umarım senin de falın umduğun yönde çıkar canım. bu mesajdan sonra 3 kez daha bi şeyler yazarsam özel mesajlara açılabilicem. konu bulamıyorum ki yazayım, tıkandım valla.
ben de sitede yeni sayılırım bugün kadar baktırdığın ve yorumlarını en çok beğendiğin kim
ben de sitede yeni sayılırım bugün kadar baktırdığın ve yorumlarını en çok beğendiğin kim
ha tabi bunlardan birine farklı hesapla fal attım, denemek için :) hakkaten de aynı şeyleri görüp dediler farklı hesabıma da. enerji güzel gitti galiba
Falaniyet hak. ben de baktırdım geçmiş şu anki durum süper di gelecek için zaman var
hayırlısı olsun umarım canım, peki ne kadar süre verdi. bana pek uzun vade değil yani. maksimum 2.5 ay falan.
Vallahi fal olayım kör topal bakım diyelim.Soru cevap olurmu olmazmı?Ben bakmayı değil baktırmayı sevdiğim için çok üstüne düşmedim ama kartlarımı seviyorum.Sizlerede sorunuzu yada niyetinizi yazarsınız o şekilde Azize nin sırrına bakarım.Olurmu olmazmı diye.Yarın gece bir ara bakarım tabiki, lafımı olur?Ama tekrar söyliyim profesyonel fal bakımı zannetmeyin sakın,bide benden yana hayâl kırıklığı yaşamayın.
3 gün önce crazy womenın olacak dediği birşeye medyum selena dün olmayacak dedi.ikisine de su falı baktırmıştım.bi de böyle bi durum olunca aklıma takıldı o yüzden mi acaba diye düşündüm sabah sabah:))
bence o durum bakan kişi özel günündeyse sorun olur sonuçta dualarla falan bakılıyor, falcı özel günüde su falı bakamaz ama senin durumunun etkili olacağını düşünmüyorum ben.