Telli sütyen sonrasi dikişler

Nefes89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
36
13
3
Merhaba arkadaşlar yedinci ayım bitti izlerim beyaza döndü ancak pzt günü yaklaşık 10 saat telli sütyen taktım desteksiz ancak o günden beri kirmizilasti ve koyulasti dikis yerleri benim gibi sorun yaşayan var mı acaba

Merhaba ,benimde ameliyatımın 6.ayı içindeyim, dikişlerim halâ kırmızı ve belirgin ,protez Artı diklestirme olmuştu, telli sutyen giydiğimde kaşıntı ve alerji oluyor kabarıyor onu farkettiğimden beri normal sutyen yerine pamuklu penyeden yarım atlet giyiyorum ve rahat ediyorum.

Merhaba ,benimde ameliyatımın 6.ayı içindeyim, dikişlerim halâ kırmızı ve belirgin ,protez Artı diklestirme olmuştu, telli sutyen giydiğimde kaşıntı ve alerji oluyor kabarıyor onu farkettiğimden beri normal sutyen yerine pamuklu penyeden yarım atlet giyiyorum ve rahat ediyorum.
Teşekkür ederim ne bileyim burada okuduklarım bir şey olmaz yazmıştı çoğu hatta bazılarına doktor önermiş şekil verme konusunda telli giyerlerse daha iyi şekli oturur vs diye hem buradan etkilendim hem de özendim destekliye çok şükür artık son gerek yok ama telli daha dik tutuyor bu kesin o yüzden aldım ama nafile çok acıdı bir daha yaralar iyice geçene kadar sanmıyorum giyeceğim

Ben kendim tecrübe ettim başlarda anlamadım ama sonra alerjik kaşıntı ve şişme sadece o bölgede dikiş üzerinde olunca ve sonradan bir videoda gördüm zararını bu sebeple emin oldum ,1 yılı aşkın veya tam iyileşmeyene kadar giymeyi düşünmüyorum, altı telli olmayan yumuşak sutyenlerde var onlardan bazen giyiyorum ama bedeni çok sıkmaması gerekiyor yumuşak olsa bile ,yarım atletler şimdilik çok sıcak olmayana kadar giymeye devam ,destekliye gerek duymuyorum Artı onlarında protezi kaydırma gibi şeyleri olabilirmiş öyle hatırlıyorum bir araştırın isterseniz bu konuyu,rica ederim

Back
X