- 31 Aralık 2015
- 440
- 351
Kizlar 1.5 yillik evliyim. Bi taraftan ikinci universiteye hazirlaniyorum bi taraftan ev isleri vs ile vakit nasil geciyor bilmiyorum. Gunduz ev isi yaparken bile tvyi acarim evde tekim malum evin icinden bi ses gelmesi hosuma gidiyor sessizlik beni mayistiriyor cunku.Aksamlari ise esimle harika bir tv keyfimiz var.takip ettigimiz bir iki dizi var onun disinda belgesel izleriz ama bi baktikki tv bizi bayagi eglendiriyor ama aksamlarimiz cok bos geciyor bazen gece 2ye kadar oturup film izliyoruz. Bi baktik hicbirsey yapamiyoruz haftasonlari bile tv keyfiyle geciyor cikip bi hava almaya useniyoruz. Ben ders calisamiyorum esimin ingilizce calismasi lazim o erteleniyor falan. Bizde karar aldik ve cuma gunu itibariyle tvyi kaldirdik :) haftasonu cikip gezdik esimle evde kitap okuduk ders calistik. Simdilik iyi gidiyor ama bugun esim yok evde tek basima sessizlik biraz sikmaya basladi bile beni. Radyo actim ders calisiyorum ama insallah sonuna kadar goturebiliriz bu televizyonu kaldirma kararimizi :) merak ediyorum acaba bizim gibi televizyon izlemeyen kaldiran varmi nasil alistiniz bu surece? Size kattiklari neler televizyonsuzlugun ?