Telefonumdan gizlice kendini arayan telefoncu

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
Merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirdim yeni telefonda şebeke sıkıntısı olmuştu aldığım yere göstermek için gittiğimde bana ayarlarını kontrol edeceğini söyledi ve telefonumu aldı ayarları gercekten güncellemisti ama o ara nasıl kendini aradı anlamadim eve geldim akşamında 'merhabalar şebeke sıkıntısı devam ederse müşteri hizmetlerini arayın sorun hattınızda olacaktır ben sizin yerinize arayacaktim bilgilerinizi bilmiyorum' şeklinde bir mesaj. Çok sinir oldum ama uzatmamak için 'tmm teşekkürler' şeklinde mesaj attım. Sonrasında nasılsınız, müsait mısınız şeklinde mesajlar gelmeye devam etti sadece görüldü attım bugün baktım 'müsaitseniz arasam konuşabilir miyiz' şeklinde bir mesaj çok sinirim bozuldu yıllardır ailecek alışveriş yaptığimız bir telefoncu, ürünlerini çok beğeniyoruz. Yaşadığım il sınırları içinde işinde en iyisi o ama çok sinirli ve durumdan rahatsızım. Sizce nasıl tepki vermeliyim? Normalde bu tür konulara aşırı tepkili biriyim ama bu duruma neden suskunluğumu korudum bilmiyorum şu sıralar kafam çok yoğun ondan ötürü nasıl tepki vereceğimi bilemedim sanırım önerilerinize güveniyorum kızlar.

Hoşumuza gitmeyen bişeyde vereceğimiz tepki bellidir aslında. Bunun üstüne vereceğiniz cevapta neden bu kadar kararsız kaldınız anlamış değilim. Kafa yoğunken daha da gergin olabiliyoruz ani çıkış yapmamışsınız. Hayret !

ıhtıyacım oldugunda tekrar dukkanınıza gelırım. msj atmanıza luzum yok . hayırlı gunler de geç.

müsait değilim size müsait olamayacağım diyin ne edepsiz davranış bu ya

Aynısını yaşadım, üniversitedeydim o zaman. Ne ara kendini aradı anlamadim. Bana gelen mesaj, çok güzelsiniz tanışalım gibi bişeydi. Direkt engellemiştim. Insanlar bu hakkı kendinde nasıl görüyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…