Telefonuma Noluyor?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar meraba
Benim telefonum galaxy pocket daha alalı 4-5 ay oldu mesaj gelmiyo bazen arkadasım hayır evap attım diyo ama bana gelmiyo defalarca oldu bu servise götürmeden sizden bilgi alayım istedim napabilirim?

hattından kaynaklanıyor olabilir. müşteri hizmetleri ile görüşmeyi dene istersen yada internette ben ufak çaplı bi araştırma yaptım *#0000# tuşalyınca düzelme oldugunu yazmışlar. bir dene istersen.

Benimde telofonuma kapalıyken atılan mesajlar açınca gelmiyor.Geceleri kapatıyorum telimi,gece msj atanlardan bi haberim.:31:

İlk önce operatörün ile görüş gelen smslere kapalımı telefonun ondan kaynaklanabilir.

çok tesekkür ederim cevaplarınız için kızlar
gelen smslere kapalı olsa hiç bir mesaj gelmezdi diye düşünüyorum benim ki kafasına göre gelmiyo cevap attın mı diyorum arkadasıma attım diyo ama bana mesaj yok sonradan da gelmiyo defalarca oldu
okuduğum bir yerde de ayarlar-kablosuz ağ-mobil ağlar-sadece 2g kullanı seçin demiş öyle yaptım bakalım olcak mı şu 00 ı da deniycem olmadı müşteri hizmetleri artık çok çok tesekkür ederim kızlar çok sağolun

Back