hmm acaba fiyatı ne kadar pahalı bişey de almak istemiyorumgeneral mobile nasıl bi telefon bilmem ama ben note2 kullanıyorum ve cok memnunum onu tavsiye edebilirim
700 800 arası olsun istiyorum açıkcası pahalı telefon alıpta sonra pişman olmak istemiyorumsamsung pişmanlıktır. ister minisini al ister diğerlerinden.. samsungla önce her şey güzel başlar bir kaç ay geçmeden donmalar kasılmalar başlar. bütçeniz ne kadar ?
kesinlikle sony ve lg düşünün derim
valla bende öyle düşünüyorum tüketici hakkalarına başvursammı acaba daha bir sene olmadı batarya şişmiş durumda birde şarjı doluyken telefon kapanıyor telefon almak dan korkar oldum ya5 samsung telefon değiştirmişliği olan biri olarak Iphone telefonları tek gecerim. Samsungu servise ver sonra tüketici Heyetine başvur en azından para iadesi alırsın belki. Yüksek fiyatlı samsung kullanıcılarına şaşırıyorum nasıl tahammül ediyorlar aynı fiyatlar karsılığında piyasada dünyanın en iyi tlfn markası iphone var. Samimiyetle söylüyorum iphone için atılan yalanlara gelmeyin. Yok iphonedan iphone gönderim olur vs( whatsapp diye birşey var) ben o kadar ön yargılıydım ki babam kendine alana kadar sonra kendime aldım 5s kullanıcısıyım. 6 çıktığı için fiyatı suan daha düşüktür kesinlikle değer!
700 800 arası istediğiniz kriterler nedir?700 800 arası olsun istiyorum açıkcası pahalı telefon alıpta sonra pişman olmak istemiyorum
1000 tl civari olmasi gerekiyohmm acaba fiyatı ne kadar pahalı bişey de almak istemiyorum
evet zaten özellikle sarjı dayansın istiyorum700 800 arası istediğiniz kriterler nedir?
yani şarj uzun gitsin android olsun ios olsun diyorsan zor o fiyata.
sony xperia z1 1000 tlye düşmüş bkarsan
http://img-teknosa.mncdn.com/Teknos...7100_galaxy_note_ii_titan_gray_akilli_tel.jpg1000 tl civari olmasi gerekiyo
özellikleri nasıl donma falan oluyormulg g2 kullanıyorum çok memnunum.
Bence direkt servisine götür batarya şişmelerinde sorun donanımsal olduğu için bataryayı değiştirmek zorundalar çünkü.Yalnız aşırı sıcaklarda en sağlam telefonun bile şarjı çok hızlı boşalır. Senin sorun ne kadar zamandır devam ediyor?valla bende öyle düşünüyorum tüketici hakkalarına başvursammı acaba daha bir sene olmadı batarya şişmiş durumda birde şarjı doluyken telefon kapanıyor telefon almak dan korkar oldum ya
donma olmadı hiç 1 seneyi aşkın kullanıyorum.özellikleri nasıl donma falan oluyormu
şarjı dayanıklımı
son 1 aydır hep öyle şuanda şarjı dolu gösteriyor ama kapıyorBence direkt servisine götür batarya şişmelerinde sorun donanımsal olduğu için bataryayı değiştirmek zorundalar çünkü.Yalnız aşırı sıcaklarda en sağlam telefonun bile şarjı çok hızlı boşalır. Senin sorun ne kadar zamandır devam ediyor?
ben baktımda bulamadım daha dogrusu çok çeşit var gibi siz link atarmısınızdonma olmadı hiç 1 seneyi aşkın kullanıyorum.
kamera ve çekimi çok güzel.
şarjı da aslında size bağlı tüm gün nette dolaşırsanız 1 gün gidiyor.
ama net kullanmadığım zaman rahat 2 gün kullanıyorum.