Telefonu severek aldım ama pişmanım :(

ben baktımda bulamadım daha dogrusu çok çeşit var gibi siz link atarmısınız
zaten ya lg yada genelar mobile almak istiyorumonlar bana daha uygun geliyor
general mobile discovery ilk çıkan eşimde var.
lg ye göre biraz daha alt kalite.
ama eşim sadece telefon görüsmeleri için kullandıgı için ona yetiyor mesela.

lg g2 16 gb hafızalı olanı aldım ben bana yetiyor. bu model. geçen sene 1050 ye almıştım.
http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg...8?cid=604001&gclid=CPTq3vHGnscCFbQatAodZT0NPw

general mobile discovery ilk çıkan eşimde var.
lg ye göre biraz daha alt kalite.
ama eşim sadece telefon görüsmeleri için kullandıgı için ona yetiyor mesela.

lg g2 16 gb hafızalı olanı aldım ben bana yetiyor. bu model. geçen sene 1050 ye almıştım.
http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg...8?cid=604001&gclid=CPTq3vHGnscCFbQatAodZT0NPw
Ama general mobile iyi diyorlar bakalım artık araştırıcam kısmette hangisi varsa bir iki ay sonra almayı düşünüyorum ve birazda para biriktirmem gerekiyor:KK66:
link için teşekkürler

son 1 aydır hep öyle şuanda şarjı dolu gösteriyor ama kapıyor
zaten servisini aradık bataryayı getirin degiştirelim diyorlar
ama batarya garanti kapsamına girmiyormuş böyle bişey varmı?

Donanımsal arızalarda batarya garanti kapsamındadır ama ilk olarak bir teste tabii tutmaları gerekiyor. Buna göre kullanım hatası mı yoksa üretim hatası mı çıkar meydana. Ben bir ara Asus kullandım, ilk gelen cihaz aynı biçimde donanımsal arızalıydı batarya konusunda hemen değiştirdiler ama Samsung'un müşteri hizmetleri ve teknik servisinin duyarsızlığı zaten dillere destan. Şansını dene olmadı dediğin gibi Tüketici hakları mahkemesine başvurursun.

Merhaba, general mobile discovery almayın bence, aldığıma resmen pişman oldum. Kullananların yorumları da pişmanlığımı arttırıyor. Öncelikle şarj sorunlu, hemen bozuluyor. Kaç kere yaptırdık sayamadım artık. Ayrıca durduk yere vitesi 5 e takıyo ,aynı dakika içinde numara arama, watsappta konum bildirme - mesaj atma, inst. açıp denk gelen paylaşımı beğenme gibi haddini aşan durumları mevcut ! Olmadık anda, olmadık kişileri aramasına ekstra deliriyorum. Borçlarımı bitireyim hemen değiştireceğim.

kızlar s3 mini telefonu alalı daha bir sene olmadı ama hiç memenun degilim şarjı cabuk bitityo gün de 3 4 defa şarja takıyorum :KK43: ayrıca donmaları da başladı hiç iyi bir telefon degil anlıyacagınız.

yeni telefon almayı düşünüyorum ama s3 mininin garatisi dolmadı sizce ne yapmalıyım.

eger yeni telefon almak istersem aklımdaki genelar mobile sizce nasıl telefon olarak güzel oldugunu söylediler ama karasızım :KK64:
Konuya girmeden samsung telefonla karşilaşacağimi biliyordum.samsungu aynu sorunlardan dolayı duvara fırlattıgım günden sonra nokia c3 almiştim telefon sağlam hala duruyor yaklasık 5-6 sene oldu.ondan sonrada sırf şu akıllı teelfon muhabbetine i phone 4 aldım o dönem 5 yeni çıkmıstı ama bütçeme uydugu için aldım cokta memnunun bütün gün elimde yinede donma yok.eşim benimle aynı süre samsung teelfonunu kullanamaz:-)

valla bende öyle düşünüyorum tüketici hakkalarına başvursammı acaba daha bir sene olmadı batarya şişmiş durumda birde şarjı doluyken telefon kapanıyor telefon almak dan korkar oldum ya :KK43:
Hiç uğrastiğina değmez yok 3 drfa aynı soruna. AYNı parça değişmiş olması lazım fln filan zor şartları var ben cok uğrastım

X