- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
general mobile discovery ilk çıkan eşimde var.ben baktımda bulamadım daha dogrusu çok çeşit var gibi siz link atarmısınız
zaten ya lg yada genelar mobile almak istiyorumonlar bana daha uygun geliyor
Ama general mobile iyi diyorlar bakalım artık araştırıcam kısmette hangisi varsa bir iki ay sonra almayı düşünüyorum ve birazda para biriktirmem gerekiyorgeneral mobile discovery ilk çıkan eşimde var.
lg ye göre biraz daha alt kalite.
ama eşim sadece telefon görüsmeleri için kullandıgı için ona yetiyor mesela.
lg g2 16 gb hafızalı olanı aldım ben bana yetiyor. bu model. geçen sene 1050 ye almıştım.
http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg...8?cid=604001&gclid=CPTq3vHGnscCFbQatAodZT0NPw
son 1 aydır hep öyle şuanda şarjı dolu gösteriyor ama kapıyor
zaten servisini aradık bataryayı getirin degiştirelim diyorlar
ama batarya garanti kapsamına girmiyormuş böyle bişey varmı?
ay bende onu araştırıyorum almayı düşünüyorum memnunmusun cidden abla:))lg g2 kullanıyorum çok memnunum.
Ben gerçekten memnunum.ay bende onu araştırıyorum almayı düşünüyorum memnunmusun cidden abla:))
Dun arastirdim azicik sonyZ1 ile LG g2 arasinda kaldim:)) tek sikintisi 3g yapmiyor olusu ailemden uzaktayim öyle konuşuyorduk,ama olsun bi ay sonra alicam inş:)Ben gerçekten memnunum.samsung alacaktım iyi ki de lg almışım diyorum.
hayırlı olsun şimdiden ne alırsanDun arastirdim azicik sonyZ1 ile LG g2 arasinda kaldim:)) tek sikintisi 3g yapmiyor olusu ailemden uzaktayim öyle konuşuyorduk,ama olsun bi ay sonra alicam inş:)
evet bu
Konuya girmeden samsung telefonla karşilaşacağimi biliyordum.samsungu aynu sorunlardan dolayı duvara fırlattıgım günden sonra nokia c3 almiştim telefon sağlam hala duruyor yaklasık 5-6 sene oldu.ondan sonrada sırf şu akıllı teelfon muhabbetine i phone 4 aldım o dönem 5 yeni çıkmıstı ama bütçeme uydugu için aldım cokta memnunun bütün gün elimde yinede donma yok.eşim benimle aynı süre samsung teelfonunu kullanamazkızlar s3 mini telefonu alalı daha bir sene olmadı ama hiç memenun degilim şarjı cabuk bitityo gün de 3 4 defa şarja takıyorumayrıca donmaları da başladı hiç iyi bir telefon degil anlıyacagınız.
yeni telefon almayı düşünüyorum ama s3 mininin garatisi dolmadı sizce ne yapmalıyım.
eger yeni telefon almak istersem aklımdaki genelar mobile sizce nasıl telefon olarak güzel oldugunu söylediler ama karasızım
Hiç uğrastiğina değmez yok 3 drfa aynı soruna. AYNı parça değişmiş olması lazım fln filan zor şartları var ben cok uğrastımvalla bende öyle düşünüyorum tüketici hakkalarına başvursammı acaba daha bir sene olmadı batarya şişmiş durumda birde şarjı doluyken telefon kapanıyor telefon almak dan korkar oldum ya
Aynısını eşimde söyledi ugraşmaya degmez dediHiç uğrastiğina değmez yok 3 drfa aynı soruna. AYNı parça değişmiş olması lazım fln filan zor şartları var ben cok uğrastım