- 10 Haziran 2014
- 11
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay Allah razı olsun canım yazmış sinda yapmışsın maşallah amma yazmissin haa bakacam denicemmFotoğrafların üzerine tıklarsanız daha net görünecektir arkadaşlar Sonraki diyip ilerleyebilirsiniz,yada sırayla tıklayıp bakabilirsiniz..
Dene bakalım :)hay Allah razı olsun canım yazmış sinda yapmışsın maşallah amma yazmissin haa bakacam denicemm
Arzu ya profilimde album olustur diye bisey goremiyorumFotoğrafların üzerine tıklarsanız daha net görünecektir arkadaşlar Sonraki diyip ilerleyebilirsiniz,yada sırayla tıklayıp bakabilirsiniz..
Canım... Birinci sayfada 1 Ekim 2014 tarihli yazımı oku lütfen.. Ilk paylaşım eski sisteme göre,1 Ekim 2014 yeni sisteme göre anlatılmış ... Dene bakalım,yine takılırsan yaz yardımcı olurum ..Arzu ya profilimde album olustur diye bisey goremiyorum
Buldum arzu sagolCanım... Birinci sayfada 1 Ekim 2014 tarihli yazımı oku lütfen.. Ilk paylaşım eski sisteme göre,1 Ekim 2014 yeni sisteme göre anlatılmış ... Dene bakalım,yine takılırsan yaz yardımcı olurum ..
Arzu ben resim yukledim ama tekrar sildim çunku albumlerde gosteriyordu yani sanirim tum uyeler gorebiliyor. Oysaki ayarlarida yapdim sadece takip etiklerim gorebilir diye.Buldum arzu sagol
Hayır canım,sn albümlerde görebilirsin tabiki bu normal. Bende genel albümlerde görüyorum albümlerimi. Ama albüm ayarım sadece takip ettiklerim olarak ayarlı,takip ettiklerim görebiliyor.. Önemli olan o ayarlar. Albüm ayarını takip ettiklerim yap sadece .. Sorun yok yani ..Arzu ben resim yukledim ama tekrar sildim çunku albumlerde gosteriyordu yani sanirim tum uyeler gorebiliyor. Oysaki ayarlarida yapdim sadece takip etiklerim gorebilir diye.
Ok peki ben baskalarinin Albumlerin gorebiliyorum onlar ayarlarini yapmamis olanlarmiHayır canım,sn albümlerde görebilirsin tabiki bu normal. Bende genel albümlerde görüyorum albümlerimi. Ama albüm ayarım sadece takip ettiklerim olarak ayarlı,takip ettiklerim görebiliyor.. Önemli olan o ayarlar. Albüm ayarını takip ettiklerim yap sadece .. Sorun yok yani ..
Şöyle söyliyim takip edenler yaparsan seni takip edenler görür.Herkese açık yapanlar var,sadece üyelere açık yapanlar var,takip ettiklerim ve takip edenler var.. Sen hangi ayarı yaparsan onlar görür.. En güvenlisi senin takip ettiklerin. Çünkü bu liste Senin yönetiminin altında. Takip ettiklerine bak,istemediğin biri varsa takipten çıkart.. Isteyen seni takip edebilir,buna engel olamıyorsun ama senşn takip ettiklerin farklıOk peki ben baskalarinin Albumlerin gorebiliyorum onlar ayarlarini yapmamis olanlarmi