• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda Yıldızname bakan hoca ariyorum!

Ogu den dis hastanesi donusunde taksiye bindim ben, esi taksiciye tarif etmisti o sekilde gittim yardimci olamadim kusura bakmayin

instragmda ....diye biri var ben buna ... de çalışırken baktırmıştım çok iyiydi mesaj at bi instadan romalıymış anne tarafı

Son düzenleyen: Moderatör:
instragmda ... diye biri var ben buna .... de çalışırken baktırmıştım çok iyiydi mesaj at bi instadan romalıymış anne tarafı
internette olanlara pek güvenmiyorum ya bu ankaradaki turuncu cafeyi duydum fal konusunda iyi diyolar oradamı çalıştınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Ogu den dis hastanesi donusunde taksiye bindim ben, esi taksiciye tarif etmisti o sekilde gittim yardimci olamadim kusura bakmayin
merhaba eskişehirdeki falcı kadriyeden cumartesi gününe randevu aldık fal baktırmak için. sanırım siz daha önce baktırmışsınız nasıl bakıyo gidelimmi sizce

Ben Eskisehire gittigimde evine gitmistim bazen Eskisehirde bazen Alanya da oluyor diye biliyorum.Eskisehire gittigimde cok sira vardı bekledim baya
Bende bir türlü ondan randevu alamadım :KK70:Alanya ya gitti en son seni arayacağım dedi kaldı ve Şuan çok önemli benim için

Back
X