Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telefonda Yıldızname bakan hoca ariyorum!
- Konu Sahibi miniko06
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- fal fal bakanlar fal bakıyorum yıldızname
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Numarasini ben alabilir miyimYok bu adanali bi teyze hukmiye degildi adini hatirlamiyorum
- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
Kadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcimYardımcı olacak arkadaşlar hocanin nosunu yazabilir mi?
- 1 Temmuz 2018
- 21
- 7
- 6
- 30
merhaba eskişehirdeki kadriye hanımın nosunu verirmisinizKadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcim
- 1 Temmuz 2018
- 21
- 7
- 6
- 30
eskişehirdeki kadriye hanımın telini verirmisinizKadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcim
- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
telefon rehberimden silindi maalesef olsa verirdimeskişehirdeki kadriye hanımın telini verirmisiniz
- 1 Temmuz 2018
- 21
- 7
- 6
- 30
evdemi bakıyo nerede bakıyo nasıl ulaşabiliriz yatelefon rehberimden silindi maalesef olsa verirdim
- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
Ben Eskisehire gittigimde evine gitmistim bazen Eskisehirde bazen Alanya da oluyor diye biliyorum.Eskisehire gittigimde cok sira vardı bekledim bayaevdemi bakıyo nerede bakıyo nasıl ulaşabiliriz ya
- 1 Temmuz 2018
- 21
- 7
- 6
- 30
evi hangi mahallede nerede biliyomusunuz ben eskişehirdeyim duydum ismini baya ama bi türlü ulaşamadım yaBen Eskisehire gittigimde evine gitmistim bazen Eskisehirde bazen Alanya da oluyor diye biliyorum.Eskisehire gittigimde cok sira vardı bekledim baya
- 1 Temmuz 2018
- 21
- 7
- 6
- 30
anladım teşekkür ederimOgu den dis hastanesi donusunde taksiye bindim ben, esi taksiciye tarif etmisti o sekilde gittim yardimci olamadim kusura bakmayin
- 15 Temmuz 2018
- 9
- 5
- 6
- 32
- 1 Temmuz 2018
- 21
- 7
- 6
- 30
internette olanlara pek güvenmiyorum ya bu ankaradaki turuncu cafeyi duydum fal konusunda iyi diyolar oradamı çalıştınızinstragmda ... diye biri var ben buna .... de çalışırken baktırmıştım çok iyiydi mesaj at bi instadan romalıymış anne tarafı
Son düzenleyen: Moderatör:
- 1 Temmuz 2018
- 21
- 7
- 6
- 30
merhaba eskişehirdeki falcı kadriyeden cumartesi gününe randevu aldık fal baktırmak için. sanırım siz daha önce baktırmışsınız nasıl bakıyo gidelimmi sizceOgu den dis hastanesi donusunde taksiye bindim ben, esi taksiciye tarif etmisti o sekilde gittim yardimci olamadim kusura bakmayin
- 8 Şubat 2010
- 39
- 0
- 286
merhaba eskişehirdeki falcı kadriyeden cumartesi gününe randevu aldık fal baktırmak için. sanırım siz daha önce baktırmışsınız nasıl bakıyo gidelimmi sizce
Merhaba falci kadriye ye fal batırdınız mı merak ettim
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Bende bir türlü ondan randevu alamadım Alanya ya gitti en son seni arayacağım dedi kaldı ve Şuan çok önemli benim içinBen Eskisehire gittigimde evine gitmistim bazen Eskisehirde bazen Alanya da oluyor diye biliyorum.Eskisehire gittigimde cok sira vardı bekledim baya
- 29 Mart 2018
- 340
- 309
- 103
inci abla dediğiniz bayanın telini alabilirmiyimKadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcim