Telefonda desen kilidi

Valla çok net bilmemekle beraber ; ışığa , güneşe falan tutuyorlar çözmek için ...
Ama en neti telefonu formatlamak bana göre.

Ekran isigini yakmadan ve hic desen denemeden (yani en son telefon sahibi deseni girip acmis olmali) telefonu isiga tutun. Orda ekran uzerindeki parmak izinden denemeye calisin. Baska yolu yok.

Valla çok net bilmemekle beraber ; ışığa , güneşe falan tutuyorlar çözmek için ...
Ama en neti telefonu formatlamak bana göre.
Kilitli bir telefonu nasıl formalarız ayrıca anlaşılmasın istiyorum

Kilitli bir telefonu nasıl formalarız ayrıca anlaşılmasın istiyorum
Formatlamak kolay canımda anlar tabiki o işlem sonrası herşey silinecek çünkü... Bilemedim yaa hani şuuuu çocuklar falan kullanıyorlarya arka planda çalışan ekranı kaydetme programları. Programı indirip kursanız belki işe yarar ama gizlemeniz lazım tabi. Deseni çözmekten başka kolay yol yok sanırım....

Vur duvara parcalansin, ne yapacaksın aldatan hıyarın telefonunu ?

Boşanma niyetin varsa ,götür telefoncuya açtır . Bilgileri kopyala ..
Silmiş bütün mesajları tekrar mesajlaşmayı mu öğrenmem lazım keşke içeriğini gorsem güya barışmak istiyor vede görüşmüyor ama çok inandırıcı değil hala sifreli

Silmiş bütün mesajları tekrar mesajlaşmayı mu öğrenmem lazım keşke içeriğini gorsem güya barışmak istiyor vede görüşmüyor ama çok inandırıcı değil hala sifreli
Sen de barisacaksin yani ?

Eşim telefonuna şifre koyacak ve ben bunu bilmeyecegim !!! Adamın dalagini sökerim. .neden böyle şeylere müsade ediyorsun ?neden evden göndermiyorsun ? Neden başkalarının koynundan çıkıp senin koynuna girmesine izin veriyorsun ?iyyy yazarken bile midem bulandı !!!!!!

Gülsem mi ağlasam mi bilemedim daha koynuna girmedi heralde ayrılırsak girer diye düşünüyorum ama bu aldatmadigi anlamında değil tabiki hiçç farketmez ikincisi koynuma almadım almıyorum evden gitmiyor evden isteyen gidermiş iki çocuk olunca her yolu duusnuyorsun 7 yılda bir kez yapmış belki bir şans verebilirim diye kanıma girdi herkes ikincisi olursa diye birşey yok ha ben bu adamı koynuma alabilirmişim gibi hiç gelmiyor onu bırak elini tutabilecekmis gibi hiç gelmiyor

Konu madem bu kadarciddi sil teldeki herşeyi...
Youtube da birdolu video var çok kolay formatlamak. Sonrasında whtsabı geri yükle yedekleme yapacaktır zaten. Gördüklerinden sonra , karar size aittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…