• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda desen kilidi

Gülsem mi ağlasam mi bilemedim daha koynuna girmedi heralde ayrılırsak girer diye düşünüyorum ama bu aldatmadigi anlamında değil tabiki hiçç farketmez ikincisi koynuma almadım almıyorum evden gitmiyor evden isteyen gidermiş iki çocuk olunca her yolu duusnuyorsun 7 yılda bir kez yapmış belki bir şans verebilirim diye kanıma girdi herkes ikincisi olursa diye birşey yok ha ben bu adamı koynuma alabilirmişim gibi hiç gelmiyor onu bırak elini tutabilecekmis gibi hiç gelmiyor
Almadı ama fırsatını bulsa alacaktı ..yedi senede bir kere nedir ya ? Yakalamadigin için öncesini bilemezsin ve hiç güvenme ..savunmaya bak astarı yüzünden beter ,iyyy !

Aman sakın affetme ..

Almadı ama fırsatını bulsa alacaktı ..yedi senede bir kere nedir ya ? Yakalamadigin için öncesini bilemezsin ve hiç güvenme ..savunmaya bak astarı yüzünden beter ,iyyy !

Aman sakın affetme ..
O kadar iy dedim ki bende başına gelmeyecek sandım gelemden önce neler dedim neler allah gene başınıza getirmesin

O kadar iy dedim ki bende başına gelmeyecek sandım gelemden önce neler dedim neler allah gene başınıza getirmesin
Amin ,seni de tez zamanda kurtarsın. .

Iyyy lik bir mevzu ama ve sen hala o adamın yanındasın ve onu savunuyorsun benim iyyy larima takmışsın :)))

Amin ,seni de tez zamanda kurtarsın. .

Iyyy lik bir mevzu ama ve sen hala o adamın yanındasın ve onu savunuyorsun benim iyyy larima takmışsın :)))
Adamı savunmak ben adamı yerden yer eburmak istiyorum daha 4 aylik bebegik var benim 4 yasinda sa kizim bize bununyaptiya perişan olsun istiyorum bin pişman oluo sürünsün istiyorum allahıma yalvarıyorum sen benim içimi söğüt diye ben 3 gündür ne çekiyorum bir allah bir ben biliyorum emziriyorum yemek yiyemiyorum bulana bulana öğüte öğüte almıyor midem ama.mecburum. kimseyi savunmuyorum acı çekiyorum güvendiğim adam bir gece de yabancı oldu şoku atlayamadım ben daha. Iy diyordum öncesinde bende ama başına geldi diyorum ne yazıkki ayninyastiga bas koyduğum adam sayesinde çok acı çekiyorum ama bunlar benim.icin sınav rabbime sigindim

Adamı savunmak ben adamı yerden yer eburmak istiyorum daha 4 aylik bebegik var benim 4 yasinda sa kizim bize bununyaptiya perişan olsun istiyorum bin pişman oluo sürünsün istiyorum allahıma yalvarıyorum sen benim içimi söğüt diye ben 3 gündür ne çekiyorum bir allah bir ben biliyorum emziriyorum yemek yiyemiyorum bulana bulana öğüte öğüte almıyor midem ama.mecburum. kimseyi savunmuyorum acı çekiyorum güvendiğim adam bir gece de yabancı oldu şoku atlayamadım ben daha. Iy diyordum öncesinde bende ama başına geldi diyorum ne yazıkki ayninyastiga bas koyduğum adam sayesinde çok acı çekiyorum ama bunlar benim.icin sınav rabbime sigindim
Aynı şeyi kadın yapsa erkekte bu benim sınavım Rabbim e sığınırım der:işsiz:
Geçmiş olsun

Sınav ? Seçenekler seni yanıltmasın, hepsi birbirine benziyor çünkü ..tek bir cevap var : aldatildin. .yanında kalarak ödül veriyorsun ona ..

Bence yaptığın büyük korkaklık ..tamam allah a sığın ama ailene de sığın .. geri çevirmezler eminim ..

Çocukların için güçlü olmaya çalış canım. İkiside sana muhtaçlar , sabret inşallah kolay atlatırsın.

Bak canm madem gerçeği öğrenmek istiyorsun,o zaman otursun yanına telefonun mobil arama detayını cikarsin,en son kimle konuştu kime mesaj attı çıkar.madem görüşmüyorum diyor,bunu yapabilir.yapmiyorsa demekki korkusu var.bu saatten sonra zaten telefonunda bişey tutmaz eşin.yani silmiştir herşeyi.

Format atarsanız her şey silinir ve haliyle sizin yaptırdığınız da anlaşılır. İşinize de yaramaz. Tam emin değilim ama modeli birkaç kere yanlış çizdiğiniz zaman modelin unutulduğunu düşündüğünden 4 haneli bir pin kodu soruyor. Modeli birkaç kere deneyin, olmayınca eşinizin 4 haneli olarak verebileceği şifreleri deneyin. Belki doğum tarihi ya da 5555, 1111 gibi şeyler yapmıştır.

Format atarsanız her şey silinir ve haliyle sizin yaptırdığınız da anlaşılır. İşinize de yaramaz. Tam emin değilim ama modeli birkaç kere yanlış çizdiğiniz zaman modelin unutulduğunu düşündüğünden 4 haneli bir pin kodu soruyor. Modeli birkaç kere deneyin, olmayınca eşinizin 4 haneli olarak verebileceği şifreleri deneyin. Belki doğum tarihi ya da 5555, 1111 gibi şeyler yapmıştır.

+1
Evet konu sahibi, benim de bildiğim tek yolu bu.

Kızlar allah büyük inanmazsınız tek girişte tuttu ve bu akşam evliligim bitti uydusundan öyle kaldırdım ki kovdum gitmiyor2 ağlıyor şimdi bana detin ben bu adam ve kadınlara ne yapayım hepsi evli olduğunu biliyor anlaşarak akşamları mesajlasmamislar 2 tane çocuğum var

Valla cok zor ancak esinin telefonu elindeyken gizlice bakmaya calis

Kızlar allah büyük inanmazsınız tek girişte tuttu ve bu akşam evliligim bitti uydusundan öyle kaldırdım ki kovdum gitmiyor2 ağlıyor şimdi bana detin ben bu adam ve kadınlara ne yapayım hepsi evli olduğunu biliyor anlaşarak akşamları mesajlasmamislar 2 tane çocuğum var

Önceki konunda da yazdım.Al çocuklarını boşan.Artık ne yapayımımı kalmış.Ağlarsa ağlasın.Arkandan iş çevirirken ağlamıyordu ama.

canım öncelikle üzüldüm sana Allah sabır versin iki çocukla zor gerçekten hayat senin hayatın hislerin kalbin ne diyor bu adamı afffedip hiçbir şeyi karalamadın onunla yaşamaya devam edeceksin ya da her şeyi ortaya döküp mahkemede kanıt olarak paylaşacaksın

Back
X