• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda desen kilidi

Gülsem mi ağlasam mi bilemedim daha koynuna girmedi heralde ayrılırsak girer diye düşünüyorum ama bu aldatmadigi anlamında değil tabiki hiçç farketmez ikincisi koynuma almadım almıyorum evden gitmiyor evden isteyen gidermiş iki çocuk olunca her yolu duusnuyorsun 7 yılda bir kez yapmış belki bir şans verebilirim diye kanıma girdi herkes ikincisi olursa diye birşey yok ha ben bu adamı koynuma alabilirmişim gibi hiç gelmiyor onu bırak elini tutabilecekmis gibi hiç gelmiyor
iyi de bu kocanın ilk hatası değil ki. üstelik senelerdir anlaşamıyorsunuz.

her şeyi boşverelim. barışmak isteyen adam telefonuna şifre koymaz, güvenini kazanmak için telefonu ortada bırakır.

bence senin boşanmayacağından emin. o yüzden seni umursamıyor. yalandan 3-5 kelam ediyor, hepsi bu.

her şeyi boşverelim. barışmak isteyen adam telefonuna şifre koymaz, güvenini kazanmak için telefonu ortada bırakır.

:KK9::KK9:

Burda insanlar atip.tutuyorlar ya seni elestiriyorlar iyyy diyorlar yaaa kendi baslarina gelse emin ol migdewiz migdesiz kabul.ederler bekara koca bosamak kolay buyuk.konusuyorlar ya
..... neyse canim oyle yapicagina sifreyi girerken izlesen desen kilidini sonra denesen?

Hayat çok zor bu zamana kadar çok kavgalarımız oldu sebepsiz kiskancliklarim da oldu sebepli de hiç biri aldatmak değildi ya barisinca geçiyor du ben de biliyorum bende bıraktığı iz artık geçmeyecek 2 çocukla kaldır başını tek başına yoluna devam et diyorum ben de kendime ki ben aldatmanin düşüncesine katlanamadifim için çok kavga çıkarmış bir kadınım o yüzden basa gelmeden bilinmiyor arkadaşlar ben bilmiyor muyum hem o iki kadına hemde esime(tuaf bu kelime) yaptıklarını odetmek. O kadınları karşıma getirecek onlarla birlikte af dileyecekler yoksa çok farklı yere gider iş dedim asla tazminat vs uğraşmak istemiyorum yerin dibine batsın o parayı alıp yiyebilecek karakterde değilim alır bağış yaparım artık kadinlarinkini , kocaninkini yerim. Dün gece 4 yaşındaki kizim nasıl sarıldı ağladı babasına ben kendimden geçtim arkadaşlar ben bu hayatı o adamsız zaten çocuklarına adayan bir anne olarak geçiricem bundan sonra kimseye guvenemicem e öyleyse diyorum bari çocuklarını babalarından ayırma zaten sene birşeyler bitmiş bari onlar için yaşayacaksan bu şekil yasa diyorum sonra bir yerden kulağına bir ses peki markete gitse az geç kalsa acaba birine mesaj attini şüphesi düşecek kabine bir ömür bununla yasayabilecekmisin keşke söylendiği kadar kolay olsa o benim afdedicegimden rahat değildi videosunu çekmek istedim hatta dün acısından mutlu oldum çektim çeksin dedim sabaha kadar inmeye inmeye ağladı beter olsun dedim kızım diye diye ağladı bir sürü şey söyledi çocukları gözünde o kadar küçüldü ki saçmaladı çok sefer bir daha asla yaomam şehir değiştirelim dedi yeniden evlenelim dedi ben bitti gözüyle bakıyordum ama bitemiyormuş dedi ne dediysem tamam diyecek modda şuan da geri gelecek mi ıste ona sarıldığımda eskisi gibi aşk hissedebilecek mıyım cinsel lik olmasada aldatmasına zaten ne ara aldattı bilmiyorum evden işe ısten eve bir kez yarim saat çıkmıştı ozaman buluşmuşlar yarim saatte ne yaşadılar sormaya da cesaretim yok okurda affedersem unutamam diye. Ha bir de baktı olmuyor suçluluk psikolojisi yüklemeye çalıştı yairn bu çocuklar seni suçlayacak neden bizim için denemedin diyecekler dedi saçmalaıp sanki ben yaptım sonra işi küçültmeye gitti alt tarafı bir kahve dedi ben yapsaydım dedim sen git iç kahve dedi yuh dedim yani affetmek için sacmaladi ama acı çekiyor ya rahatlıyorum için için.agliyir koskoca adam.omzunu çeke çeke sabah uyandı 1 saat uyudu nefes alamıyor başladı gebe uyanır uyanmaz ağlamaya yaşını odlu ağladı yani hep ağladı bakmayın israet koyduguma ağlanacak halime gülüyorum ıste. Pişman eminim korkuyor eminim de ıste ben affedemem ona emin değilim. Bilemiyorum kızlar bilemiyorum.bana ıste grursuzmusum gibi mesajlar atacaksanız atmayın ben değilim.grursuz olan

Eşiniz tel.eline aldığında çaktırmadan bakın. Belki bu şekil öğrenebilirsiniz,başka türlü zor

Back
X