• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon!

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
Arkadaşlar, Spigen marka ekran koruyucu aldım kendi sitelerinden, ekran koruyucuyu taktım ama ne göreyim alt kısımda kılcal denebilecek uzunca bir çatlak var bizden kaynaklı değil bu durum ürün hatalı. Aradım kendilerini ama ulaşamadım sabah tekrar deneyeceğim ama bu durumda değişim yaparlar değil mi?

Müşteri hizmetleri anında geri dönüyor çünkü şirketin imajı sarsılıyor o yüzden değişim yaparlar.
Peki o zaman henüz ulaşamadım şu anda kapalı ama sabah bir görüştükten sonra duruma bakarım hayır 20 tl felan da değil 126 tl tutarında bir ekran koruyucu bu tam da istediğim gibi oldu tenefonumda ama gel gör ki üzerinde kılcal çizik var :(

Peki o zaman henüz ulaşamadım şu anda kapalı ama sabah bir görüştükten sonra duruma bakarım hayır 20 tl felan da değil 126 tl tutarında bir ekran koruyucu bu tam da istediğim gibi oldu tenefonumda ama gel gör ki üzerinde kılcal çizik var :KK43:

İsterse 10 tl olsun sonuçta bir ürün almışsın , onlarda kaliteli ürün yollamak zorundalar eğer yollamıyorlarsa sen de tüketici olarak hakkının peşinden gitmelisin. Dediğim gibi olumlu sonuç almaz isen direkt siteye yaz mutlaka geri dönüşü oluyor.

Back