telefon ve babam .

Aileni tanımadığım için bilemiyorum.. Misal ben kendimden örnek vereyim.. Ben İstanbul da yaşıyordum.. Üniversite İstanbul da kazanmıştım. İkinci Öğretim.. Ailem her şeyime karışırlardı.. Okuldan çıkardım ailem haber vermemi isterlerdi.. Tramvaya binerdim, aramamı isterlerdi.. Metrobüse binerdim yine aramamı isterlerdi.. İnan okuldan çıkıp eve gelene kadar 10 kere ararlardı. Sürekli ikamet yerimi söylerdim.. Arkadaşlarımla dışarıda görüşmeme izin vermezlerdi.. Dışarı çıkmak için, illa önemli bir mazeretimin olması gerekirdi.. Ailem yüzünden çocukluk ve ergenlik dönemin de hiç arkadaşım olmadı.. Bende ne yaptım.. Meslek lisesinde okumuştum. Ve staj yapmıştım. Staj yaptığım yerin benim okuduğum bölümünde staja başladım.. Ve de orada çalışmaya başladım.. Okul bitti yine çalıştım.. Aileme hiç yük olmadım..
Yine de tavırları değişmedi.. İsterse sevgilim milletvekili olsaydı, ya da karun kadar zengin olsaydı ailem yinede istemeyecekti.. Çünkü yetiştirildikleri toplumda, anca kendi köyünden, akrabandan , tanıdık bildik birileriyle evlenmelerini hoş görürdü. Ben inan ailemin çok sevdiği aile dostunun oğluyla evlenmek istesem; yine de istemezlerdi. Neden? Çünkü ben istiyorum.. Ancak onlar karar verebilirler.. Ya da onlar ön ayak olabilirler.. Ben ailemi çok iyi çözdüğüm için, 'babama en sonunda şunları demiştim; 'baba ben bu adamla evleneceğim, ister kabul et istersen de etme.. Ben düğün salonunu tutarım davetiyeyi de sana yollarım, gelip gelmemek sana kalmış'.. demiştim.. Yani benim gibi bir kıza bunları söylettiler..
Tabi bunu söyledim ama babama bağımlı değildim.. Kendi param vardı, düğün için birikimim vardı.. Çalışıyordum..
Yalnız şöyle bir şey oldu.. Ben evlendikten sonra annem ve babam üzüntüden tansiyon ve şeker hastası oldular.. Hep beni suçladılar.. Bunun için vicdan azabı çekmemi istediler.. Sürekli beni kötülediler.. Hakaretler yığdırdılar.. Çok zor günlerdi..

hikayenin baştaki kısmı aynen ben.biryere gitmek için mazretim olması gerekiyor falan.bende meslek lisesi okudum.sonra sivasta veterinerlk yksk okulu kazandm gndermedler ataması yok diye.bnde dışarda okuyup yine sinir hastası olmaktansa açıktan okumya karr verdm.kpssye hazırlndm iyi bi puan aldım şu an bekliyorum .sevgilimin de düzgn bi iş sahibi olmasın bekliyorm bna çok destek oluyor ben de ona.bana güven sen diyor ben halledicm diyor.inşallah kötü şeyler yaşamadan kavuşurum.ama sana şunu diyeyim eğer sen sivrilmeyip sevdiğinle evlenmeseydn belkide çok kötü i haytın olacaktı asla vicdan azabı çekme.olacaklarından şeker tansiyon çıkmıştır .

İnan seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben şehir dışında 4 yıllık üniversite kazanmıştım.. Göndermediler.. İlla İstanbul olsun, dizimin dibinde otur dediler.. Ya arkadaşım çok çok zor.. Kendini garantiye almadan evlenme.. Ataman olsun.. Bir gelirin olsun, sevdiğin kişi ise işlerini güçlerini yoluna koysun.. Ondan sonra ailenin karşına çıkarsın.. Ben ailemle çok sıkıntılar yaşadım.. Umarım sen yaşamazsın.. Herşey gönlüne göre olsun..

akıl verecek birilerine ihtiyacım vardı benimle aynı şeyleri yaşamış birisini Allah gönderdi diyebilirim.Seninde herşey gönlüne göre olsun geçmiş gitmiş inşallah daha kötü şeyler yaşamassın.çok teşekkür ederim iyi dileklerin fikirlern için.

21 yaşındasınız duruma bakın. Ne kadar katı babalar var babamıza şükür vallahi.
Bence ben kullanmadm ki nolduğunu ben nerden bileym diyin

Gir bir işe çalış arkadaşım, çocuk musun sen? Hangi devirde yaşıyoruz, hiç mi sözünü geçiremiyorsun? Hangi hayatta yaşıyorsun sen? Bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun, evde ne yapıyorsun? Ve bu kadar baskıya rağmen ilişkini nasıl yürüttün?

Valla halimize mi şükredelim yoksa zaten olması gereken de bu deyip mi geçelim bilemedim. Ben ne özgürmüşüm ya, şehirdışında okuyorum, istediğimi yapıyorum, ailemle de haftada birkaç kez telefonda görüşürüz, hepsi bu. Olması gereken budur bence, telefonla konuşma sıklığı kişiye göre değişir. Ben pek sevmem telefonda konuşmayı, kısa tutarım genelde.

İlginç durumlar var yani.

Demekki neymis ne kadar kisitlasanda kisitladigin sey gizlide olsa yapiliomus kisitlamanin maanasi ne.baban zamanin kötuluklerinden sakinmak icin yapmis kendince ama aferin sen yinede babanin basini öne egicek bisey yapmamissin.asil bu zamanda tel kullanicaksin.basina bisey geldigi vakit nerden haber alicaklar.yarin bigun calisicam diyorsun o zsmandami tel kullanmican.evet erkek arksdasin konusunda dürust davrandigin gibi bundada dürustce söyle ne kaybedincen.zaten biliomus yalsn söleyipte isi killandirma bence.bildigi seyde yslan söylersen yaptigin her iste işkillenir bu sefer .

elimden düştü diyin yanlışlıkla sonuçta telin bulduğu yrinin tozunu falan alıyorsundur.ne desem şaştım tel kısıtlanır mı hiç.en iyisi gir bi işe çalış dicemde izin veriyor mu çalışmanıza.

"İşleyen demir pas tutmaz ama ben telefonu kullanmaya kullanmaya pas tutmuş belli ki babacığım" diyebilirsin bu nasıl bir zihniyet böyle sanki yontma taş devrindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…