telefon ve babam .

Sen sewgilinden her istediğin zaman haber alamayınca kafayı falan yemiyor musun ?
Yaniii sewgilin bu duruma nasıl katlanmış bunca sene?
Oda mı yoksa baban gibi?
Böyle yaparsa baban ewet sen o ewden kaçarsın....

Sen sewgilinden her istediğin zaman haber alamayınca kafayı falan yeniyor musun ?
Yaniii sewgilin bu duruma nasıl katlanmış bunca sene?
Oda mı yoksa baban gibi?
Böyle yaparsa baban ewet sen o ewden kaçarsın....
okulda beraberdik sonra askere gitti.kafayı yediğimiz zamanlar ok oldu ikimizinde .sevgilim öyle değil anlayışlı birisi.babamı çok iyi tanıdğı için kızmıyor bana netten falan görüşüyorz gndüz.bi ara gizl hat kullandım işte canım.ben bikez olsun sivrilmemişmdir onlara karşı .sabır diyorum sabır

Sabrına hayranım

telefonu bi ara gizli kullandım ya onu biliyor.keşke elim kırılsaydı kullanmsaydım.ama ben bozmadım

Aklima bi fikir getirdin.
Telefonu bi bakiyim diye eline al baban yanindayken.
Elinden dusur aa diye.
Sonra su ise bak dugmesi calismiyor gibilerinden ah vah de.
Baba sende bak bi suna olmuyor felan diye at.

Boylelkle gozunun onende olmus olur olay supelenmez.

canım o telefon artık öyle bi hal aldı ki bomba gibi görüyolar o telefonu elime alamıyorum ben.o tellfonn olduğu dolabn kapısını açamıyorm

ben artık oksitlenmiş falan diyeyim diye düşünüyorum.zaten ben işe girene kadar dokunmazlar telefona .babamın da telefonu bozuldu onu kullanayım derse bakacak bozuk.bilmiyorum bn derim.napayım.

Baban böyle yaptığı için umarım birgün pişman olur...
İlk defa şunu söylicem, mesleğini eline aldıktan sonra eğer sewdiğin adamla ewlenmene izin vermiyorsa kaç!!

canım o telefon artık öyle bi hal aldı ki bomba gibi görüyolar o telefonu elime alamıyorum ben.o tellfonn olduğu dolabn kapısını açamıyorm

Hmm.
Yapicak bisy yok o zmn.
Zamani geldiginde yeni bi tel al modasi gecti o dolaptakinin diye.

Baban böyle yaptığı için umarum birgün pişman olur...
İlk defa şunu söylicem, mesleğini eline aldıktan sonra eğer sewdiğin adamla ewlenmeni izin vermiyorsa kaç!!
kaçarsam babam ya beni ya kendini vurur.sevdiğim olmadan da ben yaşayamam zaten .5 senedir bi kez kötü lafını duymadım.çok karşı çıkarlarsa hayatımda ilk defa burnumun dikine gidicm.

kaçarsam babam ya beni ya kendini vurur.sevdiğim olmadan da ben yaşayamam zaten .5 senedir bi kez kötü lafını duymadım.çok karşı çıkarlarsa hayatımda ilk defa burnumun dikine gidicm.
Babaya bakk şoklardayımm
Bence de git............

ilişkiniz hala devam ediyor mu?
bende bu konularada çok katıyım
sizin kadar olmasada 15 yaşına kadar evde laptop tablet ınternet telefon kullanmasına ızın vermeyecegımın oglumun

ilişkiniz hala devam ediyor mu?
bende bu konularada çok katıyım
sizin kadar olmasada 15 yaşına kadar evde laptop tablet ınternet telefon kullanmasına ızın vermeyecegımın oglumun
ne farkedecek kısıtlayınca.hayatta herşeyin farkında olan bireyler yetiştirmenizi öneririm .enm de herşeyimi kısıtladılar psikoljm berbat durumda bişeyi düşnüp içinde çıkamıyorum.internet varsa aile koruma şifresi koyarsnız öyle hallolur mesela.şu çağda 15ine kadr telfonu bilemiyorum ama interneti kısıtlamanıza şaşırdım.

Yaşadıklarına çok çok üzüldüm. Aynı aynı baba figürü bende de vardı.. Hatta daha da fazlası.. Ailemin bu baskıcı politikaları yüzünden, erken yaşta evlendim.. Ve de şehir değişikliği yaptım...

ustelık her seyını ınternetten halleden bırı olarak ben
cocukların bıle elınde tablet varken acıkcası bu guzel cag larını ınternet telefon tablet arasında gecırmektense baska turlu aktıvıtelerle gecırmesını ısterım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…