- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
-
- Konu Sahibi cheryblossommm
telefonu bi ara gizli kullandım ya onu biliyor.keşke elim kırılsaydı kullanmsaydım.ama ben bozmadımNeden bu kadr korkuyorsun??
Bilmiyorum de gec
Hesap vermek zorunda degil telefon senin sonucta.
Sen sewgilinden her istediğin zaman haber alamayınca kafayı falan yemiyor musun ?bi laf söylyck 5 sene aklımdan çıkmıycak zoruma gidiyo Lilim kaç yaşıma geldim.iş güç sahibi olmaya gelince kocaman oldun.telefona gelince iş tık yok.kocaya kaçma potansiyeli falan mı görüyolar ben de hiç bilmiyorum.annem hala görücü usülğolacak deyip duruyo tepemde sevgilimi bildiğim için ayrımya çalışıyorlar hala falan.halim duman yani.
okulda beraberdik sonra askere gitti.kafayı yediğimiz zamanlar ok oldu ikimizinde .sevgilim öyle değil anlayışlı birisi.babamı çok iyi tanıdğı için kızmıyor bana netten falan görüşüyorz gndüz.bi ara gizl hat kullandım işte canım.ben bikez olsun sivrilmemişmdir onlara karşı .sabır diyorum sabırSen sewgilinden her istediğin zaman haber alamayınca kafayı falan yeniyor musun ?
Yaniii sewgilin bu duruma nasıl katlanmış bunca sene?
Oda mı yoksa baban gibi?
Böyle yaparsa baban ewet sen o ewden kaçarsın....
Sabrına hayranımokulda beraberdik sonra askere gitti.kafayı yediğimiz zamanlar ok oldu ikimizinde .sevgilim öyle değil anlayışlı birisi.babamı çok iyi tanıdğı için kızmıyor bana netten falan görüşüyorz gndüz.bi ara gizl hat kullandım işte canım.ben bikez olsun sivrilmemişmdir onlara karşı .sabır diyorum sabır
telefonu bi ara gizli kullandım ya onu biliyor.keşke elim kırılsaydı kullanmsaydım.ama ben bozmadım
çaresizim çünkü.deli gibi geleceğime okuluma sarıldım meslek sahibi olmaya çalışıyorum.sevdiğim insana da karşı çıkıyorlar.sevdiğinle evlenemssin çnkü severek evlenenler hep boşanıyolar öyleymiş..psikolojim artık yerlerde.Sabrına hayranım
canım o telefon artık öyle bi hal aldı ki bomba gibi görüyolar o telefonu elime alamıyorum ben.o tellfonn olduğu dolabn kapısını açamıyormAklima bi fikir getirdin.
Telefonu bi bakiyim diye eline al baban yanindayken.
Elinden dusur aa diye.
Sonra su ise bak dugmesi calismiyor gibilerinden ah vah de.
Baba sende bak bi suna olmuyor felan diye at.
Boylelkle gozunun onende olmus olur olay supelenmez.
ben artık oksitlenmiş falan diyeyim diye düşünüyorum.zaten ben işe girene kadar dokunmazlar telefona .babamın da telefonu bozuldu onu kullanayım derse bakacak bozuk.bilmiyorum bn derim.napayım.Aklima bi fikir getirdin.
Telefonu bi bakiyim diye eline al baban yanindayken.
Elinden dusur aa diye.
Sonra su ise bak dugmesi calismiyor gibilerinden ah vah de.
Baba sende bak bi suna olmuyor felan diye at.
Boylelkle gozunun onende olmus olur olay supelenmez.
Baban böyle yaptığı için umarım birgün pişman olur...çaresizim çünkü.deli gibi geleceğime okuluma sarıldım meslek sahibi olmaya çalışıyorum.sevdiğim insana da karşı çıkıyorlar.sevdiğinle evlenemssin çnkü severek evlenenler hep boşanıyolar öyleymiş..psikolojim artık yerlerde.
canım o telefon artık öyle bi hal aldı ki bomba gibi görüyolar o telefonu elime alamıyorum ben.o tellfonn olduğu dolabn kapısını açamıyorm
kaçarsam babam ya beni ya kendini vurur.sevdiğim olmadan da ben yaşayamam zaten .5 senedir bi kez kötü lafını duymadım.çok karşı çıkarlarsa hayatımda ilk defa burnumun dikine gidicm.Baban böyle yaptığı için umarum birgün pişman olur...
İlk defa şunu söylicem, mesleğini eline aldıktan sonra eğer sewdiğin adamla ewlenmeni izin vermiyorsa kaç!!
Babaya bakk şoklardayımmkaçarsam babam ya beni ya kendini vurur.sevdiğim olmadan da ben yaşayamam zaten .5 senedir bi kez kötü lafını duymadım.çok karşı çıkarlarsa hayatımda ilk defa burnumun dikine gidicm.
öyle yapsam saygısızlık yapmış olurmuyum ?Hmm.
Yapicak bisy yok o zmn.
Zamani geldiginde yeni bi tel al modasi gecti o dolaptakinin diye.
Hayır tabi ki...öyle yapsam saygısızlık yapmış olurmuyum ?
ne farkedecek kısıtlayınca.hayatta herşeyin farkında olan bireyler yetiştirmenizi öneririm .enm de herşeyimi kısıtladılar psikoljm berbat durumda bişeyi düşnüp içinde çıkamıyorum.internet varsa aile koruma şifresi koyarsnız öyle hallolur mesela.şu çağda 15ine kadr telfonu bilemiyorum ama interneti kısıtlamanıza şaşırdım.ilişkiniz hala devam ediyor mu?
bende bu konularada çok katıyım
sizin kadar olmasada 15 yaşına kadar evde laptop tablet ınternet telefon kullanmasına ızın vermeyecegımın oglumun
ustelık her seyını ınternetten halleden bırı olarak benne farkedecek kısıtlayınca.hayatta herşeyin farkında olan bireyler yetiştirmenizi öneririm .enm de herşeyimi kısıtladılar psikoljm berbat durumda bişeyi düşnüp içinde çıkamıyorum.internet varsa aile koruma şifresi koyarsnız öyle hallolur mesela.şu çağda 15ine kadr telfonu bilemiyorum ama interneti kısıtlamanıza şaşırdım.
sürüyor canım hala.ilişkiniz hala devam ediyor mu?
bende bu konularada çok katıyım
sizin kadar olmasada 15 yaşına kadar evde laptop tablet ınternet telefon kullanmasına ızın vermeyecegımın oglumun