telefon ve babam .

ustelık her seyını ınternetten halleden bırı olarak ben
cocukların bıle elınde tablet varken acıkcası bu guzel cag larını ınternet telefon tablet arasında gecırmektense baska turlu aktıvıtelerle gecırmesını ısterım.
herşeyi bir denge içinde yapın dışarda da oynasın internetine de baksın .ödevinide yapsın.

aynı şeyleri ben de düşünüyorum .22 gibi evlenmeyi şehir dışına atanıp gitmek istiyorum
Ama ailen baskıcı diye de evlenmek için acele etme.. Evlilik çok büyük bir sorumluluk.. İyice düşün taşın.. Ölç biç.. Sabrın sonu selamettir.. Bu günler de geçecek.. Mutlu mesut günler seni bekleyecek..

Ama ailen baskıcı diye de evlenmek için acele etme.. Evlilik çok büyük bir sorumluluk.. İyice düşün taşın.. Ölç biç.. Sabrın sonu selamettir.. Bu günler de geçecek.. Mutlu mesut günler seni bekleyecek..
akıllı düşünmeye çalışıyorum aklım yettiğince .5 yılllık bi ilişkm var 2 yıla kadar iş güç oturunca düşünüyorum Allahn izniyle kısmet.

sevdiğinle mi evlendin? meslek sahibi oldn mu canım onlarda destek oldular mı?
Evet okulumu bitirdim. Öyle evlendim.. Eşimle de 2 yıl flört döneminin sonunda evlendim.. Ama ailem evlilik arifesinde hiçbir destekleri olmadı.. Ne maddi ne de manevi.. Her şeyi eşim ve ben karşıladım..

Evet okulumu bitirdim. Öyle evlendim.. Eşimle de 2 yıl flört döneminin sonunda evlendim.. Ama ailem evlilik arifesinde hiçbir destekleri olmadı.. Ne maddi ne de manevi.. Her şeyi eşim ve ben karşıladım..
zor günler geçirmiş olmalısın.sevdiğine mi karşıydılar severek evlenmeye mi.

akıllı düşünmeye çalışıyorum aklım yettiğince .5 yılllık bi ilişkm var 2 yıla kadar iş güç oturunca düşünüyorum Allahn izniyle kısmet.
Dediğim gibi çok çok ince ele sık doku.. Allahtan her zaman da hayırlısını dile, nasip eyle.. Birde dediğim gibi eğitimini tamamla..

valla qamze meslek sahibi olup kendini garantiye aldığında eğer sevgilinle iyiyseniz kimseyi dinlemeyip evlenin. bu kadar baskı bi yerden patlar yani.
telefonu da baban açıp bakar mı? anlar mı bozulduğunu? kullanmadığı şeyi nasıl anlıycak? anlarsa da "bari kullansaydım da bozulsaydı, al memnun oldun mu dura dura paslandı gitti" diye üste çık.

zor günler geçirmiş olmalısın.sevdiğine mi karşıydılar severek evlenmeye mi.
Evet çok zor günlerdi.. Sevdiğim kişiye de karşılardı.. Benim evlenmek için, yaşımın erken olduğunu düşünüyorlardı.. Eşimin memleketini de takmışlardı.. Tanımıyorlarmış bilmiyorlarmış.. Ama kızlarının sevdiği adamı da tanımaya çalışmadılar.. Saygı duymadılar.. Eskiden çok kızardım aileme.. Şimdi kızamıyorum..
Onlarda evlatlarının kötülüğünü istemiyorlar.. Evlatları için en iyisini istiyorlar.. Ama ne yaptıklarını bilemedikleri için bu şekilde davrandılar.. Baskıcı rejin uygulayarak, yıldırma politikası izlediler.. Ama doğru mu? çok çok yanlış..

21 yaş kendi kararlarını alıp uygulayabileceğin bir yaş benim gözümde. Sen taviz verdikçe onlar senden daha çok taviz isteyecek.Ailen bile olsa.Bu çağda telefon kullanmayan mı var? Millet ilkokul çağında kullanıyor. Ben ona karşıyım mesela. ama 21 yaştan bahsediyoruz burada. Kendi harçlıklarınla bile alabilirsin. Tabi harçlık veriyorlarsa. Şaşkınlıktan şaşkınlığa geçtim şu an.Çok sorun olacağını düşünüyorsan da maketleri var bu telefonların al onu vitrine koy bozulan telefonu da tamirciye yolla.

babanla korkmadan konuş biryere gidiyorum başıma birşey gelse haberiniz olmıcak falan de..telefon bozulmasıda dura dura bozulmuştur de..cesaretli ol yani telefonu vermezsede çalışıyorum kendime telefon alıcam haberin olsun baba de..

Evet çok zor günlerdi.. Sevdiğim kişiye de karşılardı.. Benim evlenmek için, yaşımın erken olduğunu düşünüyorlardı.. Eşimin memleketini de takmışlardı.. Tanımıyorlarmış bilmiyorlarmış.. Ama kızlarının sevdiği adamı da tanımaya çalışmadılar.. Saygı duymadılar.. Eskiden çok kızardım aileme.. Şimdi kızamıyorum..
Onlarda evlatlarının kötülüğünü istemiyorlar.. Evlatları için en iyisini istiyorlar.. Ama ne yaptıklarını bilemedikleri için bu şekilde davrandılar.. Baskıcı rejin uygulayarak, yıldırma politikası izlediler.. Ama doğru mu? çok çok yanlış..
aynen baskıcı rejim yıldırma politikası nasıl cuk oturdu :) benmde yalım küçük diye karşı çıktılar ve maddiyatından erkek tarafının.sence iş güç oturunca tekrar karşılarına çıksam oluru var mı.?

kullanmaya kullanmaya bozulmuştur de hesap verme geç git sonrada kendi paranla alır çatır çatır kullanırsın karışmaya hakkı kalmaz

valla qamze meslek sahibi olup kendini garantiye aldığında eğer sevgilinle iyiyseniz kimseyi dinlemeyip evlenin. bu kadar baskı bi yerden patlar yani.
telefonu da baban açıp bakar mı? anlar mı bozulduğunu? kullanmadığı şeyi nasıl anlıycak? anlarsa da "bari kullansaydım da bozulsaydı, al memnun oldun mu dura dura paslandı gitti" diye üste çık.
ağzıma bitane vursun :KK70: şaka maka öyle diyeceğim pısırıklığıma da bi son vermem lazım.

inşalah ben işe girene kadr bakmaz.telefonu bozldu işte bu ara ondan bakarsa bilmiyorm dycm sen kullandn bi ara derse o kadrcık kullanmaya bozulmaz ki bu derm.
ne kadar kullanabildim ki yakaladın zaten daha da kullanamadım bozacak kadar kullanmama izin vermedin ki diip üste bile çıkabilirsin bence =)

X