telefon ve babam .

sen benm yermde olsan evden kaçarsın o zaman o kadar diyim :)

baban telefonu vitrin süsü olarak mı aldı..birde hangi çağda yaşıyoruz..var mı dünyada geri kafalı adamlar..babanızın piskolojisi bozuk..

Canım 21 yaşımdayım demişsin. Sen mi bozdun derse. Sen eminim inanmıcaksın ama ben bozmadım de. Hem eşya bu bozulur insanlar bozukmasın kırılmasın de konuyu kapat.

bi ara gizli kullandım telefonu .onu da öğrendi.o yüzden sen bozmuşsundur diyecek.ben bu telefonu bi dha hiç elime almasam kullanmasam kendme tel alsam işe girince haksız mıyım?
21 yaşında kıza telefon olmayacak !!! Böyle birini daha tanıyorum.
Kızını her gün 50 metre, duraga götürüp. Servise bindirir. Akşam yine 50 metre mesafeden alır.
Kızını markete bile tek yollamaz, annesi, kardeşi muhakka yanındadır.
Sinema?? Alış veriş merkez??? Gezi ??? kelimeleri hayat lugatında yok.

Allah yardımcın olsun. (Ne okuyup, kendini geliştireceksin bilmiyorum ama ayaklarının üzerinde dur)

baban telefonu vitrin süsü olarak mı aldı..birde hangi çağda yaşıyoruz..var mı dünyada geri kafalı adamlar..babanızın piskolojisi bozuk..
kötü bi çocukluk geçirmiş dedem çok sinirlerini bozmuş belki onunla ilgisi vardır böyle davranmasında.ben onla ilişkilendiriyorum artık.bbanem de böyledir mesela sevgilim olduğunu öğrendiklerinde babam fikir almak için bbanneme söylemiş bbnem bna napcan o çulsuzu dedi.genl olrak sıkntılı bi ailem var.

bi gün sivrilsem sonuçları benim için daha kötü olur dedğm gibi sarıldım okuluma açıktan okuyorm haziranda atanırsam büyük bi devrim olucak benim için.

şu devirde hangi kız babasının arkasından iş çevirmeyeyim diye karşısına çıkıp sevgilim var der ben dedm ama bana olmaz dediler neden diye sorduğumda bi halt mı yednz bu kadr ısrar ediyosun cevabını aldım.

ama bu seferde sen devam edeceksin..ırsi olmuş sanki..dededen toruna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…