- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
-
- Konu Sahibi cheryblossommm
memur olarak atanırsam eĞer evet aksi halde hayır.elimden düştü diyin yanlışlıkla sonuçta telin bulduğu yrinin tozunu falan alıyorsundur.ne desem şaştım tel kısıtlanır mı hiç.en iyisi gir bi işe çalış dicemde izin veriyor mu çalışmanıza.
sen benm yermde olsan evden kaçarsın o zaman o kadar diyim :)Gir bir işe çalış arkadaşım, çocuk musun sen? Hangi devirde yaşıyoruz, hiç mi sözünü geçiremiyorsun? Hangi hayatta yaşıyorsun sen? Bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun, evde ne yapıyorsun? Ve bu kadar baskıya rağmen ilişkini nasıl yürüttün?
Valla halimize mi şükredelim yoksa zaten olması gereken de bu deyip mi geçelim bilemedim. Ben ne özgürmüşüm ya, şehirdışında okuyorum, istediğimi yapıyorum, ailemle de haftada birkaç kez telefonda görüşürüz, hepsi bu. Olması gereken budur bence, telefonla konuşma sıklığı kişiye göre değişir. Ben pek sevmem telefonda konuşmayı, kısa tutarım genelde.
İlginç durumlar var yani.
21 yaşında kıza telefon olmayacak !!! Böyle birini daha tanıyorum.bi ara gizli kullandım telefonu .onu da öğrendi.o yüzden sen bozmuşsundur diyecek.ben bu telefonu bi dha hiç elime almasam kullanmasam kendme tel alsam işe girince haksız mıyım?
ezelden beri böyle.kızdıracak bişey yapmadım onu öyle büyük.ama öyle işte.neden böyle davranıyor babanız?
kötü bi çocukluk geçirmiş dedem çok sinirlerini bozmuş belki onunla ilgisi vardır böyle davranmasında.ben onla ilişkilendiriyorum artık.bbanem de böyledir mesela sevgilim olduğunu öğrendiklerinde babam fikir almak için bbanneme söylemiş bbnem bna napcan o çulsuzu dedi.genl olrak sıkntılı bi ailem var.baban telefonu vitrin süsü olarak mı aldı..birde hangi çağda yaşıyoruz..var mı dünyada geri kafalı adamlar..babanızın piskolojisi bozuk..
o da olmasa ben vakit geçiremem ki.derslerimle ilgili şeyleri falan takip ediyorum o yüzden kapatmıyor interneti.zaten o varken oturmuyorm nete.Ama internete girmene izin variyor bu da bir gelişme.
bi gün sivrilsem sonuçları benim için daha kötü olur dedğm gibi sarıldım okuluma açıktan okuyorm haziranda atanırsam büyük bi devrim olucak benim için.21 yaşında kıza telefon olmayacak !!! Böyle birini daha tanıyorum.
Kızını her gün 50 metre, duraga götürüp. Servise bindirir. Akşam yine 50 metre mesafeden alır.
Kızını markete bile tek yollamaz, annesi, kardeşi muhakka yanındadır.
Sinema?? Alış veriş merkez??? Gezi ??? kelimeleri hayat lugatında yok.
Allah yardımcın olsun. (Ne okuyup, kendini geliştireceksin bilmiyorum ama ayaklarının üzerinde dur)
telefon aldım ben sana ama sen sevgili yaptın haketmedin onu diyecek sonradan.sevgilim olduğunu zaten telefonu aldıktan 3 sene sonra öğrendi.Babaniz kullanmaniza izin vermedigi telefonu neden aldi.cok garip
çok zor bi durum.ezelden beri böyle.kızdıracak bişey yapmadım onu öyle büyük.ama öyle işte.
etrafımda o kadar düşünceli bi insan yok ki canım.akrabalarım destek olacağına köstek oldu zaten.zor gerçekten.napalım :)çok zor bi durum.
birinin babanızla konuşması gerek.
allahım yardımcın olsunetrafımda o kadar düşünceli bi insan yok ki canım.akrabalarım destek olacağına köstek oldu zaten.zor gerçekten.napalım :)
kötü bi çocukluk geçirmiş dedem çok sinirlerini bozmuş belki onunla ilgisi vardır böyle davranmasında.ben onla ilişkilendiriyorum artık.bbanem de böyledir mesela sevgilim olduğunu öğrendiklerinde babam fikir almak için bbanneme söylemiş bbnem bna napcan o çulsuzu dedi.genl olrak sıkntılı bi ailem var.