- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
-
- Konu Sahibi cheryblossommm
"yaşamama izin vermeyecektin niye yaptın beni?" "benim üzerimden tatmin ettiğin sadist zevklerin mi var" diyin.. bu dünyada size herhangi bir erkeğin yapabileceğinden çok daha büyük zarar vermiş korumak adına.. yaşama hakkınızı alıp kişiliğinizin oluşmasına bile izin vermeyecek baskılarla yaşatmış. o kadar uç noktadaki acaba dedim konu doğru mu? sonradanda dedim ki var böyle psikopatlar doğrudur..21 yaşında bir kadını bir koltuğa bağlayın kapıyı kilitleyin isterse yine kaçar. kendine hat alır telefon alır. bilgisayardan yazışır hiçbir şey olmasa bakkala gidiyorum der sevgilisine koşar. yani baskı isyanı doğurur.. sizinde kırılma noktanız gelecek o noktada babanıza bol şans. çünkü o gün size yaşattıklarının bedelini ödemeye başladığı ilk gün olacak.ben babama ne diyeyim?.
"yaşamama izin vermeyecektin niye yaptın beni?" "benim üzerimden tatmin ettiğin sadist zevklerin mi var" diyin.. bu dünyada size herhangi bir erkeğin yapabileceğinden çok daha büyük zarar vermiş korumak adına.. yaşama hakkınızı alıp kişiliğinizin oluşmasına bile izin vermeyecek baskılarla yaşatmış. o kadar uç noktadaki acaba dedim konu doğru mu? sonradanda dedim ki var böyle psikopatlar doğrudur..21 yaşında bir kadını bir koltuğa bağlayın kapıyı kilitleyin isterse yine kaçar. kendine hat alır telefon alır. bilgisayardan yazışır hiçbir şey olmasa bakkala gidiyorum der sevgilisine koşar. yani baskı isyanı doğurur.. sizinde kırılma noktanız gelecek o noktada babanıza bol şans. çünkü o gün size yaşattıklarının bedelini ödemeye başladığı ilk gün olacak.
Allahm başımı öne eğdirecek bişey yaptırmasın inş."yaşamama izin vermeyecektin niye yaptın beni?" "benim üzerimden tatmin ettiğin sadist zevklerin mi var" diyin.. bu dünyada size herhangi bir erkeğin yapabileceğinden çok daha büyük zarar vermiş korumak adına.. yaşama hakkınızı alıp kişiliğinizin oluşmasına bile izin vermeyecek baskılarla yaşatmış. o kadar uç noktadaki acaba dedim konu doğru mu? sonradanda dedim ki var böyle psikopatlar doğrudur..21 yaşında bir kadını bir koltuğa bağlayın kapıyı kilitleyin isterse yine kaçar. kendine hat alır telefon alır. bilgisayardan yazışır hiçbir şey olmasa bakkala gidiyorum der sevgilisine koşar. yani baskı isyanı doğurur.. sizinde kırılma noktanız gelecek o noktada babanıza bol şans. çünkü o gün size yaşattıklarının bedelini ödemeye başladığı ilk gün olacak.
sabrımın öyle bi sonundayım ki... daha ne diyim.biraz sivrilsem hiç bişey değişmeyecek.bekliyorum işte.izin vermeyecekleri bi sevdiğim var ömür boyu hayır diyecekler diye korkuyorum.haytım hep böyle 4 duvar arasnda geççicek diye gerçktn korkuyorm"yaşamama izin vermeyecektin niye yaptın beni?" "benim üzerimden tatmin ettiğin sadist zevklerin mi var" diyin.. bu dünyada size herhangi bir erkeğin yapabileceğinden çok daha büyük zarar vermiş korumak adına.. yaşama hakkınızı alıp kişiliğinizin oluşmasına bile izin vermeyecek baskılarla yaşatmış. o kadar uç noktadaki acaba dedim konu doğru mu? sonradanda dedim ki var böyle psikopatlar doğrudur..21 yaşında bir kadını bir koltuğa bağlayın kapıyı kilitleyin isterse yine kaçar. kendine hat alır telefon alır. bilgisayardan yazışır hiçbir şey olmasa bakkala gidiyorum der sevgilisine koşar. yani baskı isyanı doğurur.. sizinde kırılma noktanız gelecek o noktada babanıza bol şans. çünkü o gün size yaşattıklarının bedelini ödemeye başladığı ilk gün olacak.
onu yapamadm telefnu sklyamam diye.zaten benm harçıklarmn nereye gidip geldiği bile takipte.4 sene keşke harçlığını vs biriktirip ikinci el dahi olsa bi telefon alsaydınız onu kullanırdınız gizli gizli
Mesaj atıp araması yeterli 50 tl ye bile telefon var öyle