- 18 Mart 2015
- 152
- 96
- 25
-
- Konu Sahibi mrspapatya
Mesaj da yazarım demişsiniz. Sorun yüz yüze olmamakta değil anladığım kadarıyla. Diğer soruma cevap alamadım. :))Yok telefon sapığı tarzında bişey yaşamadım birde yüzyüze konuşurken konuşurum telefonda neden böyle oluyor onu anlamıyorum hani hiç konuşamasam konuşmada bir sorunum var derim ama
Onun saçmaladığını düşünüyor muydunuz telefonda? Eğer öyleyse bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. Başkasıyla konuşurken onun durumuna düşmekten korkuyor olabilirsiniz gibi geldi bana.Bir arkadaşım eskiden beni arardı sürekli o zamanlar da fazla sevmezdim telefonu ama nefret boyutunda değildi acaba o mu tetikledi o arkadaşım çok severdi saatlerce kapatmaya telefonun falan derdi
rahat konuşmaya çalışın.. ay ne diyecem yanlış birşey mi söylerim gibi düşünceleri kafanızdan atın sanki karşınızdaymış gibi konuşun.. saçmalarsanız da boşverin insanlık hali değil mi bizde yapıyoruz :)
o zaman en önce çok çok yakınlarınızla konuşmayı deneyin bi kaç konuşmadan sonra gerisi gelir zatenEvet haklısınız biri aradığında böyle yapıcam en azından denemem lazım ama ben arayamıyorum bir de aramam gerektiği zaman ay şimdi ne dicem nasıl konuşurum diye telaşa kapılıyorum yine erteliyorum aramayı
Annemle falan telde konuşuyorum artık ama telefonu ömrüm boyunca hiç sevemicem sanırım kimse aramasın istiyorum beni bu nasıl bir delilik anlamadım bir arkadaşlığı yürüyebilmek için illaki telefonda saatlerce konuşmak gerekir mi bunu soruyorum arkadaşlar :-(
Sevgilim yok ama olunca telefonda nasıl konuşurum diye sevgili bile yapmak istemiyorum artık bana şuraya gel konuşalım mesajlaşalım desin ama aramasın :-( illaki insanlarla iyi ilişkiler yürüyebilmek için telefonla çok konuşmam mı lazım anlamadımki bir kabullenemedim şu şeyi